Ihanet etmis sevgilini affedip boyle 1 gunde bulusmaya gidermisiniz?

Luften bana akil fikir verin. Iliskimiz uzak mesafe, cok ta degil 4-5 saatlik mesafe. Yarin sevgilimle tanislik yildonumumuz. 1 senemiz dolucakti… 1 ay once sifrelerini kirdim sosial mediada baska kizlara yazmis, otel adresiyle ilgilenmis, kizlara takip atmis hep, garip garip fizigi guzel 1 kiza selam yazmis, baska 1 eski tanidigiyla samimi konusmalarini tuttum , yani gece saat 1-2 aramaklar, ilgi gostermek neymis kiz kanser motive ediyormus…Neyseki ayrildim. Affetmedim 1 aydir yalvariyor, agliyor yalnis yaptim 1 daha yapmam yeminler ediyor, dun beni baska numaradan aramis yarin ilk karsilastigimiz yerde seni bekliyicem diyor, nicin dedim yildonumumuz dedi bende kavga qurultu cikardim gelme ben o bulusmaya oraya gelmiycem dedim. 1 gun boyunca bekleyecem dedi ve eger gelmezsen hayatindan cikicam sana 1 mektup birakicam pisman olucaksin diyor, eski gunlerin hatrina gel diyor, dusman degiliz birlikde 1 sofra basinda oturmus insanlariz diyor. Ben ne yapacagimi billmiyorum. Gitmeliyimmi? Yoksa yok? Siz olsaniz napardiniz? Kiyamam onun orada beklemesine 😞 gelme diyorum. Sizce gidip yaptiklarini affetmediyimi bittigini yuz yuzemi soylesem? Yoksa hic gitmesem?
Ihanet etmis sevgilini affedip boyle 1 gunde bulusmaya gidermisiniz?