Ben 21 o 22 yaşında sabit bir işi yok , ailesiyle yaşıyor birsürü borçları var ben ise üniversite okuyorum. Haberi dün verdim başta şaşırsa ve gülse de sonrasında düşük yöntemleri bakmaya başlayıp bana istemediğini ve benimle evlenemeyeceğini söyledi bu esnada sarılıp yanımda olduğunu ve beni bırakmayacağını söyledi tabiki ben yıkıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum nolur yardım edin , Edirne’de yaşıyorum burada yurtdışına çıkan çok arkadaşlarım var düşük hapı yurtdışında yasal ama ülkemizde değil bazı kanunları var mı direk verirler mi bilmiyorum nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılDoğum kontrol hapları, prezervatifler, spiraller, implantlar, servikal kapaklar, tüp ligasyonları gibi çeşit çeşit korunma yöntemi varken, neden hamile kalırsınız ki?
Bak, amacım kimseyi yargılamak değil ama... Yani önlem almayıp sonra pişman oluyorsunuz. Kusura bakmayın ama burada hatalısınız.
E ne olacak şimdi? Diyelim ki kürtaj yaptırmadınız, ne olacak o çocuğa? İki dakikalık zevk için değer miydi bir canlıyı dünya gibi pis bir oluşuma atmaya?
Bu gerçekten sevgi meselesi değil. Bu, tanımadan sevdiğini zannetme meselesi.
Kızlar, erkekler, gençler, Romalılar... Tanıyın. Tanrı aşkına, önce tanıyın, sonra sevin, sonra ilişki yaşayın. Ne halt ederseniz edin ama tanıyın.
Tanışma süreci bir hafta, bir ay değildir. Bir insanı tanımak ayları, hatta yılları bulur. Tanışma sürecini kısaltıp, “Hemen olsun, bitsin,” derseniz, aha bu duruma düşersiniz.
Geçmiş olsun. Tanrı analı babalı büyütsün.
Çocuğunuza da benim adımı koyun: Dia.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAblacım çavuşu içine alırken bize mi sordun? Ya da aklın neredeydi aw anlamıyorum siksseck zekâya sahipsiniz de bebek olma ihtimalini unutacak kadar da malsiniz bir rock! uğruna bir bebeğin hayatını al aferin sana
Git bebe düşürme taktikleri falan bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKusura bakma da zîkîşmeye gelince büyüksünüz ama çocuk bakmaya gelince çok küçüksünüz. Yorumları okudum bir de bebeğim diyorsun karnındaki çocuk için. Bir anne çocuğuna bebeğim der, sen anne olmak istemiyorsun ki. Düşük yapılan hapları internetten alamazsın çünkü sahtedir, bulgaristandan alabiliyorsan al. Onun haricinde en kesin yöntem kürtaj. Borcu var ödeyemez deme. Böyle bir halt yiyorsanız parasını da ödemek zorunda. Bundan sonra zevkinizi alacaksınız diye korunmamazlık yapmazsınız. Bu günah ve vicdan azabı size bir ömür yeter zaten
13 Yorumla
Soran1 yılÇok çok haklısın ama sevdim inandım güvendim Buda benim suçum. Ailesiyle tanıştırdı ciddi olduğunu ve evleneceğini söyledi ben bekaretimi güvenip ona verdim ve teslim oldum , şimdi ise benimle evlenemeyeceğini her daim yanımda olduğunu ama bu bebeğin olmaması gerektiğini söyledi , askerliği bile yapmadı ben üniversite okuyorum ve bebek daha çok küçük kalbi dahi oluşmadı , düzensiz adet dönemime göre yaşadık inan bana bende istemezdim
Cevap sahibi1 yılCanım ben seni anlıyorum ama emin ol sen hamile kalmasaydın da seninle evlenmezdi. Evlenmeye niyeti olan insan borçlarını vs bir şekilde halleder, kıyıya köşeye para koyar. Ne bileyim elinden gelen her şeyi yapar. Ben senin yerinde olsam kürtaj parasını ver derdim. Gitsin kredi çeksin, birinden borç alsın. Seks yapmaya gelince yapıyorlar ama sorumluluk almaya gelince almıyorlar. Sonrasında da ayrıl bu çocuktan. Tamam daha yaşı küçük olabilir ama bir zevk uğruna seni yarı yolda bırakan insan evlenince de aynısını yapar. Aklını başına al böyle biriyle devam etme ve hemen kürtaj ol. Gerekirse okul açılana kadar bir markete gir, 2-3 hafta çalış sonrasında işten çık. Eline geçen parayı kürtaj için sakla. Hapla falan olacak iş değil o...
