turun devamlılık saglayabilmesi icin uremekten ibaret oldugunu soyluyor.
Yataga girmek seksmis.
Siz saygi deger KS halki, sizce ask ne?
turun devamlılık saglayabilmesi icin uremekten ibaret oldugunu soyluyor.
Yataga girmek seksmis.
Siz saygi deger KS halki, sizce ask ne?
insanı hayvandan ayıran en temel şeylerden birisi. sadece içgüdü ile üreyen hayvanların aksine sosyalleşme, düşünme, iletişim kurabilme, bilgisi ve etiklerini bir sonraki nesle aktarabilme gibi özelliklerimiz olduğu için aşk gibi bir mekanizma geliştirmişiz.
insan sosyal bir hayvandır lafı da burayla ilintili bana kalırsa
Peki sana ciddi bir soru sorucam paylasiminla baglantili degil ama seks diye aratinca karsima çıktı.. şimdi lütfen içinden geldigi gibi cevapla, ben cuckold birisiyim yani ilerde hayatima girecek kadının sadece benimle değil de başka ekeklerle de ilişkiye girmesini isterim ama karşımda olacak her şey. Çünkü değişik bir fetiş bu sadece güzel kadınlardan isteyebilirim senin gibi. Ama ben asla ama asla başka kizlarla da olmak istemem çünkü sadakatli birisiyim. Aslinda hem kıskanırım severim de sahiplenirim de hem de bu fetişi yaşamak isterim. Sana bunu sevgilin teklif etse hoşuna gider mi ne dersin ona? Ciddi ve real bi cevap istiyorum lütfen alaya alma yargilama beni.
Dedigim gibi ama seni seviyor ve sana aşık oldugunu biliyorsun tek seni isteyecek asla senden sonra başka kiz istemeyecek sadece senin baska erkekle tek tensel bişey yaşamanı ister onun sonrasinda başka bişey asla olmayacak ne düşünürsün?
Cevap
10Cevap
Celal saçmalayıp durmasın artık, 5 yaşındaki çocukta aşık olur elin bebesinde türün devamı iç güdüsü ne arayacak. Ayrıca seks için de aşık olmaya gerek yok ki. Bence aşk beynin kimyasının bozulmasıdır ama neden bozulur herkeste değişir
doğru demiş aşk diye bir şey yok sadece kısa süreleri hormon oynaması
bence evlilik bu devam etirmek
Öldürmeyen süründüren duygudur
Doğru söylüyor. Celal Hocam boş konuşmaz.
Bencede ikiside karsilikli yapilan bişeg al ver
Doru demiş
Mantıklı
Aşk paradır onda yanlış
Bir sen bir ben birde bebek 🤭
Haklı icguduler
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?