179 boyunda 115 kiloyum (şu an diyet yapıyorum yaklaşık 15 kilo verdim).
Flörtüm görüşmek istiyor fakat kilom yüzünden öz güvensiz hissediyorum ne yapmalıyım?
179 boyunda 115 kiloyum (şu an diyet yapıyorum yaklaşık 15 kilo verdim).
Flörtüm görüşmek istiyor fakat kilom yüzünden öz güvensiz hissediyorum ne yapmalıyım?
Öncelikle hiçbir zaman diyeti; flörtünün seni beğenmesi için değil, sen kendini öyle daha sağlıklı ve güzel hissedeceğin yaptığını aklından çıkarma. Flörtün zaten eğer sadece dış görünüş için seven birisiyse ondan bi cacık olmaz. Sen diyet yapmaya devam et. Bi kaç akrabam ve ben herbalife ürünleri ile sağlıklı ve güzel kilo verdik hızlıca. Bu süreci hızlandırabilirsin sende kullanarak. April han diye bi kadın var youtubeda. Basit kardiyo ve spor videoları var. onları yapmayı deneyerek vücudunu şekillendirirsin. eğer ben spor yapmayı istiyorum, bırak çok youruluyum ama hızlı kilo veriyim dersen lilly sabri, pamela reif gibi kanallardaki videoları yap. Youtube videosu sarmaz dersen dans et. Dans edince hem kilo verirsin hem dişil enerjin artar. Vücudundaki değişiklikleri görünce inanılmaz derecede özgüvenin de artar zaten. Sana son tavsiyem sadece bikaç ay dişini sık ve pes etme. bırak flörtün seni beğenmezse gitsin. sen fiziksel görünüşünü güzel yapınca onlarcası gelir. Öylesine söylemiyorum bunları. Ben de kiloluydum. herbalife + sporla aşırı iyi vücudumu şekillendirdim. Eskiden instagrama foto atmazken artık snapchatten bile sürekli kendimi atıyorum. Hoşlandığım erkekler de genellikle benden hoşlandığı için flört konusu da çok rahat. ASSSLAAAA BIRAKMA ÇÜNKÜ SONUÇLARI ÇOK GÜZEL OLCAKKK
Özgüveninizi kazanmalısınız
Cevap
2Cevap
Ya git Allah aşkına flörtmüş flörtüm ne abi yav konuştuğum çocuk de bişi de flört ne abi
Seni seven olduğun gübi sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?