Soran1 yılKürtaj parası gerçekten çok pahalı ama bir şekilde bebek büyümeden halletmem lazım oda yardım edecek tabiki. Her ay 20 bin ödemesi var ve düzenli bir işte çalışmıyor kafası onun da çok karışık benim gibi şok oldu istediğini söylüyor doğur diyor sonra olmaz askere dahi gitmedim diyor ya sana bir şey olursa hap yüzünden ölürüm dayanamam diyor ailene nasıl hesap veririm sana bir şey olursa çok korkuyorum tarzı şeyler söylüyor ayrıca da. İkimizin de kafası çok karışık çıkmazın içindeyiz ne yapmamız gerektiğine dair bir fikrimiz yok. Evet ayrılmayı bende düşünüyorum ama bana karşı samimi mi bilmiyorum bana karşı çok fedakarlık yaptı yeri geldi gururunu iki paralık etti benim için ama şu an kendi çocuğunun sorumluluğunu alamıyor korkuyor tamamiyle , bende çok korkuyorum 22 yaşında bende 21 yaşındayım. Eğer ilişkim devam ederse aramıza bir ölüm girecek ve eskisi gibi olmayacak hiçbir şey bu beni çok korkutuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu inanılmaz zor bir durum. Öncelikle, seni sarıyorum ve yalnız olmadığını unutma 🌸. Hamilelik büyük bir dönemeç ve bu süreçte duyguların karmakarışık olabilir, bu çok doğal. Öncelikle şunu bilmelisin ki, bu senin bedenin, senin kararın. Hiç kimse, buna sevgilin de dahil, sana ne yapman gerektiğini dayatamaz.
Sevgilinin tepkisi biraz kafa karıştırıcı olmuş, ama belli ki o da ne yapacağını bilemiyor. Sen güçlü bir kadınsın ve bu kararı verirken, seni gerçekten anlayan ve destekleyen birine ihtiyacın olacak. Ailene ya da güvendiğin bir yakınına bu durumdan bahsetmeyi düşünebilirsin. Kendine zaman tanı ve bu süreci yalnız yaşamamaya özen göster.
Ama unutma anne kurt olmak kolay değildir. Sen ne karar alırsan al, bu süreçte sakin bir kafayla hareket etmen çok önemli. Çocuk sahibi olmak öyle pamuk şekeri yemek gibi değil sonuçta, bu yollar biraz engebeli olabilir. Şimdi bir anne gibi değil, bir savaşçı gibi düşünme zamanı 💪.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman kendin bakman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk oyuncağı mı sandınız bu işi bir de sarılmasına izin mi veririyorsun hayla çocuk vay be etle olmuşum nasıl hamile bıraktım ama demiştir Akılı olsan içinden geçersin ama neyse
01 Yorumla
Soran1 yılDüzensiz adet döngüm olduğunu bildiğim için içine mi boşalıyım sorusuna evet diyordum bilinçli olarak ikimiz de korunmadık yani. Böyle olacağını düşünemedik borçları ailesi düzenli bir işi olamadığı için sorumluluk alamıyor
1 yılBöyle bir adamla ilişki yaşayıp üstüne hamile kalman çok kötü
022 Yorumla
Soran1 yılİnan ne yapacağımı bilmiyorum berbat haldeyim benimle evlenemeyeceğini dünya kadar borcu olduğunu söyledi sorumluluk almak istemiyor bakamayız diyor
- 1 yıl
Ayrıl ve bakabiliyorsan sen bak çocuğa
Soran1 yılÖyle bir bakma şansım yok daha çok küçüğüm ailem gerçekten duyarsa bir daha gerek üniversite okumak beni evlatlıktan reddederler
- 1 yıl
Küçüksün ama Seks yapacak kadar değil çocuk bakacak kadar öyle mi
- 1 yıl
Bakmayacak
Soran1 yılCanım başına gelmeden anlayamazsın ben inançlı biriyim yaptım bir gençlik hatası , çok günah olduğunu biliyorum ama şu an çok küçük tam olarak kalbi dahi oluşmadı , benim açımdan da bakmalısın Türkiye’de ev tutmak bir bebek bakmak imkansız tek başına. Fiyatlar çok fazla
- 1 yıl
Keşke o hatayı yapmasaydın umarım yok yakınken hatandan döner tövbe edersin balım
