Eski sevgilimle konuşuyoruz ve ben şu an ne yaptığını, neleri sevdiğini her şeyini biliyorum dakika başı napiosun demekten sıkıldım artık başka şeyler konuşmak istiyorum. Kendisi bana dargın olduğu için pek de konu acmio o yüzden hersey bana kalio neler yapıp konuşmayı uzatabilirim? Dediğim gibi herseyi biliyorum fasa fiso aylarını geçmiştik.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun uzmanlık alanına dair sorular sor, onun ilgi alanlarını merak ettiğini ona göster.
Ya inan 2 yılda bunları hepsini çözdüm biliyorum bide şu an ayrı olduğumuz için devamlı bir konu lazm yeni bir ilişki olsa burdan tutardım
Ben serkan. Mesaj attiğim hesap geçici süre donduruldu ya :(
Aaa tamam nolduki
Birden fazla hesap olduğu icin dondurmuâlar
Eee nolucak
Bilmiyorum inceliyolar inceleme bitene kadar donuk belki de silerler. Bu hesapta da xper az mesaj atamiyorum
Aaa umarım duzelir yaaa
Bende mesaj atamıyorum benim de yeterli değil
Evet nolcak yaa
Bide tuğba yine hikaye paylaşmiş. Şimdi biz ilişkideyken bu hep bana anneci diyodu annenin sözünden çikmiyosun ona bişey demiyorsun falan diyodu anneni benden cok seviyosun falan diyodu. Şimdi hadise ile mehmet dinçerler boşaniyo ya mehmet dinçerin eski tweetini çıkarmış magazin sayfaları en büyük sonsuz aşkım sadece annemdir diye. Tuğba da bunu storyde paylaşmiş. Ve Büyük harflerle ANNECİ OLAN ERKEKLERDEN NEFRET EDERİM NEFREEETTTT!!! yazmiş
Harbimiiii kıza bak ya sen nie bir öyle bir böyle yapio bu
Kendisi sanki çok iyiymiş gibi bide
Hiç işte ya sence bunlar pişman olma arifesi mi sonuçta surekli aklindayim ki surekli laf sokuyo
Laf sokarak kendi şu an senin yazmanı saglamaya calisio ztn o yüzden evett
Ya bide ben bi halt yedim parayla ilişki açılımı yaptirdim yani onun burcunu sonra benim etrafimda dolanan birini doğru tahmin etti ve diyo ki o adim atmiycak yakinda barişcaksiniz ama o engeli kaldiricak sen yazicaksin diyo ve o senin kaderin diyo
Aaaaa harbi böylemi olacak yaa neyse ama molur bak alttan almaya calis
Gerekirse kız söv
Alttan almak mi ağırdan almak diycektin sanirim sjsjs yani bidaha engeli kaldirirsa yazicaz heralde shs
Aaa evet yanlış yazmışım sbsgsbwjxjs
Kendini asla ezdirme sakın
Tamam Instagram hesabimi gizliye aldim bakalim farkedince ne olucak
Ins kendi yazar yaaaa öyle olunca
İnşallah ya kapima gelsin ya bence xkxi bide o kadın dediki senin kaderin senj çok seviyor
Eee o zaman rahat ol valla ya
Dimi yakinda bariscaksiniz ama tamoturmasi 1yil olucak diyo
KÖTÜ HABER! Tuğba arkadaşinın hesabindan storymi izlememiş. Çünkü storyler hâla duruyo ve arkadaşı engeli kaldırmış. Eğer izlemiş olsaydi hesabim gizlide olduğu halde izlediği gözükürdü ya of :((((((
Harbimi yA rminmisin kiii
Evet dün attığım storyler duruyo ve arkadaşı engeli açmiş akşam uzeri acti heralde. Eğer bakmis olsaydi hesap gizli olsa bile gozükürdü diye düşünüyorum dur bi bakiyim emin olayim
Evet denedim şimdi ya. Fake hesapla kendi storymi izledim. Engelledim engeli kaldirdim yine de izlediğim gözüküyordu. Arkadaşı engeli kaldirmiş ya bence hesabima bakiyodu ama storyme bakmiyodu o da olabilir ya da bugün vakti olmamiştir. Bilemiyorum ya çok tereddütteyim nasıl bakmaz ya. Acaba başka hesaptan mi bakiyo. Başka hesaptan baksa arkadaşı neden sürekli engelleyip engel kaldirsin demi
