Erkek arkadasim benden 13 yas kucuk aldigimiz tepkiler yuzunden cok sorun yasiyorum, nasil onlem alabilirim buna?

LUTFEN YARDİMCİ OLUN ben 34 yasindayim o 21 yasinda 3 yildir beraberiz cok mutluyuz 3 yildir hicbir sorun olusmadi aramizda 16 yasinda kizim var onunla da cok iyi anlasiyor gorunus yonunden de cok sıkıntı olmuyor ben 20lerde gosterdigim icin gercekten benim hicbir kompleksim yok ama sevgilim icin durum boyle degil yas farkimizi soylemek zorunda kaldigimiz yerlerde assiri kotu hissettiren tepkiler aliyoruz ben cok takmiyorum ama sevgilim bu gibi seyleri cok takiyor insanlarla kavga ettigi bile oluyodu bu yuzden yasi daha kucuk oldugu icin onu da anliyorum ama bi sekilde ustesinden gelmemiz lazim😔 benden utanmadigini ve cok sevdigini biliyorum ama kucuk dusmeme ya da kendinin kucuk dusmesine katlanamiyor... cok olgun bir cocuk yasina gore kucuk yasalardan bir suru seyin sorumlulugunu almis bi de ben yuk olmusum gibi hissetmeye basladim
Erkek arkadasim benden 13 yas kucuk aldigimiz tepkiler yuzunden cok sorun yasiyorum, nasil onlem alabilirim buna?