Efendi sadık adamlar böyleleridir hatta bilimsel bir yazı okumuştum sessiz içine kapanık insanlar daha sadık olurmuş dışa dönük girişken insanlara göre
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadık olur lafı doğru zaten şu zamana kadar ne kız gördüm ne konuştum Zaten onunla yaşacağım aşkında sorumluluğunu almaya korkuyorum, dışa dönük insan Her zaman 1 0 daha önde bir ortamda 2 3 muhabbet açılsa psikolojim bozuluyor şu ana kadarki hayatım ve yaptıklarım tek başımayken oldu bitti.
Şu an bir ilişki istiyorum misal ancak bunu sadece yatağımda tavan bakıp düşünebiliyorum bir kıza aşkımı itiraf ettim diyelim o kızın kabul etmesi benim moralimi bozar çünki hayatımda hiçbir insanla konuşup etmedim büyük ihtimalde onunla konuşurken çok fazla çıldıracağım.
Yani demek istediğim şu çocuklarınızı ufak yaşlarından bu yanan sosyal ortamda tutun bırakın istediğiyle yatıp eğlensin gezsin. Ortamımda dolayı şu an iletişim kurmaya okadar korkuyorumki. Bir insan gördüğüm gibi kaçıyorum artık bezdim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır. Psikolojide değer kavramı vardır. Birçok kadın aile yapısı olarak baskıcı, değer verilmeyen bir ailede büyüdüğü için kendini değersiz yetersiz hisseder. Kendini değersiz hisseden bir insan da karşısında ona değer vermeyen birini ister çünkü "degersizim ve bana doğru şekilde davranıyor" düşüncesi vardır.
Böyle birini suclayamazsin. Ama eğer kendini değiştirmeye çaba harcamiyorsa, hayatına değer verecek kişiyi sokup "böyle biriyle de hayat geçiyormuş" u kendine ispat etmeye çalışmıyorsa maalesef hayatı hep kötü bir adamla geçecektir.
Sana tavsiyem hoşlandığın kızın aile yapısına bakman. Baba sevgisini yeterli almış kızlar, annesiyle iyi bir bağı olan kızlar önceliğin olsun. He, aile yapısı kötü ama kendini yetiştirmiş kadınlar da var ama umut ışığı görmüyorsan ordan direkt uzaklaş derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar özellikle genç yaşlarda haklı olarak eğlenmek gezmek tozmak, güzel vakit geçirmek istiyor. Böyle olunca sessiz sakin pasif karakterli sıkıcı erkekleri tercih etmiyorlar kız ne yapsın emekli amca gibi takılan erkekle hele birde fakirse zaten tamamen soğuma garantili
00 Yorumla
+1 yılAslında isterler dostum. Sanırım senin hayatına böyle biri girmedi veya özgüvenin yok diye olabilir belki 🙂 ama kızlar tamda böyle adamlardan hoşlanıyor emin ol ama sende özgüvenli olman lazım dostum birinden hoşlanıyorsan çekinmeden içindekileri ona söylemen lazım 🙂
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl abi ya hepsi diyor ki özgüvenli ağzı laf yapan konuşkan girişken olsun diyor
Soran+1 yılSessiz sakin içine kapanık erkek karakteri düzgün olur ama dışa dönük sosyal olmazlar
- +1 yıl
Dostum içine kapanık olup sessiz olup nasıl birini tavlamayı düşünüyorsun? Onların sana teklif etmesini ilk adım atmasını bekliyorsan çok yanılıyorsun dostum kızlar asla ilk adımı atmaz
Soran+1 yılAtmazlarsa o zaman serseri biriyle sevgili olsunlar
Soran+1 yılAbi sende iyi trolledin beni ha baştan severler dedin sonra yok olmaz dedin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben öyle birini istiyorum şu anda hatta öyle biri de var ama yok yani yine olmayacak gibi isterse çok popüler olsun isterse çok çekingen olsun neden bilmiyorum ama son zamanlarda yaşadığım şeyler yüzünden ben de özgüven kırıntısı filan kalmadı hiçbir erkeğin bana bakacağını düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma senin bu sitede hep farklı zıt görüşlerini görüyorum efendi serseri erkek konusunda o yüzden inandırıcı değilsin
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Çünkü kızlar nerede kendini üzen p*c varsa onları severler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü onlar, çekici ve Özgüven sahibi olmazlar. Hat da çok sıkıcı olurlar.. Kızlar; atılgan, tuttuğunu koparan, özgüven sahibi ve bol olumlu enerjiye sahip bir erkek ister ve haklılar da.. Çünkü böyle erkekler, kızlara hayat enerjisi verir. Bu saydığım özelliklere sahip , erkek olmayı öğrenmelisin. maalesef Türk erkekleri, çoğunlukla böyle özellikleri taşımaz. Bu yüzden de seks yapacak kızı, düşüremezler ve abaza abaza ortada dolaşırlar.