Ya ordan net bakiodur ama belki uzun süredir başka yerden de bakio olblr bilemezsinbunu ztn açığa çıkmasına çok az kaldı sen gizliligi kaldirma
Nasil çok az kaldi
Sen hesabı gizliye aldın ya o daralır bisiler olur yazar ya da kendini belli eder buna az kaldi
Tamam sana güveniyorum. Bi mutlu bi mutsuz oluyorum dengem saştı
Ya sen şu an takma valla yani biz düşündükçe bisi adım attıkça olumsuzluk oluyobsadece hiç bisi yapmadan bekle
Oyle yapicam günlerdir yoruldum hatta haftalardir bakti mi bakmadi mi bi istek atsin artik rahatliyim
Hevya valla sen cidden artık yoruldun
Ama storyi izlese iyi olurdu
Ümidini kesme bakar bakiodur da bilemezsin ama suanlik dusunmee
Tamam sence ne zaman istek gelicek. Bak arkadaşı engeli kaldirdigina göre öğrendiler hesabi gizliye aldigimi
Gelir ya bir kaç gune
Hic adim yok şu an
Heee y bisey diycem
Dinliom
Dün instada geziyorum tamam mı. Keşfettte. Bi anda yan tarafta bildirim işareti geldi ama bakmadim 1 dakika bişey izliyodum. Sonra bi baktim takip isteği tam tikladim profil resmi olmayan bi hesap hemen kayboldu. Yani takip isteği attı ve geri çekti gördüm. Vuhuuuuuuu😊😊 ama sence neden geri çekti
Bisi düşünmüştür ya da bisi bulmuştur arkadaşları demistir belki hemen görmeden geri çek sen olduğunu anlamasın başka bir sayfadan bakalım vs die
Bende oyle düşündüm ya da profile bakarken yanlislikla basti ya da istek gonderdikten sonra erken olduğunu düşündü ondan. Şaşırmadin mi
Valla şaşırmadım çünkü bekliyordummm dediğim gibi
E nolcak şimdi
Bekleyeceksin
Istek atcak mi tekrar
Atarrr
Ne zaman
Zamanını bilemeyiz ama az kaldığı kesin
Sende durumlar ne
Yanından geldim gittim konustum
Dedi ne yaparsan onu alırsın sen benim namusumsun dedi ben sana ailemi açtım dedi biz evlenicektik dedi ben dedim Berat sanki ne yaptım sana vs sonra işte dedi artik ne istersen onu yap iyi yaparsan belli edersen karşılığını alacaksın merak etme ben dedim tamam kötü yaparsan da aynı şekil abi kurban olam akıl ver nasıl gosterecem sevgimi ve çalışıyor işte hani bi köfteci de
Seviyo merak etme sadece hayal kırıklıklarıyla ugraşıyor. Onunla ilgilen yemek yedin mi afiyet olsun eve gittin mi dikkat et vs hep yaz
Bunları hep yazıyorum devam da ederim böyle daha fazla ilgiyi nasıl gostericem sence dükkana yanına gideyimmi ara sıra
Bence git bak mesela ben tuğbayla ilişkimizin 2. yılında mı 1. yılinda mi ne bi restorantta staj yapiyodum. Geliyodu arada. Hatta mutfak açik mutfaktı karşıma geçip beni saatlerce izliyodu. Kavga ettiğimizde benden habersiz gelip yiyodu tabi garsonlar gelip serkan yenge geldi diyodu
Ya o zaman bende gideyim demi sonuçta hoşuna gidebilir belki bu durum ya şu an eve geçtim msla çıkış saatinde ne yazayım eve geçtin mi dedikten sonra şu bir kaç hafta benim için aşırı önemli cubku cidden evlenicektik bizya
Evlenirsiniz zaten sakın endişeye kapılıp ona korktugunu belli etme çıktın mı yaz dikkat et eve geçince haber ver yaz. Bende dışarı pilav yemeye gitsem mi ya bi kac gündür çıkmıyorum
