Günaydın herkese.
8 yıllık eşimden iki yıldır nefret ediyodum ve ayrılmıştık... Boşandıktan sonra ben başka biriyle güzel bi ilişki yaşamaya başladım.. Nitekim eşim bunu duyunca baya sıkıntılar oldu ve ben eşime geri dönmek zorunda kaldım.. Eşime kendisini sevmediğimi defalarca söylemiştimve o adamla da neler yaşadığımızı biliyo.. Neyse eşim illa nikah dedi yaptık (o da mecburi). Yani çocuk okula başlıcak bakacak kimse yok götürsem götüremem bununla kalıyım dedim nikahı yaptım.. Şimdi eşimin aklında hep soru işareti var. "beni aldatıyor mu?, başkası var mı?" diye düşünüp duruyo.. Bence. bana dün diyoki "sen bana beni sevdiğini söylemyosun.." seviyorum seni diyorum. Günü kurtarıyosun diyo.. Yani gerçekten sevmiyorum da.. Sevmiyorum desem içinden canavar çıkıyo.. Hayatım mahvoluyo.. Ben bunu napcam bilmiyorum.. Sevemiyorum.. Ayrılırkem yaptığı kötülükleri unutamıyorum.. Unutmıcam.. Sevmicem de. Ama çocuk biraz büyüyene kadar kalmak ta zorundayım.. Sizce nasıl olur bu durumlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk için bu tarz şeylere katlanmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Bende ama adamdan bir türlü kurtulamadım.. Hoş biraz daha belki zorluk çejecektim belki kurtulurdum ama o da belki..
Yani nedenm kurtulamadınız, neden ayrıldınız. Biten bir şeyi tekrardan başlattığımız için zaman içerisinde aynı şeyleri yaşayacaksınız.
Evet söyledim yaşamayız dedi. Dedim yıllardır ne sen değiştin ne ben bu iş yine olmıcak dedim ama anlatamadım.. Çocuk okula başlayacaktı bu yıl ve durumu hiç iyi değildi bi an önce bişe olması lazımdı ama bana çocupu kesinlikle vermeyim annen seni hasta halinle aç halinle bırakıp başka admalarla yatıp kalkıyo falan demeye başladı çocuk hem manevi hem fiziki çöktü. Ve toparlamak bana kaldı maalesef. Ailem yok gidecek yerim de yok olduğu için mahkeme vs işleri uzun sürüp yine yeterli maddi gücüm de olmadıpı için mecbur kaldım buna.. Ki öbür adamı heryere ve beni de heryere çalıştığıöız yerlere mesaj atarak tehdit etti. Baya bişeyler oldu işte.. Yine gitmeyeceğini ben biliyorum da nasıl sabretvem nolcak onu bilmiyorum.. Şimdi sevmiyorum desem başkası var dicek direk çocuğa gidip diyokiannen başkalarını istio diyo.. Napcam bilmiyorum bu yüzden evet seviyorum falan diyorum bende. Daha napacmbiöemedim
Bile bile neden tekrar evlendin bu adamla ne zorun vardi
Tehdit, şantaj, çocuk ve bi sürü şey.. dedim ki nikah yapmayalım dedim yine mahvetti çocuğu beni.. Dedim ki içim seni sevmez istemezke evet desem nolckaki deidm olsun dedi.. Şimdi de bana seni seviyorum demiyosun sen beni istemiyorsun diyo.. Evet istemiyorum desem birbirimizi öldürcez biliyorum..
Ne bicim manyak piskopat bu zorla sevdirmeye calisiyor daha da seni birakmaz bu manyak
iyi ki evlilik denilen olaydan soğudum ha valla. dava aç ayrıl ablacım belli ki sıkıntılı o birey
Benim kadar soğuyamazsın.. Yemin ederim hayatı yaşamayı çok seven ben.. Artık intihar etmeyi düşünüyorum.. Çıkamıyorum bu işten ben.. Bu adam beni hayatımı mahvetti
intihar etme hangi şehir
gerçekten söylemişsem sevmem ama geçiştirmek için demişsem severim tabi karşıdaki bunu anlayamaz.
Eee sevmiyorum demişsin daha nasıl seveceksin aldatırsanda hiçbir şey diyemez hak etmiş bile bile tekrar evlenirse
Şantaj bu kararı vermende çok etkili olmuş
Çookk..
Özelden konuşalım mı
Ee biz napalım sevmen için seni ikna mı etmemizi bekliyosun
Hic birsey anlamadum asil soru ne
Asıl soru.. Kocmaı sevmiyorum.. Hem de hiç.. Ama seviyorum vs demek zorundayım işte.. Ama bu nasıl devam eder.. Eder mi? Siz olsanız ne yapardınız gibi?
Sevmiyorsan nedeb evlendin zor olmayacak mi
Evet malım
Belli olmaz o is