Hayatında aldığın en doğru karar neydi?
Cevapları merak ediyorum
Cevapları merak ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz geç kalmışım ama hayatımda aldığım en doğru karar değilde kararlar diyebilirim kimseyi hiçbir şey için zorlamamak ailemden başka kimseden bir şey beklememek bir yola çıkacaksam tek başıma çıkıp başarılı veya başarısız hayatıma devam etmek olabilir başarısız olduysam tecrübelerime katıp yoluma devam ederim ve tek başıma kalsam bile samimiyetsiz insanlarla arkadaş olmaktansa tek başıma kalmayı tercih ederim
Hayatınız daha iyi olur umarım
Meslek seçimimdi. Memnunum, mutluyum
Teşekkürler:)
Cevap
26Cevap
Ailemden ayrılıp başka şehre taşınmak
Onu öyle yaptım. Kesinlikle şimdiye kadar en iyi kararımdı. İyi ki onu öyle yaptım
O kadar kötü tercihlerim oldu ki, hangisi daha iyi bunda karar vermek oldukça zor.
hayatımdan çıkarıldığim insanlar için çoğu zaman doğru kararlar verdiğime inandım..
Kimseye guvenmemek, fazla deger vermek ya da insanları dinlememek.
Hiç dogru kararı verememişim ben
Umarım bundan sonraki kararların en doğru şekilde olur :)
Hayırlısı olsun diyelim
Gereksiz İnsanları Hayatımdan Çıkarıp Kendi Hayatımda Kendim Kalmam
Saglik acisindan dusunecek olursak askerlik gorevimi brakmak oldu tabi hayat beni cok yordu cok sabrediyorum ve artik akisina brakiyorum istedim gibi olmuyor cunku
Hayallerimin peşinden koşmak
İnsanlardan uzak kalmam oldu
Baba kendimi değersiz hissettiren insanlarla akrabalarla iletişimi kesmek
Evlenmek
Tebrik ederimm :)
Teşekkür ederim
Senin cevabın ne
Erzincanlı bir güzelliğe yazmak
😊😊
;)
Sigara içmemek olabilir herhalde.
Sanırım hiç ewlenmemek bekar kalmak
Üniversite okumak 🙃senin
Seni takip etmek 🤭🤭
Aldığım hiçbir kararı uygulamamak
Boşanmak
Geçmiş olsun. Umarım daha doğru insanla doğru kararlar vereceğiniz günler gelir :)
En zor günümde yanımda olmayan biri ile evli kalamazdım. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Evlenmek
Düşüncelere daldım sayende
Genelde evlenene kadar evlen diyolar.. evlendikten sonrada iyi b*k ettin diyolar anlamıyotum
Kusura bakma Dm olmaz anlayışın için teşekkürler
KS bende uygulama olarak inik.. yeni evliyim kıskançlık muhabbetleri yüzünden eşimle tartışmak istemiyom... Sadece bayanları ekliyom.. dünyanın en iyi insanı bile olsan üzgünüm
Olabilir iş hayatında her yer erkek dolu yaşamıyalımmı? Çizgini koruduktan sonra bişey olmaz
bekarken yapmadığını onu bulunca hiç yapmam.. onu çook seviyom beni bilen bilir burada bekarkende hesabım vardı @balık94 kimseyle abuk sabuk konuşmamışımdır
Eski hesabımı bilen biri bu yorumu görürse arkadaşı size havale ediyom
😂😂😂 benim daha 1 Senem dolmadı
Sende haklısın... Kimbilir neler gördün
Çalışıyoz
İşler az vakit öldürüyom burada
Yooo
Yok ben bayan kuaföründe çalışıyom o PVC ustası ama işler azaldığı için press makine ustası olarak çalışıyo
@Efe64 hanimefendiyse özelden yazsanızda her bildirimde girip mesajlarınızı okumak zorunda kalmasam?
@Efe64 okumak zorunda degilim kimse değil gidin dmden ne konuşuyorsanız konuşun
@Efe64 sana mi soracam soru sorup sormayacagimi kimsin ki sen? Işine bak soruya cevap yazılır sonra biriyle muhabbet kurulmak istenirse özelden konuşunuz bitti gitti buraya habire yazmanın anlami ne
Bir şey sormak istiyorum ama yasamadım
?
Buradan olmaz ama
Boşanmak
Çok şey var
Acil mesaja geri dönüş yapar mısın
Hesap sildin arkadaştan aldım bende hesabı
Tanımadın mi beni Taner diyordun ya o kişiyim hesabım kapandı diye arkadaştan hesabıni aldım sana ulaşmak için
Yanıt yok
dogru karari almadim
Hayatı salmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?