Sarılmadım dahi
Neden niye sebebi bana yardım edin akıl verin?
Sarılmadım dahi
Bu devirde adam gibi sevmek çok mu zor ya:)
Kesinlikle Zor değil önemli olan karşındaki kişiyi önce tanımam tanıdıkça onu seversin tanıdıkça onunla bir şeyleri paylaşıp bir şeyler yapmaya çalışırsınız ama karşındaki kişinin niyeti farklıysa art bir niyet tavırla geliyorsa bunu bariz bir şekilde ifade eder zaten hal ve hareketleriyle çünkü seven insan sevdiğini incitemez sevdiğine zarar veremez seven insan her zaman sevdiğini benimser sevmek dokunmak sarılmak değildir insanın gönülden severse sevgi olur demektir hani diğer şekilde gelenlerin çoğunluğu başka bir niyetle gelmektedir senden ricam senin gönülden sevebilecek seni sevdiği süre içerisinde sana zarar verebilecek biriyle çıkma senin gönülden sevebilecek senin düşüncelerin fikrini varlığını benimseyebilecek seni mutlu ettirebilecek bir insan daha çok geç olsun güç olmasın diye mesela ben sana
Birini sevdim o da beni eğlencesi olarak gördü çok kez konuşmayı denedik beni engelledi Bayadır konuşmuyorum onunlaSevdim baya sevdim❤🥺
Birine takılıp kalırsan kendine zarar verirsin
Şey senin için bir sıkıntı yoksa tanışabilir miyiz 🙏😊
Seviyem yetersiz olduğu için yazamıyorum tanışmak istersen ayaz6.75 Instagram adresim feyk orada gerçeğini verim
Yazarsan
Ben Ben hiçbir erkeğin elini tutmadım
Sarılmadım dahi❤🥺
Gerçeğini burdan veremem maalesef yukqrdaki adrese yaz orada konuşalım iyusursak gerçeğini verim
Cevap
10Cevap
Sevme olayi bu devirde farkli bi boyda.. imkansiz gibi birsey zor insanlar tuaflasmis düsünceler degismis..
Bedenini seviyorlar
Bedenini seviyorlar sadece cinsellik için seviyorlar
Aşk diye bir şey yok ki her şey çıkar ilişkisi
Bedenini seviyorlar sadece cinsellik için seviyorlar kullanıp atıyorlar
Birini sevdim o da beni eğlencesi olarak gördü çok kez konuşmayı denedik beni engelledi Bayadır konuşmuyorum onunlaSevdim baya sevdim❤🥺
Cinsellik için seviyorlar peki karşı taraf ne için seviyor? 😀 her şey karşılıklı çıkar
Ben İlkokuldayken bile çalışkan olduğum zamanlar Takdir Başarı belgesi aldığım vakit kızlar etrafım da dönüyordu hatta bir keresin de oyun oynarken bir tanesi yanaktan öptü direk ama ne zaman tembel oldum takdir falan yok hepsi uzaklaştı kimse bir kişiyi babasının hayrına sevmez öyle
Vardır illaki seven
Bedenini seviyorlar
Sevmek tehlikeli lazım değil
Bedenini seviyorlar
Kulllanmak için seviyorlar
Tercihlerin yanlıştır belki Nuriye 😄
Bedenini seviyorlar
Senin sevilecek bir bedenin yok bildiğim kadarıyla
Nerede serseri var onunla konuşursan normal 😄
Neyse sen otomatiğe bağladın canın sıkıldı belliki Gaffar abinin dükkanına doğru bir dolaş en iyisi 😄
Ya da Enverin bakkalda olabilir
Komşu geç o sarilmadim etmedim ayaklarını.
Sadece şunu bil ki hızlı yaşadığın şeylerin sonunda mutsuz olursun kimse keyfinden her istediğini önüne sermez
Ehh işte :)
Erkek milletinin kafası çoğunlukla belden aşağısına çalışır. Ne bekliyordun ki?
Degil
hiç zor değil
Zor üstad
Bu ne herkese kopyala yapıştır
Bak yine aynı 😁
Yooo çok kolay
Bedenini seviyorlar
Hemde nasıll
Nedenini sana anlatmak isterimde burada olmaz yazamıyorum sana
Zor güzelim yaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?