Cok sevdigim esimden bosanmak zorundayim?

Merhabalar herkeze.. ben sizlerle birsey paylasip danismak istiyorum ben esimle bir sene evliyim. Bu bir sene icersinde cok olaylar oldu her gün ailesindeydik ve ailesinin istedigide buydu beni kukla gibi kullanmak. Ben ilk basta annemle babami dinlemeyip herseye tamam dedim cünki kötü düsünemedim hep bana iyi davrandilar zannettim megerse ogulundan ayri kalmak istemiyorlarmis bana iyi davranma sebepleri ise ben bana iyi geldiklerini düsünüp hep onlara gitmem. Ben cok sikilmistim bu yüzden esimi karsima alip onunla konustum dedim artik biraz mesafe koyalim diye oda benim icin cok zor olacak cünkü ailemle hep yasadim bu zamana kadar onlara cok bagliyim onlarda bana ama senin icin yaparim demisti. Iki gün sürmedi önceki gün esim isten asik suratla eve geldi ona sordum niye böylesin diye kafam agiriyor deyip odaya cekildi ve ben anladim ki ailesi ona birseyler dedi cünki öncedende böyleydi hep ailesini dinliyordu sürekli beni hice sayiyor ama seni seviyorum diyordu ailesi nederse o onun icindi. Anne baba bir tarafa ablasida cok karisiyordu ve esim onlara karsi birsey demiyordu diyemiyordu onlar bana birsey dese susuyordu beni savunmiyordu en cok agirima giden buydu.. gecen aylarda ablasi sevgilisinden ayrildi diye elinden geleni yapti bizimde aramizi bozmak icin.. neyse iki gün önce olan konuya döneyim o odaya cekildikten sonra ben coraplarini yikamistim dedim ona bak sen hep corap ariyordun ya hani sana corap yikadim oda bana AFFERIM dedi bu benim cok agirima gitti sanki kölediymisim gibi geldi bana ben bu hallere bir sene dayandim ailem her seferinde dedi dahada üzecek seni diye ama ben öyle sevmistim ki onu… agirima gittigi icin dedim ona bana birdaha öyle deme istemiyorum diye bana sonra hemen kizarak beni kisitlama dedi ve ben o anda fark ettim ailesi sisirmis onu diye cünkü günlerdir gitmedik onlara onlarda böyle istemiyor sonra ben yatak odasinda yattim agladim yanina gittim 3 saat sonra dedim ki hadi gel kahve icelim oda dedi istemiyorum ve telefonunu saklamaya calisti ben o an fark ettim ablasiyla yazistini mesaj gelmisti ablasindan ve 3saaten icinde ikiside cevrim iciydi. Sinirlenerek bitti hersey bosuna ugrasma dedi balkona cikti gel kari koca gibi konusalim dedim ona dokundum bana dokunma polisi cagiririm dedi sen benim kocam degilmisin dedim dokunurum dedim artik degilim dedi gözlerimin icine bakarak. Ben orada balkon kapasini kapatmaya calisirken ayagini arasina koydu ve ondan sonra polisi aradi ben onun canini yakmisim diye ihbar etti.. ailesi geldi polisler geldi benim ailem geldi hepsi o ablasi yüzünden oldu ben biliyorum o beni cok seviyor ama ailesinin baskisi altindan bir türlü kurtulamadi ben ne yapacgimi sasirdim agliyorum önceki günden beri… cünkü bu yaptiklarina karsi halen cok seviyorum.. dün abim babasini aramisti onunla konusacam diye babasi dedi o artik onunla beraber olmak istemiyor esyalarini topladin evden gitsin dedi.. kendimi mahf ettim agliyarak cünkü halen cok seviyorum cok… ne yapacam bilmiyorum…

Cok sevdigim esimden bosanmak zorundayim?