Zengin yakışıklı erkek isteyen kızlara hakaret etme yetkisini kim verdi ki bazı insanlara?

Allah mı verdi? Hayır Allah helal kalmış. Böyle ister bi kiz bu güzel karşılanmalı. Ben çok zor bi hayat yaşadım anne baba eziyeti iftira her gün küfür hakaretle büyüdüm bu sene doğum günüme girerken yalnızım diye ağlamayacaktım. Sonra doğum günümde bi çocuk yazmış cevap verdim herkese cevap da vermem haliyle. Sen benim sevgilim olsan bugün kapının önünde araba içi oyuncak dolu olurdu yazmış sonra anlaştık işte seni çok beğendim senden iyisi mi var yaa dedi falan ben de aradığım şey erkeğin beni sevmesi bana sahip çıkmasıydı zaten. Dedi ki cumartesi Ankara’ya gelicem araban olucak sana o annenin babanın eziyet ettiği hayatı nasıl yaşatıcam seyret dedi. Ben de hep böyle bir hayalim olduğu için inandım. Çünkü Birgün gerçek olacağını biliyordum. Sonra cumartesi gecesine girmeden aniden engelledi beni ardından da şöyle yazmış para avcısııı para olmasa yüz verir miydin ben de yalancı karaktersiz yazdım Allahtan korkun olsa bunu yapar mısın yazdım bana bi öğretme para avcısı yazmış mal ya dinle para istemenin çelişen hiçbir tarafı yok ki Cuma’ya bile gitmiyordur kul hakkına giriyor yaralı bir kıza ilaç olacak gibi yapıp bi de o kandırıyor yalan kul hakkı her şey var daha dini öğretme para avcısı diyor parayla dinin alakası ne?
Zengin yakışıklı erkek isteyen kızlara hakaret etme yetkisini kim verdi ki bazı insanlara?