Arkadaşlar ben 2 yıl önce akrabam çocuktan hoşlanıyordum ona istek filan attım henüz birbirimizi tanımıyoruz beni geri çıkarmıştı komple
Bu yılda kendisi snaptan istek attı aradan zaman geçince Facebook tan attı istek ama instgramdan atmadı sizce neden instgramdan atmadı istek?
Ayreten adım mi bekliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bırak akrabayı ya sonra sma çocuklarınız oluyor
Uzaktan akraba yakın değil
Benim de akrabam vardı ama sadece sevişiyorduk. Ben ilerletmek istesem de çok zevk aldığını sadece ikimizin arasında sır gibi saklayip ötesine geçmeyi uygun görmüyordu.
Akrabadan hoşlanılmaz
Uzak akrabaa siz yine de soruma cevap verin
O da seni beğenmeye başlamıştır muhtemelen ama ne kadar uzak
Babamın halasının torunu kendisi
Madem beğenmeye başladı niye istek atmadi instgramdan
Sadece Snap Facebook
Sen at diye yapıyordur belki
İlk snapten attı dedim bu çocuk beni nasıl buldu bunun kuzeni vardı kız abla senin eklim diyerek kullanıcı adımı aldı kız istek atmadı bu çocuk istek attı kesin kuzeni verdi
O vermiştir o zaman zarf atıyor sana muhtemelen
İnstgram adresini bilmiyom çocuğun yazmıyordu snapten kaç defa hikaye attim
Bugün de Snap attım herkese atıyorum diyerekden iyi geceler herkese yazdim
Kendisi essek gibi istek atcak ben atmam istek 2 yıl önce ben attım beni acımadan çıkardı
Hayır
Ne sence amacı
Farkındalık yaratmaya çalışıyor ki başarılı da olmuş
Bunu yapınca ne oluyor
İlgi çekiyor
Picligine yapıyor diyorsun iki yıl öncede arabanın içinden bana gülüyordu ordan etkilendim iki yıl önce aynı arabada yolculuk yaptık ailemle
Dedim ya başarılı olmuş diye
Benim napmam gerekiyor Snap e bir sürü hikaye atıyordum ayreten konumu açtığım zaman oda açıyor ben kapattigimda oda kapatiyordu
Çok küçük oyunlar oynuyorsunuz ya bence ikinizin de yapması gereken kaliteli adımlar atmak
Ayreten çok güzel kizimdir çevrem hep öyle der çocukta tipsiz amacını öğrendim şimdi kuzeni benim kullanıcı adımı çekti annesinin teline eklerim diye bu yıl beni snapten öyle buldu tahmin ettiğim gibi
Bana tavsiye ver deli olcam napim sence
Ben bugün küçük adımı yaptım herkese Snap atıyorum diye onada yolladım iyi geceler herkese diye mesaj yani toplu
Snap e daha bakmadı instgram da aktif di bugün
Kardeşim şu an yazdığın her şey yarım yarım seni doğru düzgün anlamam için konuyu baş kısmından bilmem gerekiyor yazdığın mesajları bile unutuyorum şu an kırk kişiye daha yazıyorum seninle birlikte hesabımı açtım fikre ihtiyacın varsa yazabilirsin.
Müsait misin dm den yazim
Yazabilirsin
Xp düşük yazamıyorum seviyem yüksek değil neyse kardeş uğraşma ben anladım çocuk dikkatimi çekmeye çalışıyor ayreten bişi hissediyor gibi
Teşekkür ettim iyii geceler
Bırak o atsın 🙄
Tamam da snapten beni enteresan şekilde buldu sonra Facebook tan istek attı kendisi ben atmadım instgramdan niye atmıyor
Başkası vardır 🙂
Bana niye istek attı o zaman durduk yere aradan 2 yıl geçmiş
Cebe almak için 🙂
Girmem cebe kendisi yakışıklı değil
O zaman uzak dur 🙄