Of umarım bişi olur ya çok aşırı şey olmuş cubku dio sana ailemi açtım afedersin ama aldatmisim gibi davranio dio bana laf gelince deliriyorum bahar dedi sen benim namusumsun falan . İşte öyle ya bence sende çık gez biraz hava al y
Hani gercek adin bahar degildi misalen mj yaziyosjn. Sana hala namusumsun diyo o yüzden telaş yapma korkarsan kaybedersin. Tamam çikicam
Burdaki isminle yaziom la ondan kullandım. Yok korkmuyorum ama zor iş gibi
Yok yok inan bana tuğbamda buna benzer bisey yapti ama ben affettim. O da affeder bi erkek çok sevince affediyor. Ya ne zaman istek atcak bu şapşik beni merak etmeden bakmadan nasil vakit geçiriyor
Ay hadi inşallah ya tek isteğim o vee bence onun bir yerlerden haberi oluyo ben sana diem
Yok diyorum ya zaten 21 takipçim var 17si ailem 4tanesi onunla irtibati olmayan iş arkadaşlarim. Bence onun yanindaki kaşarlar onun bakmamasi için sabretmesini söyluyor
Ya bence ve inşallah da bir yerlerden baktığına eminim ben y
Kimsenin izlemediğine eminim diyorum irtibat kurabilecegi kimse yok. Istek atsin artik
Şu an komple siyah giyindim çiktim beni takip ediyo olsaydi story atardim bu coçuk böyle hazirlanip nereye gidiyo diye merak ederdi
Pilava da zam gelmis ful karisik 1 bucuk porsiyon 70 tl
Abooo baya pahalanmis
Yaa nie sen hep böyle kendini kötü düşündürüpduruyosun
Bol bol story aticam ama boşa gitcek diye ďüşünüyorum yine de aticam çünkü ysrin istek gönderirse kabul edince story atarsam onun olduğunu anladığımı anlar. Not:Bidaha gelmeyecegim bu pilavciya başka yere gideceğim. Az önce kadin masamdaki biber turşusunu sormadan alip baska masaya verdi
Sen bol bol story at catlatmaya devsm et. O illa bi şekil fark eder görür ne bilim illa denk gelecek o yüzden sen hayatını yaşa bu sıralar. Ay çok güldüm kb sgsgwjdnwjdnxjnwnsvd valla bazıları böyle işte canım umursamazlar
Geriz ekalilar ya hesabi ödemeye kasaya gidiyorum adam yol vermiyo önümde sipariş yaziyo. Ve tadi kötüydü hic sevmedim bidaha gitmem. Ne zaman istek atcak offff yaaaaaa
Sen önceden oraya mı gidiodun
Evet yani tugbayla da bi kac defa gittik. Şimdi 4 yıldır hemen hemen her buluşmada gittiğimiz simit sarayina geldim story attim. Sence buluştugumuzda onunla gittiğimiz mekanlara gidip story attigimi görünce ne düşünür? Not: 4 yılda buraya elli bin TL harcamişimdir ama asla değmez çaylari falan pahali berbat bi yer
Bence onun hoşuna gider baya hatta anlar der ya özlemiş bir adım atayım falan die ya isteyen yapar yalla ya ondan rahat ol. Baya boş payaliymjs demeyince insan üzülüyor
Son dediğin cümleyi anlamadım. Aman özluyo zaten diye geri çekilmesinde. Ben ne kadar deger ilgi verirsem o okadar uzaklaşiyo ya.
Ya yanlış yazmşm baya boş pahaliyms yazmştım. Ya ztn sen böyle soğuk davrandıkca o dönecek o anlayacak peşinden koşacak
Hadi inşallah ya şimdi 4 yildir beraber oturduğumuz koltukta ayrilik şarkisiyla üzülmekte ve özlemekteyim
Ya keşke elimden bisi gelse yapmak isterim ama cidden bilmiyorum ki ya üzme kendini harbiden
Şu an acayip sinirliyim ya story atmış. Storyde biz dizi sahnesi var iki kadin konusuyor biri diğerine diyor ki; Aşık oldugunla evlenmeye çalışma eğer onunla eenirsen mahvolursun çünkü aşkınızı pişirip yiyemezsiniz aşkınızla ısınamazsınız. O yüzden sevdiğinle evlenme evlendiğini sevmeye çalış...
