Arkadaşlar detay soruda?

Twitter'dan bir kız bana merhaba yazmış mesajı görmemişim sonra tekrar merhaba yazmış sabah mesajı görünce merhaba dedim mesajınızı görmediğimi söyledim sonra bana uzun bir mesaj yazdı kirasının zamanı geçtiğini söyleyip borcunu hemen ödemesini gerektiğini söyledi bana iki üç mesaj konuştuk bende iki ay çalışmadığını söyleyip harçlığımdan verebileceğimi söyledim en sonda 430 TL eksik olduğunu söyledi bana o sırada isim vardı birazdan sana dönerim dedim hatta kendisinden ibanda istedim daha sonra profilinde resimde yoktu belki dolandırıcıdır diye kendisinden resim istedim attı bana ama hiç paraya ihtiyacı olduğu imajı yoktu kendisinde kıyafetlerinde samimi gelmeyip bende vermek istemedim sonra dalga geçtiğimi söyledi ama hem resimden bana samimi gelmemesi hemde sürekli mesaj üstüne mesaj atarak ev sahibim paraya kapıya falan geldi beni arıyor diyerek pek bana inandırıcı gelmedi yardım etmedim etmediğim içinde vicdanen kendimi iyi hissetmedim ya gerçekten paraya ihtiyacı varsa dedim sizcede yardım etmeli miydim yoksa beni kandırıyor muydu?
Arkadaşlar detay soruda?