00 Yorumlave daha zeki şahsen kim dediği istemediğimizi? bana farketmez ama sosyal bir kelebek olacağına, sessiz sakin yeri geldiğinde konuşan birisi olmasını tercih ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dahil sessiz erkekler hiç dikkat çekmiyor kızlar hiç ilgilenmiyor bizlerle
+1 yılİletişimin hızlandığı bu çağda insanlar sabırsızlaştı. Herşeyin kolayına, erkeğin or*spusuna kaçıyorlar doğal olarak. Aldatılmaları da muhtemel olur bu hanımcıkların. Gerçekleri kafası bozuk, çıkarcı insanlara izah edemezsin. Haklısın de geç
00 YorumlaYok kardeşim yok nerde it kopuk çakal canım var onların peşindeler ama bizler onurumuz ve haysiyetimizle başımız dik bir şekilde acınası gözlerle onları izliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılBende 26 ekim de 21 olucam elime kız eli değmedi. Bunlar zannediyor ki biz hepimiz 24 saat eskortlar ile sevişip seks yapıyoruz
Soran+1 yılHalbuki bilmiyorlar devir değişti artık kadınlar daha rahat sevişip seks yapıyor erkeklerin efendi olanı kendini eşine saklıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bence o. Ben sessiz sakin ciddi biriyle hayatta yapamam modumu düşürür hayat enerjimi bitirir. Bazısı da tam tersi
11 Yorumla
Soran+1 yılEğlencelik ilişkiler arıyorsun peki
+1 yılKanka öncelikle kadınlar yanlarında eglenecegi mutlu hissedeceği görüşlerini paylaşacağı ve ona katılan bir erkek ister yani sessiz sakin tabiri biraz bu dediklerkme uymuyor tabi bazı insanlar ölüyor dosariya sessiz sakin içerden sıcakkanlı eğlenceli böyle birine can feda cidden
00 Yorumla
+1 yılDaha sadık olmalarının sebebi kadınlarla konuşmayı beceremedikleri için, eee öyle olunca kadın da eğlenmeyi bilen bol bol konuşan birini istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatilmayi göze alın o zaman
Efendi erkek pisiriktir kimseye açılamaz hem aşk ilişkileri hemde is ilişkileri zayıftır. Kadinlarin efendi seviyorum demelerine bakmayın kim bilir hangi pcin altında inliyorlar. Hayatta çok iyi gözlemci olun utanmayın parkta, avmde, atm sırasında her kadınla sohbet edin kadınların çok basit varlıklar olduğunu anlayacaksınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçine kaapnik degildirdeee oo ne bileyim herhalde herkesin hoşlandığı şey kendi halinde olan insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi merak ediyorum biliyormusun. 40-50 yıl önce bu erkekler nasıl kız arkadaş buluyorlardi acaba. Hiç kimseyi eleştirme hata sende kaçıncı yüzyıldayız. İçine kapanık ne demek yani
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 50 yıl önce sevgili olmak diye bir şey yoktu direk evlilik vardi
Cevap sahibi+1 yılÇık gez arkadaşlarınla buluş kahveye git çok konuş açil biraz
Çünkü kızlar atılgan erkekleri daha çekici bulurlar
05 Yorumla
Soran+1 yılAtılgan erkekler de bir güzel sizi aldatır arkanızdan iş çevirirler
Soran+1 yılÇapkın bir erkek olup da sessiz sakin olan gördün mü?
Soran+1 yılO erkekler karı kız düşkünü olduğu için atılgan ozguvenliler zaten
İstemeyen ne istediğini, kim olduğunu vs bilmiyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilse peki?
