Normal hayatım da çok özgüvensiz insanlara yok diyemeyen ezik olarak adlandırılan bir kızım?

Üni okuyorum ve sürekli insanlar beni suistimal ediyor herneyse bu benim kısaca anlattım. Kaldığım bir öğrenci evi var 3 kişiydik orada ki 2 arkadaş da aynı şekil iyi niyetimi çok suistimal etti bir sene böyle geçti sonra yeni biri geldi eve bir oda da ona ayırdık. Erkeksi bir kızdı saçları küt filandi onunla konuşmaya başladık sonrasında sürekli beni savunmaya kimseye ezdirmemeye başladı bı nevi annelik yaptı okulda ki sorunlarıma dahi karışıyordu hallediyordu. Dışarı çıkacağım zaman yalnız birakmazdi hasta hissettiğim elinden geleni yapardı ne bilim çokça şey. İlk defa onunla kendimi değerli hissettim ailem çok ketum bu yüzden sevgiyi tadamamistim ama o çok farklı. Ve ben ondan hoşlanmaya başladım ilk defa bir kıza bir seyler hissettim. Onun da hiç sevgilisi olmamış ama kızlardan hoşlanıyor mu ya da bana karşı bir şey hissediyor mu bilmiyorum. Düşünüyorum sadece bana karşı iyi herkese çok soğuk ve sert. Olabilir mi acaba. Sizce açılmalıyim

Güncellemeler
+1 yıl
+bu yüzden cinsel yönelimi mi de çok sorguladım yeni yeni bisex olduğu mu kabul ediyorum. Kabul etmeye başladığım için açılmak istiyorum
Normal hayatım da çok özgüvensiz insanlara yok diyemeyen ezik olarak adlandırılan bir kızım?