Defalarca kavgalar edip ailelere kadar uzayıp boşanmanın eşiğine geldik tekrar barıştık.
Çocuklarımız var sevgimiz saygımız kavgalar sırasında yerlerde barışınca kırıntılara tutunuyoruz.. sizce nolur halimiz?
Defalarca kavgalar edip ailelere kadar uzayıp boşanmanın eşiğine geldik tekrar barıştık.
Çocuklarımız var sevgimiz saygımız kavgalar sırasında yerlerde barışınca kırıntılara tutunuyoruz.. sizce nolur halimiz?
İte kaka gittiği yere kadar. Evlilik bir evde bi arada kalmak değil sen de biliyorsun bunu. Saygınız sabrınız sevginiz tükenmişse, bundan sonrası aynı evde zarar vereceksiniz birbirinize olan çocuklara olucak.
İte kaka geldik bu zamana kadar zaten ne bitiyor ne ilerliyor
Aynı durumdayımm fakat aileler bilmiyor
Bizim ailelerde biliyor onlarda yıprandı iki ucu b. kl çubuk oraya gitsen olmuyo buraya gitsen olmuyor ne zormuş geçim
maalesef bazen keşke çocuklar olmasa diyor insan
Onlar olmasa zaten bitmişti çoktan
İnsan severek evlenip nasıl bu duruma gelebilir hiç anlayamıyorum. Gençlik hevesimiydi cahillikmiydi anlamıyorum. Aslına bakarsan sevdiğim halde maalesef geçinemiyoruz hiç uyum yok aramızda karekter olarak. Ben gerçek yüzümü hiç saklamadım ama bekarkende ama böyle değildi hiç evlendikten sonra değiştii çok tahammülsüz. Oysa seven tahammül eder katlanır azcık
Aynı biz..
Tahammül eden alttan alan hep bendim bu zamana kadar artık tükendim sesim çıkınca dünyanın en kötüsü ben oldum. E anlaşamıyoruz ayrılalım diyorum onada gelmiyor
Ben bi yandan ayrılmak istiyorum bi yandan da sevdiğim insanı ve çocuklarımı ele güne bırakamam deyip dile bile getiremiyorum. Fakat çook mutsuzum herhalde böyle geçecek hayatım.
Eşimde öyle düşünüyor
Ben eşime hiç ayrılma isteğimi söylemedim. Çok öfkeliyken bile kendimi tutuyorum bunu dersem çok kırılır diye. Bazen de desem belki biraz daha anlayışlı olur kendine çeki düzen verir diyorum ama kararsızım. Çünkü çok kırılgan bir yapısı var.
Ben defalarca dile getirdim ama eşim kavga edelim birbirimizi yiyelim ama ayrılmayalım modunda. Böyle huzursuz evliliği hayatıda ben istemiyorum
Ömür geçiyor böyle işte bakalım nolucak
Aynen öyle hırgürle bir ömür geçirmişim umarım bundan sonra huzurlu bir hayatımız olur
Aminn
Teşekkürler eig için
Cevap
1Cevap
Yani inşallah iyi olur geçmiş olsun bulunduğunuz durumdan dolayı
İnşallah 🤲
Sorun orada zaten konuşamıyoruz hemen kavgaya bağlanıyor mesele
1500 üncü denemedeyiz🤦
Nedeni her defasında bir şans daha vermemiz
Alttan ala ala bu hale geldim kadın sesini hiç çıkarmasın köleniz olalım
Bu zamana kadar hep alttan aldım insan bi yaştan sonra yeter diyor neden hep ben toparlıyorum biraz sesim çıktı kötü oldum
Olamaz
Anlar insan..
Hem öyle olsa evde huzurluk çıkarmaz daha iyi geçinmeye çalışır
Bence bağlarınız kopmuş
Kopuk ama bitiremiyoruz
Çocuklar için mecbur onlara yansıtmayın lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?