Erkekler yanimda bulunmaktan dolayi erekte oluyor, normal mi?

Tum eski erkek arkadaslarim sadece yanimda olmaktan dolayi mesela arabada oturmak , sokakta yurumek vs erekte oluyor. Kendilerini kontrol edemediklerini soyluyolar ve durumdan rahatsiz olup benden kaciyolar. Bu durumdan biktim. Bazen toplum icinde kafe , restaurant vs de durum bariz belirgin oluyor. En son gorustugum cocuk kendimi yaninda kontrol etmeye calismaktan cok yoruldum diyip beni birakti. Yasi :34 sadece birlikte kafe de oturduk 4 kez. Sokak da el ele tutustuk , kontrolunu kaybetti. Dedigim adamlarin yasi 30-50 arasi degisiyor. Hepsi beni birakti cunku kendilerini kontrol edemiyolarmis. Edemedikleri bakinca gorunuyor. Bu lanet mi uzerimde? Boyle bir durum yasayan var mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Boyle durum yasayan kizlar var mi? Nasil cozum buldunuz? Eski erkek arkadasim 1 kez evime geldi adam 10 dakika icinde kacti gitti. Tum gun aramiz iyidi adam geldigi gibi kacti benden. Gunlerce aramadi. Sonra itiraf etti ben daha fazla dayanamadim zaten tum gun kendimi zor kontrol ettim evde kontrol edemeyecek duruma geldim. Ortami terketmekten baska carem yoktu dedi.
Erkekler yanimda bulunmaktan dolayi erekte oluyor, normal mi?