Güncellemeler
+1 yıl
Abim yüzünden telefonu alsaydı getirseydi keşke dedi yapıyormuş dedi pazartesi yapsın bari telefonu hata benim ama telefonum yok ama❤️🥺mail imi kurtardım ama doğrulayamıyorum 🥺❤️
Abime telefonu al gel diycektim yapamadı dedi ya al gel diycektim oda almamış adam yapıyor dedi
Perşembe günü bıraktım perşembe gününde olumlu Bi haber gelmedi cuma günü oldu oldu olumlu sonuç alamadım cumartesi günü de olumlu sonuç yok pazar günü de kapalı olucak sence kaç gün olucak❤️🥺
Mail imi kurtardım ama telefonum tamircide ve Sim kartım olmadığı için mail imi doğrulayamıyorum napıcam ❤️🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelmesini bekleyeceksin
Dün beklentimi yüklestti sonra Bi saat sonra aradım beklentim düştü dedi olmadı dedi ve abimde yok dedi abime dedim ki Abime telefonu al gel diycektim yapamadı dedi ya al gel diycektim o da ada abimde yapamıyor dedi sonra yazılım atıyormuş bu seferde olmazsa sinirden deliririm🥺❤️
Umarım olur bu kadar takma kafana olur mu her şey olacağına varır
Neden
Nasıl neden telefona bu kadar bağımlı biri misin
Okul ya
Perşembe günü 1 cuma 2 cumartesi 3 pazar 4 pazartesi 5 gün olacak ve bide şu var yazılımı inşallah yazılımı inşallah çözer ya Ben üniversite okuyorum ben telefon bana lazım ya arkadaşlarımdan not almam lazım 🥺❤️
Yapacak bir şey yok sabır etmelisin
Perşembe günü bıraktım perşembe günü olumlu sonuç yok cuma günü aradım ama yine olumlu Bi sonuç gelmedi cumartesi de olumlu Bi sonuç yok pazar günü kapalı olur pazartesi günü ben okulda olucam ❤️🥺
Pazartesi günü ben okulda olucam
Çok dramatize etme olayı bu kadar idare et telefonsuz