Yarın psikiyatriste gideceğim de lafa nerden başlasam bilemiyorum.

Selam ben cok ağır bi depresyon geçiriyorum sanırım çok kötüyüm kendimi bitkin hissediyorum hiçbişey yapasım gelmıyor ailem buna inanmıyor kendine gel diyolar numara yapıp kendını acındırıyosun dıyolar bıktım artık sebepsiz yere ağlıyorum herşey birikiyor heğp ağlıyorum annem babam hepp sokakta orda burda kavga ederler hep rezil oldum hayat bynca etrafa arkadaşlarıma heryere sokağa cıkamaz oldum bide izin alamıyorum dışarı cıkmak için izin vermıyolar sakın annen baban seni korudukları için falan demeyin alakası yok cok sınadım ben annem ta aksamn 9unda sgara almaya yolluyoda burdan arkadasımla gezmeyemı yollayamıyo hep bahane gıcıklığından yapıyolar kızkardeşim desem benden bi yaş küçük sürekli kavga ediyoruz cok küfür eden bi insan oldum cıktm kardesimde benı anlamıyo off sürekli hastasn snkı yaşlsn bahanelere bak gibisinden.hayatta arkadaşım oldumu oldu ama tek bu sene doğru drst arkdş edndm ama aralarnda yne cıkarcı olanlar vrdı 9.sınıfı 2 defa okudum 1. senemde kmseyle konusmuyodum çok çekngendm konusacak bırını bulamıyodum ve etrafm cıkarcı iyi gün dostlaryla doluydu benı kullananlarla. birçok yetengim var ama kullanacak bıyer yok tek ben bılıyorum kmse blmıyo yani. sınıftada kaldm zaten sinir hastası oldm cıktım snrlendıgımde kasılıyorum damarlarm ağrıyo bayılıyorum bıktm bu hayattan yarn zorladm babamı psikiyatriste gidicem yoksa annem karsı cıkıyodu gdemezsn ne anlatcaksn snkı dio bana.

ve dha bırcok sey var yani bunları yazıyorum ama anlatabılecekmıyım bılemıyorum nası bişeyle başlym konuya dha önce gtmedm psikiyatriste cevap verenler içn şimdiden teşekkür ederim
Yarın psikiyatriste gideceğim de lafa nerden başlasam bilemiyorum.