- +1 yıl
Sessiz sakin deyince iyi huylu erkek canlandı zihnimde nedense eğer böyle ise kız ne istediğini biliyorsa bu erkeği tercih eder
Eğer erkek tolere edilemeyecek özelliklere sahipse bir de sessizse tercih edilmez çünkü kendini göstermiyordur
Kızlar daha çok kendilerine yön verebilen "ben burdayım" diyebilen erkekleri tercih ederler diye düşünüyorum
Soran+1 yılEfendi istemiyor kızlar. Illa serseri it kopuk olcan
hacı ben hem komik hem sert biriyim hem espirili hem de inceden şakaciyim hem delikanlı hem de efendi biriyim ayrıca açık sözlüyum
00 Yorumla
+1 yılYoo ben hep efendi tiplerden hoşlanırım ama onların bile içinden canavar çıkıyor. Şans
02 Yorumla
Soran+1 yılYok çıkmaz ya niye çıksın
- +1 yıl
Çıktı işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bir yere gidiceksek her şeye ben karar vermek istemem seçenek sunsun ya da fikir alışverişi yapalım ben bisy desem sadece baksa ya da bilmiyorum cvp beni mutlu etmez tamam populer havalı olsun istemem ama benimlede konsuurken biraz daha sohbet edebilelim
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sessizse ilişki yürümez evet
sorunlu gibi gorunuyor oyle insanlar, kendimden biliyorum
ki sorunluyum zaten :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSende mi sessiz sakinsin
Soran+1 yılBen çok severim böyle kızları.
Soran+1 yılÇünkü konuşkan kızlar beni istemez
Soran+1 yılYaşın doğru mu? 28 misin?
Soran+1 yıl?
+1 yılEfendilikle ilgisi yok. Efendiyim diye sevilmiyorum diyen erkekler 1.80 den kısa ve çirkin erkekler oluyor. Ben yakışıklı 1.80 üstü efendi erkeği severim valla. Ama 1.70 çirkin erkeği ne olursa olsun asla sevmem hiçbir kız da sevmez zaten.
118 Yorumla
Soran+1 yılBahsettigin kriterde olup da efendisini bulamazsın
- +1 yıl
Şart değil zaten yakışıklı ve uzun boylu olsun da gerisi önemli değil.
Soran+1 yılÖyle erkek sana bakacak mı bunu da düşün
Soran+1 yılÇünkü çirkin erkekler bile manken gibi kız istiyor
- +1 yıl
195 sevgilim var zaten takma kafana sen
- +1 yıl
Çirkin kısa erkekler çirkin kızlara yalvarıyor onlar da kabul etmiyor
Soran+1 yılAyn kesin öyledir
- +1 yıl
Dershanemde kısa erkek vardı 1.50 çirkin kıza teklif etti kız bunu ben kısa erkek istemiyorum dedi çocuk ağlayacaktı lol
Soran+1 yıl150 çirkin kızlar kendileri ağlasın
Soran+1 yılÇirkin kız egosu zaten en saçma şey çünkü çirkin kıza kimse bakmaz
- +1 yıl
Yine de kısa çirkin erkeğe bakmıyorlar hahahahah. Çirkin ve kısa erkekler yalnız ölecek.
Soran+1 yıl170 in bile altında olup sevgilisi olan arkadaşlarım vardi
- +1 yıl
Çok nadir onlar ve kızın gözü uzun boylularda kalıyor
- +1 yıl
uzun boylu yakışıklıyım ama sapım ebrar
- +1 yıl
@Turkuaz88 Aha bir cüce daha kudurmuş ahahaha eminim yabancı sevgili hikayen gerçektir.
Yok bence daha tatlı öyleleri temiz güzel iyi kalpli gerçek dokunulmamış 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim ilgili olamazsın ki kıza karşı, açılamazsın da o yüzden istemezler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYo bence öyle erkekler daha çekici
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım senin gibi düşünen birine denk gelirim reelde
- +1 yıl
Rica ederim. Benim serserilerle işim olmaz dış görunüş onemli değil ruhen benimsesem yeter daha once hayatımda biri olmadı ama olursa iyi niyetli saf temiz kalpli kendi halinde biri olur
Soran+1 yılBen öyleyim işte
Soran+1 yılDaha çekici derken kötüleri de buluyorsun çekici galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz sakin olurda içine kapanık olmaz. Efendi sadık adamlar illa içine kapanık olur diyede bişey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenımde erkek arkadasım sessız sakın bırısı ıcıne kapanık sadece bana konuskan karakterı duzgun kıymet bılıyo kız cevresı yok guven verıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim benide beğenen olmadı tipim kötü değil boyumda uzun
04 Yorumla
Soran+1 yılBro tipe önem verseydi kızlar sadece yakışıklı erkeklerin sevgilisi olurdu ama görüyoruz ki ağzı laf yapan erkek kimse ona bakıyor bütün kızlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kanka laf cambazı olacaksın
- +1 yıl
Gardaş ben laf yapıyorumda ne oluyor yine bakan yok
Soran+1 yılOnun için de yalan söylemeyi bilmek lazım ama ben dürüst olmak istiyorum
Sessiz sakine okeyimde içine kapanık olan sıkıntı muhabbet dönmüyor. İpin ucunu bir yerden tutmaya çalışıyorum yok yani yokta yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sessizse evet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenilme korunma isterler yapıları gereği.
