Kişilik & Karakter Bir kişi hakkında bir şeyler öğrenmek istediğinde sorduğun soru nedir? bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Bir kişi hakkında bir şeyler öğrenmek istediğinde sorduğun soru nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt sorarım lafı dolandırmam. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Direk sormam onu tanımaya başladıkça konu konuyu açtıkça öğrenmeyi seviyorum 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Lafı dolandırmadan sormak en iyisidir. Üstü kapalı konuşmak vakit kaybı olur. 0 0 Yorumla
Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Onun açıklamasını yeğlerim. Açıklanacak zaman da gelir zaten. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ne öğrenmek istersem onu sorarım 1 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. baykuşları sever misin? 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Nasıl bir şey öğrenmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Direkt sorarım lafı dolandırmam.
Direk sormam onu tanımaya başladıkça konu konuyu açtıkça öğrenmeyi seviyorum
Lafı dolandırmadan sormak en iyisidir. Üstü kapalı konuşmak vakit kaybı olur.
Onun açıklamasını yeğlerim. Açıklanacak zaman da gelir zaten.
Nasıl birisin
Ne öğrenmek istersem onu sorarım
baykuşları sever misin?
Kimsin sen diye sorarım
Nasıl bir şey öğrenmek