Sevgilim benden habersiz böyle bir şey yapsa affetmezdim. Çünkü ben bu tür yerleri sevmiyorum, gereksiz ve saçma buluyorum. Sevgilim isterse ailesiyle gitsin yine de affetmezdim. Ben pavyona giden kişilerin sağlam olduklarını düşünmüyorum. Benim hayatıma girecek olan kişinin de bu tür yerlerden uzak olmasını istiyorum o kadar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim erkek arkadaşım hiç sevmez böyle yerleri zaten daha önce de başıma gelmedi kendi de diyodu sevmiyorum öyle yerleri diye. Ama arkadaşlarına uymuş içkili kafayla gitmiş , bana da videosu geldi yanında kız oturmuyordu arkadaşının yanındaydı kız sonra ben gece 3 de arayıp uyandırdı beni anlatmak için olayı ayrıldım 5 deyanıma geldiler hep beraber bizim yüzümüzden dediler biz zorladık dediler falan ben istemiyorum dedim hıçkıra hıçkıra ağladı yanımda baya. Bende bundan sonra sıkı yönetim olcak sana dedim ona göre konuş benle dedim ne dersem yapcaksın dedim gelip bana yüzük takcan dedim hepsine tamam dedi falan öyle afettim zaten daha önce yaşamadım bunu canım arkadaşlarına uyup girmiş bidaha da yaşatmaz bence gözlerinde gördüm bunu
Bana video geldi erkek arkadaşımın yanına değil aynı masadalar ama erkek arkadaşımın arkadaşının yanında oturuyordu kız arkadaşlara uyup gittim dedi kendi aradı söyledi bende ayrıldım sonra gece 5 de yanıma geldi hepsi beraber olayı anlatmaya ben istemiyorum dedim ağladı hıçkıra hıçkıra yanımda dayanamadım ama bundan sonra sıkı yönetim olucak ona
Valla bende afettim görüntüler gelmiş çünkü kötü bişey yapmamış gördüm baya da ağladı cahillik yaptım dedi hıçkıra hıçkıra ağladı yanımda hatta gittiğini kendisi arayıp söyledi bana ayrılınca da hemen yanıma geldi