07 Yorumla
Soran+1 yılOzguvensiz kızlar ister evet
- +1 yıl
Saçma. Yaradılış gereği böyledir bu. O zaman içe kapanık erkekler de bir kıza açılmayı bile beceremeyen ozgubvensizler
Soran+1 yılSerseri karı kız düşkünü olmakdan iyidir
- +1 yıl
Kastettigim o değil
Soran+1 yılSize çekici gelen şeyler karaktersiz erkekler de var o zaman
- +1 yıl
İyice sacmaladin. Bence ne istedgni bilmiyosn
Soran+1 yılSen bilmiyorsun
+1 yılHayatın kuralı PC erkek ve zengin erkek.
00 Yorumla
+1 yılOndan yalnızız zaten 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcunku mal oluyor bir cogu
07 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizler mal asıl
Cevap sahibi+1 yılbirisi vardı buradan sessizim kendi hâlimdeyim dedi tam bi şeytanmış mal mal konustu sonradan pişman oldum konustuguma
Soran+1 yıltamam onu boş ver herkes onun gibi değil
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman
Soran+1 yılSessiz sakin olup efendi iyi erkek de var
Cevap sahibi+1 yılbana denk gelmedi muhakkak vardır.
Soran+1 yılBen öyleyim işte
Birazcık zavallı oldukları için olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA. mciklar gırgır dan hoşlanır 😁
00 YorumlaKim diyor istemez diye
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlar diyor
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. yok oyle bisi
03 Yorumla
Soran+1 yılDikkat çekmiyor ama sessiz erkekler. Seven kız olsa ilgi göstermez mi
Soran+1 yılKızlar efendi erkek sevse efendi erkekler dikkat çekmez miydi diyorum?
+1 yılBurcun. Neki
01 Yorumla
Soran+1 yılAkrep
Genelde doğruluk payı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenli erkek daha dikkat çekicidir
055 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz olurlar ama öyle erkekler
Cevap sahibi+1 yılKendıne bak bakımlı ol pasaklı olma bır tarzın olsun parfüm sık nefesin temız koksun pantolon temız ütülü ol bak kendine spor yap
- +1 yıl
Aşko yakışıklı uzun boylu özgüvenli de ya. Bunları okuyan kısa tipsiz erkekler de özgüvenli oluyor midem bulanıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Ebrardogan boyla alakası yok ya
Cevap sahibi+1 yılAma tabı boylulat daha önde😑
Soran+1 yılDış görünüşüm sorun değil güzel kıyafetlerim var tipim en azından bu ülke şartları için idare eder tipsiz olmakdan iyidir ortalama olmak. Ben karakterden kaybediyorum hep benim yerime serefsiz serseri erkekleri seviyor kızlar
Cevap sahibi+1 yılYa cok mazlumluk da olmuyor bıraz serserı tarafın olsun gülüşünle olur bakışınla olur hobın olsun şöylr klas kokun olsun utangac erkek dr sıkıcı oluyor
Soran+1 yılSerseri niye oluyum ya? Sadakatsiz şiddete meyilli mı oluyum? Niye sıkılıyorsun bulmuşsun düzgün adamı
Cevap sahibi+1 yılYa cilveli kız sevıyor ya erkekler az sende serserı ol derken hani böyle cool ol dıyorım arada serserı gülüş at dıyorum hani
Cevap sahibi+1 yılŞiddet uygula demıyorum ya farklı anladın
Cevap sahibi+1 yılKas yap fıtnes yap erkeksi ol
Soran+1 yılBunun serserilik ile alakası yok. Karakteri kötü olan erkeğe serseri diyoruz
- +1 yıl
Nasıl yok aşko ya allasen 170 erkekle sevgili olunur mu ya
Soran+1 yılCilveli kız değil kibar nazik egolu olmayan tatlı kız seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnladın işte dedıgımi özgüven dr sporla gelişir spora gıt ıyi gelir
Cevap sahibi+1 yılBakımlı ol sakal sac tras ol bunlarda sana özgüven katar
Cevap sahibi+1 yılÖyle mı başka bıze de taktık ver
Soran+1 yıltamam ama asla serseri karaktersiz olmam ben
- +1 yıl
Tip ortalama dedin boyun kaç uzunsa bulursun sıkıntı etme
Cevap sahibi+1 yılSiz bayanda neye bakıyorsunuz anlatsana
Cevap sahibi+1 yıl@Ebrardogan takmıs boya 😂😂😂😂
Soran+1 yılKarakteri düzgün edepli namuslu kızları seviyoruz. Dış görünüş olarak yüzü masum tatlı kızları seviyoruz
Soran+1 yılBoy 174
- +1 yıl
Ya sen sanki 170 bodur erkeğe bakacan bu takıntı hepimizde var doğamız böyle
Soran+1 yıl@Ebrardogan kanka sen sus artık kimse sana bakmamış boşa ego yapıyorsun
- +1 yıl
HAHAAH kısa olduğun belliydi zaten. Efendi olduğun için değil 1.74 bücür olduğun için sevmiyor seni kızlar
Cevap sahibi+1 yılÖyle dıyolar ama erkeklerde fırlama kızlara bakıyolar ılgınc bnde anlamadım nasıl oluyor bu olay takılmak ıcın o zmn
Soran+1 yıl@Ebrardogan alınmıyorum boyun kısa diyen kız olmadı hiç çünkü tipimi beğenen çok oldu
Cevap sahibi+1 yılYa sen boya takılma ıyı boyun bulursun temız bır kız ıyisi denk gelmemıs olabılir umursama kimseyi
- +1 yıl
Kesin olmuştur kesin. olsa bu yaşa kadar yalnız kalmazdın.