- 1 yıl
Hanfendi neden bunları olabilecekleri en başında düşünmediniz hadi onu geçtim inançlı bı kişi olup böyle bı hata yaptigini söylüyorsun bırak bunu aklından bile geçirmesi günah biliyorsun demii ailen bu durumu biliyor mu 2 dk heves için düsülen duruma bak ne sen ne de o böyle yaptıysanız sorumluluk almayı bilmiyorsa keşke yapmasaydın bacım o cocuguda aldırma en azından bak büyüt suçu günahi yok. Aldırma kalkarsan sıkıntı çıkabilir söyliyim yani olaylar varilmicak yere gider
- 1 yıl
Beyefendiciğim kadın hata yaptığını kabul ediyor zaten ya hani
- 1 yıl
Farkındayım üşengeç değilim bayan 😁 okudum peki bu halt yapılıyorsa bu ilerisinide dusunucek kabiliyettedir o zaman neden bunu da düşünmedi o haltı yerken? Hem soruyu soran arkadaş bı sağlıkçı olarak söylüyorum aldırma he bı soru sormak istersen sağlığınla ilgili yardımcı olurum elimden geldigi kadar
- 1 yıl
O anlık gaflete yapıyorlar o an oluyor ve nefislerine engel olmadıkları için bu durumdalar. Ve umarım yardımın dokunur oğlan
- 1 yıl
😂 oğlan mi oğlan ne ya cocukmuyum ben
- 1 yıl
Bayan ne odun musun sen
- 1 yıl
Odun mu aybettin hanfendi ne odunlugumu gördün de böyle diyorsun
- 1 yıl
Bayan ne Emre
- 1 yıl
He soruyu soran arkadaş inan senden daha kötü durumda olanlar var hastaneye gelip bı görsen buraları haline sukredersin sağlık konusundan elimden geldiği kadar yardımcı olurum bacım töbe et inancını bozma Allah c. c yolundan ayrılma ailen bilmiyor ise durumu ailene anlat
- 1 yıl
Ya bu sefer kadın hanfendi desem diyorki sen kabamisin ne alaka diyorum bayan diyceksin diyorlar bayan diyorum sende hanfendi kadın duymak istiyorsun😂😂
- 1 yıl
Evet kesinlikle haklısın Allah affeder balım sen Allaha dön inşallah hayatın en yakın zamanda yoluna girer
- 1 yıl
Hanımefendi güzel güzel
Soran1 yılAldırma demesi kolay Türkiye şartlarında ben öğrenci halimle elbette bu çocuğa bakamam bunu herkes biliyor. Sevgilim asgari ücretle çalışıyor 150 bin lira borcu var her ay 20 bin ödemesi oluyor bunları da geçtim askerliğini yapmadı. Evet yaptığım çok büyük bir hata ama sevdim güvendim inandım ailesi de beni çok seviyor gelinim diyor annesi nişan yapmak istiyor beni çok sevdiler ama sevgilim bebeğimizi istemiyor. Kafası çok karışık şokta , doğur diyor ama askere gitmedim nasıl bakacağım işim yok ailem öldürür beni diyor aynı şeyler benim için de geçerli , evet yaptım bir gençlik hatası düzensiz adet dönemi geçiren kadınların ne zaman yumurtlama geçireceğini kestiremediğini de bilmeniz gerekli sağlıkçı olarak. Gerçekten çok üzgünüm vicdanım sızım sızım sızlıyor kendime gelemedim uyuyamıyorum geceleri ama ona güzel bir gelecek sağlayamayacağım hayat toz pembe değil ben fakir bir ailede büyüdüm bebeğim de öyle olsun istemem ama sevgilimin de sahip çıkmasını çok isterdim evlenmese dahi vaatte bulunması benim için önemliydi
- 1 yıl
Eh be bacım biz sağlık ci olarak bebek alındırıldıgında üzülüyorum hakikaten o da can sende haklısın kendimi senin yerine koyuyorum da senin de yapabilecek birşeyin yok anlıyorum söyle diyim akıl vermek gibi olmasın bu hatandan bı ders çıkar sonuçta sevgilin de dahi olsa karşındaki kim olursa olsun sorumluluk almasını üstlenmesini bilmesi gerekli her konuda herkes hereyi yaparım yapicam diyip iş icraata gelince söyledikleri şeyler buhar olur umarım olaylar sizin açınızdan büyümez ama sağlıkci olarak aklına takılan yardım istersen her zaman soylemen yeterli olur elimden geldiği kadar bunu bı menfaat için değil bı dürüst gerçekten yardımcı olmak isteyen bı kişi için söylüyorum bacım