Bu ne ya ulan bu şimdi sevmedigim başka biriyle mi evlenicem diyo ap tal. Güya benim paramin olmadiğini vurguluyo lan 4 yilda en az 100bin harcadim ona hâla ne diyo ya. Ben ozluyorum o ne yapiyo of ya moralim bozuldu kalktim eve gidiyorum
Ohaa cidden böyle bisi mi paylaşmış bu kız neyin kafasını yaşıyor yaa. Senin bence paranla deilde kendi kafasinda bisileri mi bitirdi acaba yaa nasıl öğrenebilirsin bu durumu
Ya sonucta bi dizi sahnesi ama ya boyle bisey paylasmasi kötü. Hâla laf sokarak ona yazmami mi hedefliyo acaba. AMA KAFADA BITIREN INSAN HESABI KONTROL EDER MI İSTEK ATIP ÇEKER MI ENGELI KALDIRIR MI
Abi ben buna yazammi valla bak ben delirecem güzelce konusam diem böyle böyle b3n bir arkadaşının kız kardeşiyim fkn die diosan tabi
Yok ben onu gram taniyosam kiskancliktan delirir benim yazdigimi sanar. Ve başkasinin lafiyla benle konusmaz. Sadece yakin arkadas diye gordugu o 2 kaşar buna ne yapicagini söyliycek anca öyle.
Ay valla inan bende çok sinirlendim haaaa yani kav gundurlu sen burds telef oldun bana anlattiklarin beni duygulandırdı kız 2 tane orpsunun lafıyla ilerliyor resmen ya yani umarım aklında boyle saçmalık yoktur
Bence yok ama ben görüyorumdur diye düşünuyor ve gördüğümh biliyor ondan atiyor. Falda bile çikti özgürlük adı altindan onu kendi daginik düzensiz hayatina adapte etmeye calişan bi kiz var ve 2 ayda 40 yillik dost gibi oldular diye yani hepsini bildi
Ne kadar iğrenç insnslar var demi yani bunlar asla Ne diyimki insan yardım eder o kadar yıl barışın de millet fitnelio
Ettiklerini bulsunlar yaşattiklarini yaşamadan ölmesinler inşallah. Tuğba şunlardan bi kurtulsa 7/24 sadece benim yanimda olsa o kadar guzel olurdu ki ama o 1 saat görüntülü konuşmaya bile sıkılıyorum diyor
Şimdi bi story daha paylaşmiş. Allah Allah bu gece 2 story atti şey yaziyor. Birisinin beni sevebileceğine dair bütün inancımi kaybettim. Gram inanç kalmadı teşekkürler yaziyor. Sence neden bunlari paylaşiyor
Bu kız bunları yapıp senin kafanı karıştırıp senin yazmanı sağlayacak bana öyle geldii çünkü çok saçma senin bu Kdar sevdiğini bilio neden boyle yapsin. Ya da aklını o kız karıştırıyor olblr belkide o da düşüncesizlik edip bunları düşünüyor olblr
Ben tuğbayi bu kizlardan nasil koparicam ya kodumun bacım ulari evliligimjzj mahvetcekler. Bugün kapima gelir mi sence
Vallabnw zaman gelir hiç bilmiom da ama inşallah bi şekil o kızlardan kurtulursunuz
Nasil kurtulcam işte ya gelmez mi diyosun
O istemediği sürece zor şimdi seni dinleyen biri olsaydı derdim ara konuş buluşma ayarla git de bunlardan rahatsız olduğunu ilişkinize zarar verdiğini ama kızın asla yaniseyu yok o yüzden biraz daha bekle derim
Asla dinlemez zaten ben ne dersem tersiniz yapti hep. Neden istek atmiyo ya neden çabalamiyorrr?
Kaç gün sonra barıstınız?
Tartışma hiç bitmedi ki barışalım
O zaman baglantıyı kopart, o sana yazana kadar yazma. Bu dedigimi yaparsan güzelleşir ama özleyip, elimden gidecek diye hala sen yazarsan bir sey olmaz. Yazma, o da tartısmak icin yazarsa cevap yazma. İliski icindeyken yazmamak zor ama güclendirir bagları.
İnan şu an öyle yapıyorum varya şu kitap hazırlama olayını yaptım götürdüm adamda bir gram yumuşama olmadı msjlarima gg atıp duruyor yazmıyorum daha işine gelince de seni çok seviyorum dio
Dedigimi gerekirse 15 gün boyunca yap.
Pkiii saol yapicsmm