Evet arkadaşlar soru açık, böyle bir kadına güvenip evlenebilirmisiniz?

Evet arkadaşlar soru açık, böyle bir kadına güvenip evlenebilirmisiniz?

Güvenebilmek için geçmişine değil içine bakın kadının. Benim hiç sevgilim olmadı kendimi hep eşime sakladım. Çünkü bir tek eşim hak ediyor güzelliğimi bedenimi gerçek beni görmeye...
O zaman doğru yoldasın, sana denk gelecek erkek seni kesinlikle kaçırmaz evlenir... Birde bir kadının geçmişine bakma diyorsunuz ama bir insanın geçmişide geleceğinin aynasıdır! Mesela marie claire denen bir kadın dergisinde yapılan bir araştırmayı okumuştum ve geçmişinde 10 ve üstü sevgilisi olan bayanların yüzde doksanının evlilikleri 5 yıl sürmüyormuş yani çok sayıda sevgilisi olan insanlar huyundan vazgeçemiyormuş...
Ben 1 2 sevgiliden kast etmiştim 10 ve üstü nedir heralde her ay başka bir sevgili bulmuş. Herkes kendi değerini kendi biçiyor ne diyim
İnsanda bir seçicilik olur. Aşırı sayıda ilişkisi olmuş biri ne istediğini bilmiyordur. Bir insanın ilişki sayısı tek haneli sayıları geçmemeli şahsi düşüncem..
Cevap
8Cevap
Evet evlenirim. benden önceki hayatı beni ilgilendirmez
10-15 tane sevgilisi olmuşsa bile kabul edermisin?
Evet.
Hocam sen futboldan nasıl aşk ilişkilerine geçtin bi anda
Waaay tam bi Sinan Enginsin knks
Ben düşünürüm. Artık lisede Cat cattt yapıyorlar bakire mi kaldi
himm iyide 2 tane yapmis ile 10 taneyi ayirt edemezsin. durustce 10 demesi 2 diye yalan soylemesinden iyidir. ancak burada davranisi onemli 2 yapip bundan hic gocunmayan da var 10 yapip pisman olup sana gercekten deger verende var.
maalesef hayır kendi gibi ortalık malı olmuş birilerine layıklar
şöyle söyleyim 2 3 tane sevgilisi olmuştur eyvallah normal bir şey anlaşabilseydi birşeyler yolunda gitseydi zaten bu kadar sevgilisi olmazdı bakireliğe takmıyorum o kadar çünkü o kişinin yerinde bende olabilirdim sevdiğim kadın bana da güvenip kendini bana verebilirdi benim bu sözüm 10 15 dk sevgili olup gireni çıkanı belli olmayan laubali ve ukala kızlara ama dediğin gibi pekte masum kız kalmadı
Tamam kardeşim bende sana katılıyorum bu konuda, 2 ile 3 sevgili ile 10-15 arasında ciddi fark var! Birde şöyle konuşanlar var, hep kötü erkeklere denk geldim ve kandırıldım vesaire...1 tane 2 tane kandırmış olabilir anlarım ama 10 tane içinde aynı şeyi söylüyorsan o zaman inanmam, sonuçta bu iş iki kişinin isteğiyle oluyor ve bu kadar erkekle beraber olmuşsan seninde isteğinle olmuştur! Yani suçu erkeğe atmak böylelerinde alışkanlık olmuş...
aynen öyle kardeşim çoğu kız genelleme yapmak istemiyorum ama maalesef geneli böyle ki erkeklere suçu atar ben inanmıyorum biz erkeklerin bu kadar gaddar vicdansız vefasız olduğuna ha arada şiddet gösteren hyvan gibi davrananlar oluyor onların karakterini s. kyim zaten ama ben erkekler şöyle böyle diye ağlayan kadına inanmıyorum ben kadınlar bile kendinlerini çözebilmiş değiller anlık değime musaitler varlıklardır
aynen öyle kardeşim benim bu yüzden inancımda güvenim de kalmadı yaşadığım tecrübeler den sonra
Hocam eve gidecez ya araba geliyor
Beşktaş iyosun
Erkeklerin midesi düşündüğünüzden daha çok geniş. Bakmayın burdaki hallerine
Evlenirim çünkü mutluluk geçmişin temiz olmasıyla alakalı değil.
Sanmam güven vermez
Birçok insan aslında belli eder tavırları tarzı yaşamı ile. İyice tanımadan zaten evlilik olmaz.
Öyle bir şey sormak biraz absürt olur uygun olmaz o sorarsa sorarım
yani duruma bağlı birazda :D
Hayır
Hayır istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?