- 1 yıl
Sesizlerinsesi tamam bayan hanfendi derim olur mu?😇😁
Ysni düşük hapı al derim ya neden korunmsdınız peki
015 Yorumla
Soran1 yılDüşük hapını nasıl temin edeceğimi bilmiyorum ülkemizde yasal değil , benim düzensiz adet döngüme güvenerek korunmadık onda da beklenmeyen bir süpriz oldu
Soran1 yılBulgaristan’da evet var ama orada da belli başlı kanun şartları altında eczaneden alabiliyorsun Ağrıkesici gibi verilmiyor maalesef , gebeliği istemediğini ve fizyolojik olarak kötü olduğunu ve gebelik testin görüntün ile gitmen gerekiyor nasıl bu hapı temin ederim inan bilmiyorum
Soran1 yıl21 yaşındayım üniversite okuyorum o ise 22 yaşında çalışıyor ailesi beni biliyor seviyorlar ama bu sorumluluğu o alamıyor
Soran1 yılEvet bakireliğimi o aldı , düzensiz adet olduğum için ikimiz de içine boşalmayı istedik olmaz diye ama oldu şimdi de sorumluluk alamıyor
Soran1 yılBu hamilelik bitsin yollarımı ayıracağım , onu seviyorum ama bu şekilde daha fazla devam edemem. İnsan en azından sorumluluk alabileceğini duymak isterdi çok canım yandı
Soran1 yılSöyledi onları şöyle yapalım böyle edelim ilaç alalım falan. Ama evlenemeyeceğini ve istemediğini söyledi. 6 aylık sevgiliyiz 4 aylık tanışma sürecimiz var 1 seneye yakın
Soran1 yılAskere bile gitmedi henüz düzenli bir işi yok borçları var onları ödüyor
Provera 150-200 lira mı ne öyle bir şey di fiyatı neden öncesinde vurulup önlem almadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni istemeyen erkek cicugunu istemeyen erkek ven sevdiklerime sahip çıkarım nrden böyle erkkeleri tercih rdiyorsunuz bence adirma dogur pisman olma
09 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir erkek olduğunu bilmiyordum beni ailesiyle tanıştırdı köye dahi gittik bayramda ailesinin yanına yemeğe tüm sülalesi biliyor beni , annesi nişan yapmak istiyor. Ama gel gelelim bu hamileliği sevgilim istemiyor evlenemem seninle dedi istemiyorum bebeği dedi yıkıldım gerçekten
Cevap sahibi1 yılBenim senin gibi sevgilim ols adirek sahiplenir cocugumuda senide kabule rderim cigeri bes para etmez adammis
Soran1 yılHer ay 20 bin lira ödemesi var düzenli bir işi yok asgari ücretle çalışıyor
Cevap sahibi1 yılAnladim sen pekii okuyirmusun
Soran1 yılEvet üniversite okuyorum
Cevap sahibi1 yılHangi sehr
Soran1 yılEdirne
Cevap sahibi1 yılİnslalah kabule der cocugu ben de evlenmek istiyorum mesela bu dueumda olsam seve seve hemen evlenip yivami kurardim
Cevap sahibi1 yılya da aileaine söyle ben hamileyim de
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek böyledir işte, uçkuruna bakar ama gerektiğinde sorumluluk almaz kacar.
16 Yorumla
Soran1 yılİkimizde küçüğüz ailesi beni biliyor ama duyarlarsa öldürürler beni dedi. Çalışıyor ama dünya kadar borcu var evlenemem bu şartlar altında seninle bakamayız dedi yıkıldım tabiki
Cevap sahibi1 yılAma seks yapmayı hamile bırakmayı biliyor
Soran1 yılEvet haklısın düzensiz adet olduğun için ikimiz de bilinçli yaptık
Cevap sahibi1 yılBu çocuktan sana hayır gelmez bunu bil
Soran1 yılBen bu hamileliği sonlandırıp yollarımı ayıracağım
Cevap sahibi1 yılAferin sana en doğru karar. Bu bi kadın için çok agır bişey hele senin yasında.