Soran+1 yıl@Ebrardogan oldu bu arada 155 boyun ile benden 19 cm kısasın yanımda dursan deve ile cüce oluruz ağla
Soran+1 yılSadece serseri ol dedinya o lafın canımı sıktı biraz
- +1 yıl
Aşko avutma şu cüceyi 174 ü kim ciddiye alsın lol
Soran+1 yılYoksa diğer ergeni kaale almadım 160 altı kıza bakmam bende
Cevap sahibi+1 yılYa yanlıs anlattım serserilik anladın sen kötü anlamda degıl boş ver
- +1 yıl
Ahahahah 19 cm o kadar da fazla fark değil ideali 30 cm
Soran+1 yıltamam önemli değil 🤗😊
Soran+1 yılFırlama kızları sevmiyorum benlik değiller onlara göre de ben onlara uygun değilim zaten.
Soran+1 yıl@Ebrardogan 19 cm az mı lan hadi boş yapma ikile artık
Soran+1 yılBiz gizli üye ile konuşuyorduk sen niye araya girip duruyorsun fazlalık yapma defol
- +1 yıl
Puahahaha ağla 174 cüce seni anan sevsin seni
Soran+1 yıl@Ebrardogan neyse ki senin gibi aptallardan fazla yok. Çoğu kız benden daha uzun olsun yeter diyor. Senin gibi 180 190 olmak zorunda diyen kız fazla görmedim artık ikile
- +1 yıl
Hahahaha hayal dünyasında gezinmeye devam et sen. Bizden uzun olması yetmez erkeğe göre de uzun olacak. Twitera 1.80 altı erkek yaz
Cevap sahibi+1 yılBoy Allah vergisi bir sey üzms canını takılma sen dediklerimi yap düzgun kızları seç orası burası oynayan olmasın cok acık sacık kızlardan da fayda bekleme bıraz utangac kendi halinde olanlar sana daha sadık olacaktır ve cok cevresi olan kızlarda cok sadık olmuyor maalesef cok bakımlı olmayn kızlar da daha sadık oluyor kıbar olursan bayanlar daha cok sana çekilir bızde kibar seviyoruz centilmen
Soran+1 yıl@Ebrardogan dediğim gibi senin gibi hasta ruhlu takıntılı kız fazla yok by by
Soran+1 yıl@Ebrardogan baktım espri olsun diye denilmiş şeyler
- +1 yıl
Espri diyor ya kendini avut hala sen. Kadınlar neden uzun boylu erkek ister yaz arama kısmına orada ciddiler.
- +1 yıl
kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q19022236-kadinlar-neden-uzun-boylu-erkek-ister
- +1 yıl
Tıkla attığıma ilk çıkana tıkla bak ne yazmışlar
Cevap sahibi+1 yılYa bn bir sey soramadım ya arada kaynadı ne kavga edıyosunız
Soran+1 yılSormak istediğin varsa sor gizli üye
Soran+1 yıl@Ebrardogan herkes takıntılı değil uzatma
Cevap sahibi+1 yılGörmeden duygu besleyemez dımı erkekler bunu merak ediyorum
Soran+1 yılEe tabi ki görmeden kimse kimseye aşık olamaz ki
Cevap sahibi+1 yılDoğru haklısın
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar neden sessiz, sakin, içine kapanık erkekleri istemezler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler