Üniversite sınavı için ders aldığım bir öğretmen vardı. 7 yaş fark var. Ondan hoşlanmıştım ve o da bana karşı boş değildi biliyordum ama açılamıyordum.
Bir dersimizde bundan bahsetti biraz üstü kapalı sonrasında ne olduğunu anlamadığım şekilde öpmeye başladı. İstemiyordum evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben ama boşluğa düştüm ve bir şeyler yaşadık. O günden sonra benden çok özür diledi, bana karşı utandığını söyledi.
İletişimimiz var neredeyse her gün konuşuyoruz. Cinsel dışında duygusal çekim de hissediyoruz çok belli oluyor ama ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum. Hiç etik de gelmiyor. Aklım çok karışık?
Bir dersimizde bundan bahsetti biraz üstü kapalı sonrasında ne olduğunu anlamadığım şekilde öpmeye başladı. İstemiyordum evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben ama boşluğa düştüm ve bir şeyler yaşadık. O günden sonra benden çok özür diledi, bana karşı utandığını söyledi.
İletişimimiz var neredeyse her gün konuşuyoruz. Cinsel dışında duygusal çekim de hissediyoruz çok belli oluyor ama ne yapmalıyım ne demeliyim bilmiyorum. Hiç etik de gelmiyor. Aklım çok karışık?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen kaçıncı kişisin onun bunu yaptığı bilemezsin kendini özel sayma hep aynı taktik bunlar
haklısın olabilir bilemem ama yalnızca cinsellikle alakalı bir şey değil. En küçük davranışından bile duygusal yönde de bir şey hissettiğini anlıyorum. Bu yüzden herkese karşı bu şekilde olduğunu düşünmüyorum
İleride yanıldığını farkedince beni hatırla
tamam yanılmazsam da ilk sana yazıcam
bunun etikliği mi kalmış daha yapıcağını yapmışsın zaten devam edin
orası öyle de, o da ben de pişman olduk. İkimizin de hisleri var ama ben adım atmak istiyorum nasıl yaparım bilemiyorum
neyin adımı kalmış daha sonda yapıcağını başta yapmışsın te allahım üniversitede hoca öğrenci dışarıda sevgili hayatı yaşamak istiyorsan söyle ilk kez ilişkiye giren kişilerde cinsellik sonrası aşk oluyor kaç yaşında adam neyin aşkını yaşayacak senle normalde bu tarz ilişkiler üniversite ortamında olmaz hoca üniden atılır ismi çıkar vs diye korkmuştur sen aşık olduğunu düşünüyorsan bence safsın bildiğin gibi yap
Üniversite hocası değil. Ben mezun öğrenciydim 20 yaşında. Üniversiteye bu yıl başlıyorum. Kendisi lisede öğretmen ve benim eski okulum dışındaki bir okulda. Adının çıkmasını umursayacak biri değil, onu rencide edecek biri de ben değilim. Okul konusunda hiçbir bağlantımız yok yani.
Bu tarz paylaşımları yapanlar öğretmen mi acaba çok merak ettiğim bir konu
ben değilim diğerlerini bilmem
Eğer öyleyse durum çok vahim ki toplumun algısını bu yöne çekme amacıyla yapılıyorsa ya da bu durumlar normalleştirilmeye çalışılıyorsa , çok tehlikeli sular , velilerin kulağına gitse öğretmenin kulak gider , müdürün kulağına gitse öğretmenin ayağı yerden kesilir
Ben okul okumuyorum. 20 yaşındayım. Bahsettiğim kişinin de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Muhtemelen öğrenci öğretmen gibi değil de arkadaş gibi bir iletişimimiz olduğu için hislerimiz oldu. Umarım dediğin şekilde olaylar olmaz.
Kurma ya bu cok yanlis dizginle kendini
Biliyorum yanlış. Cinsellikle alakalı şeyler de elimde olan bir şey değildi nasıl boşluğa düştüm hala bilemiyorum. İkimizinde hisleri var boşa gitsin istemiyorum. Duygusal yönden bir şeyler hissediyor ama ben bunu ciddileştirmek istiyorum. Duygularımı da kontrol edemiyorum
Lise kacsin?
Mezunum, 20 yaşındayım. Üniversite okumaya başlayacağım bu sene.
Bence sevgili olabilirsiniz sikinyi yok resitsin ve universitelsin
Peki nasıl bir adım atabilirim sence?
Direk soyle hislerini
Hadi yurttım ayarlayıp dersi AA geçersin
Dertletlesmek istermisn düzgünce
Korundunuzmu
onu napıcan