Kurgu ama eğer böyle bir şey olsaydı olmamistir da dogurmasin böyleleri zaten yeterince orspccklariyla uğraşıyoruz senin gibilerle ve onlar gibilerle
01 Yorumla
Soran1 yılBir insana güvenmek inanmak teslim olmak ne zamandan beri senin onun gibiler oldu? İnsan başına gelmeden asla anlamaz umarım da gelmez bende istemiyordum planlı değildi ama benim yavrum parçam oldu bir kere , kürtaj randevusu aldım yakında gidiyor bebek , ama sen ve senin gibi kötü ruhlu terbiyesiz insanlar hep var olacak eminim. Bende çok pişmanım içim kan ağlıyor canım çok yanıyor ama elimden gelen bir şey yok
Gizli Üye(18-24)1 yılCidden yazık kafanıza böyle erkeklerle değil sevgili olmak iki dk yan yana bulunmamali swni kandırmış şeref yoksunu öldürmek Lazim böyle tipleri
00 YorumlaKaç haftalık hamilesin?
02 Yorumla
Soran1 yıl3 haftalık
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktora git. Ayrıca kabul etmemesi qayet normal. İşsiz gücsüssünüz ikinizde nasıl bakıcakdınız çocuğa
00 YorumlaSuç sende kendini neden korumadın
00 Yorumla
1 yılpara versin kurtaj ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeç bulgaristandan al
02 Yorumla
Soran1 yılBelli başlı kanuni kuralları var Bulgaristan’ın da , Ağrıkesici gibi verilmiyor maalesef
Cevap sahibi1 yılO zaman dr a gidip kürtaj ol
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin anana babana söverim ben sana değil
00 YorumlaBeter olun sende güzel kullandir kendini
00 YorumlaKaç aylık
06 Yorumla
Soran1 yılDaha çok küçük 3 haftalık
Soran1 yılYeterince param yok öğrenciyim kürtaj çok pahalı. Düşük hapları satan işletmeler dolandırıcı değil demi şüphelerim var sahte hap vesaire olur diye de
Soran1 yılGeç aldırmam elimden geldiğince kalbi atmadan önce aldıracağım ama vicdani olarak çok üzülüp ağlıyorum
1 yılVermeden dusunseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaklı zaten
05 Yorumla
Soran1 yılNe demek haklı? Bir kadın olarak söyle istemese dahi yanımda olması istersen evleniriz sorumluluk alırım demesi çok mu zor
Cevap sahibi1 yılSende akıl olsaydı zaten senle evlenmicem diyen erkekten hamile kalamazdın
Cevap sahibi1 yılSeni seviyor mu sanıyorsun sen bu yaşta bebeği git aldır başına dert aldın gelmiş bize mi tavır yapıyorsun ergen halinle
Soran1 yılBaşta evlenirim seninle ciddi düşünüyorum diyordu ailesiyle tanışıyorum hepsi beni tanıyor ama sorumluluk alamıyor
Cevap sahibi1 yılBasit kızsın senden etrafta çok var kim ne yapsın senin gibi ucuz kızı leşsin
1 yılHaklı cocuk
08 Yorumla
Soran1 yılBana alkol içirdi belki düşer diye korkunç şeyler yaşıyorum gerçekten
- 1 yıl
Cüüş katil olacaksınız mal mısınız kızım kürtaj yaptırsana yasal aydaysa değilse de gecmiş olsun bir cocuğunuz var 10 dk zevk icin korunma yöntemi kullanmazsanız olacağınız bu
Soran1 yılDaha çok küçük 3 haftalık bebeğim yasal hakkım var
- 1 yıl
Varsa aldır gözüm
Soran1 yılÖğrenciyim kürtaj 20 binden başlıyor benim burs aldığım ücret 3 bin şaka gibi düşük hapı hariç elimden başka bir çare gelmiyor
- 1 yıl
Sıpa düşünsün sen niye düşünüyorsun ki bu durumu
Soran1 yılDüşünsün , yollarımı ayıracağım bu bebek düştüğünde
- 1 yıl
Yanii ayrıl canım mısın
Ne olacaktı
00 Yorumla
1 yılSiki@smesedin banane
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye korunmadin peki
00 Yorumla
Devamını Gör(8)