Ne alaka burada hep fakir fukara mi var ben burdan ne insanlar gördüm adam 45 milyonluk arazide 3+1 ev yapmış bütün odaları çöp içinde bırak yatacak yeri oturacak yer yok tek başına yasiyor zenginlik içinde adam yokluk seviyor
He bide kız olarak girmiştir o uzak dur geçende biri bana yazdı ama bu kız di telefon felan verdi konuştuk muhabbet ettik 3 gün sana para istedi 200 TL gönderdim amacı para kopartmak olduğu j biliyorum Ama kız üç gün sevgili gibi davrandı çok iyi yaklaşımı olduğu için 3 gün böyle ilgilendigi için hak ettiğine kaanat getirdim 🙂🙂
2 çocukları varmış o adamın cehennemi bol bide bana ne diyo biliyomusun namaz kılarım 5 vakit namazımda niyazımdayım sen bunları yapıyosan nasıl para karşılığı cinsellik yaşamak istiyosun ruh hastssı
@Mühendisstajer seninle normal kız olarak konuşuyo sonra konuyu o zengin erkeğe getiriyo çok şyi çok zengin ne istersen yapar sana çok para verir bana 3000 lira verdi sanada verir benden ona kız bulmamı istedi diye anlatıp kandırmaya çalışıyo numara veriyo ara konuş diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalanı çıkmıştır heralde zengin lik le kız tavla iyirmu yav öyle bişey varsa bizim banka hesabını profile koyam 🙂🙂
Zengin adam çevresinde hiç mi kız yok da burdan kız ayarlamaya çalışıyo
Ne alaka burada hep fakir fukara mi var ben burdan ne insanlar gördüm adam 45 milyonluk arazide 3+1 ev yapmış bütün odaları çöp içinde bırak yatacak yeri oturacak yer yok tek başına yasiyor zenginlik içinde adam yokluk seviyor
Zengin adam kendi kız ayarlayamıyomu başkasından kendisine kız ayarlamasını istiyo para karşılğında yok 3000 lira veriyomuş çok zenginmiş
La o yalan 🙂 o canımsın kendine ayarlamaya çalışıyor onun iki hesabı vardır sende buna inandin mi
Hayır pembeli erkektir o
He bide kız olarak girmiştir o uzak dur geçende biri bana yazdı ama bu kız di telefon felan verdi konuştuk muhabbet ettik 3 gün sana para istedi 200 TL gönderdim amacı para kopartmak olduğu j biliyorum Ama kız üç gün sevgili gibi davrandı çok iyi yaklaşımı olduğu için 3 gün böyle ilgilendigi için hak ettiğine kaanat getirdim 🙂🙂
Konuşmasından belliydi zaten ya sürekli konuyu cinselliğe getiriyodu kendini övüp duruyodu sapık
bu tip erkekler kadınları canım sanıyor bir kadın erkekle baş ederde 40 erkek bir kadınla baş edemez bu sitede neler gördüm neler
Evli erkekmiş zaten kendini akıllı zannediyo aptal
boş ver burada çok değişik insan var can sıkıntısı olmasa bu internetin hiç bir gereği yok şimdi tatilden dönüyorum burada bile can sıkıntısı oldu
Allah versin cezasını
Aynen
Öyle bir şey mi olmuş? şikayet edelim atalım.
Evet kızları kandırmaya çalışıyolar
Gerçi doğru dün bende benzer bir şey demiştim. özel jeti olanını bile gördü bu site diye şaşmamak lazım pek.
Her çeşit var burada
Kullanıcı ismini biliyomusun banada birisi ayarlamaya çalıştı
Soruları gizli soruyo kumsal diye biri
Sana yazan kimdi
Banada yazdı o erkek kız değil karısı ailemi buldu başıma musallat oldu şikayet edin hesabı kapansın
Aynı kişi kumslnhr yazıyor
52 yaşında adammış pc den giriyormuş 22 yaşında oğlu varmış gerçek ismi İbrahim türüt
Hadi canım
Söyledinmi sen kendisine bunları
İnkar ediyor
Yani kabul edicek değil tabiki karısı nerden bulmuş seni ayrıca kadın niye yalan söylesin
Orası çok uzun mesela adımı soy adımı öğrenmiş ablamı eniştemi görüntülü arayıp anlatmış ben şok oldum
Engelledim her yerden
Aferin kadına iyi yazmış bunun gibisine
Wp si falan yok diyo resmini görmeyim diye karısıylamı resmi var o zaman
Evet kız kardeşim diye tanıtıyor
Ne cins bi sapıkmış bu ya o kadının suçu ne bide çocukları varmış he
Bu adam psikolojik sorunları var kadını hep aldatıyor muş
Kendimi anlatıyo adamın
Karısı anlattı
Allah bigün verir cezasını
Sana yazıyomu daha
İnşallah bile bile günaha soktu beni pislik evli adamla konuştuğumu bilseydim hiç konuşmazdım
İnşallah ilerde benim başıma gelmez
Allah korusun böylelerinden
Kimbilir nasıl üzülüyodur karısı okadının ahı bulur onu inşallah
2 çocukları varmış o adamın cehennemi bol bide bana ne diyo biliyomusun namaz kılarım 5 vakit namazımda niyazımdayım sen bunları yapıyosan nasıl para karşılığı cinsellik yaşamak istiyosun ruh hastssı
Öylemi kandırıcak seni hasta ruhlu namazı niye alet ediyo Allah onu öyle bi çarparki görür o yalanları
Benim anlayamadığım normalde kızlar cevap vermezken nasıl oluyoda bu tiplere cevap verebiliyosunuz?
@Mühendisstajer seninle normal kız olarak konuşuyo sonra konuyu o zengin erkeğe getiriyo çok şyi çok zengin ne istersen yapar sana çok para verir bana 3000 lira verdi sanada verir benden ona kız bulmamı istedi diye anlatıp kandırmaya çalışıyo numara veriyo ara konuş diye
@muhendisstajer banada anlattı durdu ben adama yazmayınca engelledi beni zaten kendisi erkemiş kuz değil
Hahaahha ciddimi bu sbdbndnnd
Evet istediği olmayınca engelledi beni
Sabahki soruyu soran di mi shsh
Evet zengin yakışıklı arkadaşına kız ayarlamaya çalışıyo
Benide kandırmaya çalıştı olmayınca engellemiş beni K*ş*r
Shsh Seni s*ktirip paraya kendi konacak cakala bak
Pembeli erkek belkide kendisi kendine ayarlamaya çalışıyo
Olabilir sen de oltaya gelme sazan gibi. Çeşit çeşit insan var
Yok kız adama mesaj at diye numara veriyo bide terbiyesiz
Şikayet edin atılsın KSden
Kimmiş o?
İsim yazınca kaldırıldı soru