Sevdiğim, beklediğim kişi başkasıyla nişanlandı hala unutamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar aynj şeyleri yaşayan oldu mu aranızda?

Arkadaşlar biriyle görüşüyordum 3 yıl önce pandemi döneminde araya soğukluk girdi görüşmeyi kestik onun öncesinde de aramız pek iyi değildi sürekli haberini almak zorunda kaldığım adının sürekli geçmesine neden olan çok yakın ortak tanıştığımız var. Sevdiğim kişi geçen aylarda nişanlandı görünce üzüldüm ama bu ortak tanıdğımızın düğünde o nişanlısı ben aynı ortamda bulunduk bütün konuşmalarına şahit oldum o kadar zordu ki kız beni bilmiyor sevdiğim kişi o kadar rahat yanımda düğün tarihlerini söyledi ki oysa ben 3 yıldır onu bekliyordum unutamıyorum sürekli kendimi suçluyorum bu süre zarfında ona yazmadığım için düğünde de ara ara bana baktığını gördüm. Yakında düğünü var ama ben ölüden farksızım sürekli kendimi suçluyorum geçmişe dönmek onu kaybetmemek için hayaller kuruyorum aynı durumları yaşayan oldu mu aranızda.

Sevdiğim, beklediğim kişi başkasıyla nişanlandı hala unutamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar aynj şeyleri yaşayan oldu mu aranızda?