sosyal medyadan tanistiniz kaniniz isindi begendiniz
bulustunuz
bulusmada en cok ne etki birakir sizde ne onemlidir en cok
bulustunuz
bulusmada en cok ne etki birakir sizde ne onemlidir en cok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakışları ve tavırları olabilir :) bu tür şeyler gerçekten ilk buluşmada oldukça önemli yer sahibidir benim için. :) Bu yüzden ilk buluşmaya giyiminden tutun, konuştuğunuz kelimeleri ve tavırlarınıza çok dikkat etmeniz gerekir. :)
Cevap
8Cevap
Etki bırakacağım diye uğraşmam vallahi. Tek taraf konuşmamalı, etkileşim ile konuşma yönlenmeli. Daha iyi tanımak adına sorular sorarım.
Bende mizah IQ su ve samimiyet dogallıgı önemli kasıyosa veya utanıyosa falan salarım direk
Buluşmaya gösterdiği özen ve zekası önemlidir benim için
Samimiyet.. el Ele tutuşma.. Sarılma.. Güzel sözler
ilk bulusmada yapmam bunlari en az 6 ayda olacak seyler
İyice tanımadan zaten adı koyulmaz başına bela bile olacak tipler var
herkese öyle kolay sans vermem tanimaya calisirim onun hakkinda seyler ogrenirim begenirsem sans tanirim ama erkegin bakisindan fotosundan bile cikaririm ben konusmasi mesajlarindan bile anlasilir oyle serefsiz serserilerden hoslanmiyorum efendi agir basli isinde gucunde meslek sahibi kariyerli olucak kendini gelistirmis kulturlu yani bana layik
sakın cinsel olayına bulaşma. yazık olur sana.
haha bu soruyu oylesine sordum zaten
istedigim gorucu usulü ben muhafazakar biriyim buluşmam erkeklerle kendimi basit erkekelre layik gormuyorun
türbanlı mısın
illa türbanli mi olmak gerek
muhafazakar diyince öyle sandım
evet turbanliyim ama birden sorman sacma geldi ondan
turbanli olmayip muhafazakar olan cok kiz var illa kapalilikla ilgili degil bu dusuncelere sahip ama giyim kobusunda basi acik ama gobegi acik giyinmeyen hatlsrini belli etmeyen sryler giyen kizlarda var
samimi ol ve asla yalan söyleme o da aynı şekilde
samimi derken
yani mesela iltifatmı edicen et kendini frenleme öpmeden filan bahsetmiyorum konuşma olarak
ben asla bi erkegin egosunu tatmin etmem ya sen cok yakisiklisin vs demem erekklerin totişi cok cabuk kalkiyor bu yuzden kendini halt saniyor iliskide
brn daha cok kendini naza ceken trip atan tarafim agir tarafim mesajlara gec cevap veririm cogunlukla mesgul olurum vs erkekler zor insan sever benfe oyleyim beni seven beni her sekilde kabul etmeli basit kiz olayina kesinlikle karsiyim
çok iyi kesinlikle. yaşınız kaç acaba
sizinle tanışmak istiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı ve kapalı aklı başında birisiyle konuşmak istiyorum yani sizle. mesaj atabilir miyim izniniz olursa
sizinle ne pahasına olursa olsun konuşmak istiyorum yalvarıyorum , uçak mühendisliği okuyorum kültürlü biriyim size layık olmaya çalışcam lütfen bana bir şans verin
ne desem ki sosyal medyaya da guvenmiyorum erkekler kizlarin duygulariyla oynuyor egleniyor ben oyle biri degilim
bu yuzden ben daha cok kendini gelistirmis kulturlu insanlara sicak bakiyorum
herkese öyle kolay sans vermem tanimaya calisirim onun hakkinda seyler ogrenirim begenirsem sans tanirim ama erkegin bakisindan fotosundan bile cikaririm ben konusmasi mesajlarindan bile anlasilir oyle serefsiz serserilerden hoslanmiyorum efendi agir basli isinde gucunde meslek sahibi kariyerli olucak kendini gelistirmis kulturlu yani bana layik
size layık olmaya çalışıcam asla bi kızın duygularıyla oynamam asla lütfen bana bi şans verin yalvarıyorum 😥
ben korkuyorum ya sosyal medyadaki başlayan iliskilerin sonu hüsran yani can sıkıcı😕
korkmanıza gerek yok ben çok kibar ve kültürlü biriyimdir instagramımdan telefon numarama kadar her şeyimi vercem lütfen bir şans tanıyın nolur yalvarıyorum 🙏🙏
peki bi bakalım o zaman
tamam gizliden çıkıyorum hemen mesaj atabilirsiniz
Kandırdın beni seni Allah’a havale ediyorum çok üzdün
dış görünüş zeka ahlak
yani nasil konusmalari begenirsiniz
konuşmaya ben yon veririm ben sorarım verilen cevaplara göre not alır
Yayvan yılışık r gülümsemesi olmayacak
Kasmamak ve kasmadan konuşup karsi tarafı tanımak
kasmak derken
Konuşma üslup
üslup derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?