Kaç yaşına gelirsen gel, hangi konumda olursan ol gerçek aşkı bulduğuna inandığında aşkının peşinden koşar mısın?
Esra erolda 60 yaşında evli, 7 torun sahibi kadın 44 yaşındaki bir adama kaçmış :o
:) :) :)
Kaç yaşına gelirsen gel, hangi konumda olursan ol gerçek aşkı bulduğuna inandığında aşkının peşinden koşar mısın?
Esra erolda 60 yaşında evli, 7 torun sahibi kadın 44 yaşındaki bir adama kaçmış :o
:) :) :)
İnsan yaşamadığı şey hakkında ahkam kesemez.. Böyle bir şey yaşamadım..
Ama etrafımda yaşayan insanlara denk geldim.. Bir ustam vardı.. Çalıştığım yerin ortağıydı.. Abdestinde namazında.. Çok nahif biriydi.. Fakat aynı zamanda sanatkâr da biri.. İş yerinin beyniydi.. 2 çocuk babası hatta oğlu askerden yeni gelmişti..
Bir kaç defa iş hataları yüzünden odasında ağlarken denk geldim.. O kadar nahif biri..
Ben ayrıldıktan sonra haber aldım ki; arefe günü mezarlığa gidiyorum diye bir çıkıyor, çıkış o çıkış.. Meğer Facebook'ta bir kadınla görüşüyormuş.. Ne kadar mal mülk, itibar cart curt ne varsa bırakıp kadınla kaçıyor..
Hayatta beklemezsin yani.. Kadın güzel, bekar vs olsa anlam verirsin o da yok.. Kadın da evlimiydi boşanmış mıydı bilmiyorum..
Fakat bıraktı her şeyini.. Demek başka bir imtihan bu..
Sonra tekrardan ortaya çıktı adam.. Küçük bir dükkan tutup sıfırdan başladı her şeye.. Büyütür yeniden orayı.. Çünkü adam zehir..
Ama bunu gördüğümden beri imtihan olunmadıkça kimse ahkâm kesmeye kalkmasın diyorum..
Hayat bize neler getirir bilemeyiz elbette ama insan şaşırıyor. Hayret ediyorum bu evden kaçanlar doğru düzgün birine de kaçmıyor dediğin gibi. ne buluyorlarsa artık.
Benim tahminim bu adam özelinde konuşuyorum galiba diğerinin yanında daha erkek olduğunu hissediyordu.. Eski karısını tanıyordum çünkü ve çok baskın bir karakteri vardı kadının.. Kadının kardeşi de diğer ortağıydı aynı zamanda..
Erkek ne kadar nahif de olsa baskın karakterli kadınla yapamıyor sanki.. Bu benim düşüncem..
Benim de aklıma hep bu gelir. Her iki cins için de. Çünkü herşeyi tam görünen birinin tek sebebi bu olmalı.
Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin.
Amin.
Buda sorumu tabiki hayır. Hele şu falandakiler her ota b. ka aşk diyip her yediği b. kları masumlaştırmaya kalkıyorlar. Madem herşeyi masumlaştırır o evini çocuğunu bıraka gitsin ya da rıza dışı haltlar karıştırıp aşık oldum desin
Cevap
8Cevap
Aşka inanmıyorum artık.
Aşk maşk yalan hep
Tereddütsüz evet..
Ya geride bıraktıkların o aşktan daha büyükse
Çok cesursun
Bu kadar çok istediğimiz için asla yaşayamayacağız :)
Kanımca çok seçici ve zor beğenen birisin nasıl olacak
Bu kadarseçici olma evlen barklan çocukların olsun :D
Doğru zaman
Doğru kişi
Bulduğun zaman hiçbiiey farketmez bırakma 😉
Şimdi izliyorum. Kadına gelinlik giydirmişler. Neyseki tcvz edip yolun kenarına atmamislar. Ne iştah varsa adamda 60 yaşındaki kadından ne anlıyor manyak bu millet. Kadının yaşıtları umrede.
gerçek aşk yanlızca 1 defa olur oda geçti başımızdan şükür bitti gitti :D
ben 21 yildir kosuyorum hic durmadim
simdi ki teyzeler de hep genc ruhlu ahshshs
Kimsenin peşinden koşmam :D
40 yaşına gelmişsin zaten yorulursun
Amca kategorisine az kalmış artık yani
Şaka yaptım ciddiye alma :D
:D :D :D genç ruhlu jagras :D
O kadın hiç istememiş bulunduğu yerde olmayı
Kadın gelinlik bile giymiş
Nası istemiyo
60 yaşına kadarki olanı diyorum. İçinde yaşanmamışlıklar pişmanlıklar kalmış.
Boşanıp yaşamak istediklerini yaşayabilirdi. Kaçmak çok yanlış bi yol
60 yaşında kadının 44 yaşında adama gitmesini diyorsun. Bu konuda doğru yalnış kalmamış. Kadın nasıl gözünü kararttıysa..
o aşk değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?