Aşk İlişkileri Beni alan bu sefer kesin yaşadı dimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zaten başka türlüsü imkansız 😌😌 Güncellemeler+1 yıl Kızlar niye yazmıyor 🙄🙄 Beni alan bu sefer kesin yaşadı dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Seni alan yaşadı kesinlikle :D gülü seven dikenine katlanır gibi. sanırım doğru iltifat ettim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yuppie bana biri gül dedi tişikkirler 💃🤓 u Barış_LonelyForever +1 yıl Gerçekler sadece rica ederim 🌹😊 Soran +1 yıl
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben kendimden yorum yapayım fotoğrafı görünce elim ayağım titredi ben erkek olduğum halde bu kadar dağını değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Okdrı kadı kızında da olur 🙄 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Seni alan sadece yaşamak değil direkt cennetlik 😂😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Cenneti bu dünyada benimle yaşayacak 😌😌 Yorumla kırmızılego +1 yıl O da senin gibi derli topluysa süper uyumlu olursunuz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Umarım topludur dağınık insaları sevmem 🙄 Yorumla
Ohannesburgss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bu eğer senin odansa iyi ki bir yerlerde tanışmamışız 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle 🙄🙄 Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Dağınık değilim 🙄 Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Pis bence burası Yorumla Soran +1 yıl Değil 🙄 Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Bilemedim Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl şu yatağın oralara bakın hele bi ceset falan olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok 🙄 Yorumla
Tayfunyk64 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Maşallah çok düzenli odan "Show habere ihbar etsem son dakika olarak habere geçerler 1 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Benim odam sandım bş an sjshshso 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman seni de alan yaşadı 😅 Yorumla AtanamayanKurabiye +1 yıl Hahaha. Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaşadı tabi ya 🙄😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum 10 parmağımda 10 marifet 😌💃 Yorumla u MustiEmre +1 yıl İvittt 😜 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. O odada kendimi bile bulamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben düz odada bulamam 😢😢 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. oo süper derli toplusun maşallah 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tişikkirler 😌💃 Yorumla u fangoria +1 yıl ricalar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dağınık insanlar zeki olur derler 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dağınık değilim ben 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen değilsin tabiki dağınık olan resimdeki eşyalar Yorumla Soran +1 yıl Aynen doğru dedin 😌😌 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Orta Doğu karışmış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu 😬 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Aboov kız bu nee 😬😬😬 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Oda 🙄 Yorumla Shevell +1 yıl Hee ben sadece gereksiz şeylerin atıldığı bir yer sandıydım Yorumla Soran +1 yıl Yok değil 🙄 Yorumla Shevell +1 yıl Hee sence azıcık dağnık deyilmi Yorumla Shevell +1 yıl Azıcık ama Yorumla Soran +1 yıl Hayır asla 🙄 Yorumla Shevell +1 yıl Hıı emin misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Shevell +1 yıl Peki ozaman dağınık dil zaten yaa gayet iyi 😁 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. İçim daraldı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde 😢😢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Seni alan yaşadı kesinlikle :D gülü seven dikenine katlanır gibi. sanırım doğru iltifat ettim
Yuppie bana biri gül dedi tişikkirler 💃🤓
Gerçekler sadece rica ederim 🌹😊
Ben kendimden yorum yapayım fotoğrafı görünce elim ayağım titredi ben erkek olduğum halde bu kadar dağını değilim
Okdrı kadı kızında da olur 🙄
Seni alan sadece yaşamak değil direkt cennetlik 😂😂
Cenneti bu dünyada benimle yaşayacak 😌😌
O da senin gibi derli topluysa süper uyumlu olursunuz 😂😂
Umarım topludur dağınık insaları sevmem 🙄
Bu eğer senin odansa iyi ki bir yerlerde tanışmamışız
Deme öyle 🙄🙄
Niye
Dağınık değilim 🙄
Pis bence burası
Değil 🙄
Bilemedim
şu yatağın oralara bakın hele bi ceset falan olabilir
Hayır yok 🙄
Maşallah çok düzenli odan "Show habere ihbar etsem son dakika olarak habere geçerler
Benim odam sandım bş an sjshshso
Ozaman seni de alan yaşadı 😅
Hahaha.
Yaşadı tabi ya 🙄😅
Biliyorum 10 parmağımda 10 marifet 😌💃
İvittt 😜
O odada kendimi bile bulamam
Ben düz odada bulamam 😢😢
oo süper derli toplusun maşallah
Tişikkirler 😌💃
ricalar
Dağınık insanlar zeki olur derler