Bugun Fakültede Doktor Hocam Tarafından?

Ben hocalarına saygılı ve çalışkan bir öğrenciyim fakat bugün psikolojik ve fiziksel şiddete doktor hocam tarafından maruz kaldım. Sınıfta dersi dileyip katılıyordum lakin dersin bitmesine az kala başımı öne eğdim sabahtan beri derse girmekten çok yorulmustum tek yaptığım eylem buydu ve bı arkadaşım da o sıra hocaya ödevler hakkında bir soru yöneltti bende ödevleri nasıl yapcaz zaten anlamıştım o sıra benim başıma öndeyken hoca arkadaşımın içi dolu olan su şişesini benim kafama fırlattı su şişesi teğet geçti beni dinle diye bana kızdı. Sonra bende kafamı kaldırıp ona baktım gerçekten şok olmustum hiç bir şey yapmadığım halde ilk kez böyle bişi başıma geliyordu sonra ben baktım gözüm bu sefer deftere kaydı üzüldüğümden dolayı tekrar bana baktı burayı dinle yoksa bı daha atarım bu sefer kafana yersin diye beni tehtit etti. Sonra sınıfta ödevleri ezber veren çıkabilir dedi bende çabuk çabuk hiç takılmadan ezberimi verince aferin affettim seni dedi ve bende bı hisimla sınıftan çıktım. Beni tüm sınıfın önünde hiç bir şey yapmadığım halde rencide etti ve bu olanlara tüm sınıf şahid oldu. Sizce bu hocayı şikayet etsem benim hakliligim doğrulanir mi? Şikayet etmek istiyorum ama korkuyorum da başıma musallat olur diye. Bir hocam var o beni çok seviyor onunla çalışmalar yapıyoruz şikayet etmeden önce ona bu durumdan bahsedeyim mi hocanın yaninda mi olur yoksa direk şikayet mi etsem? Gerçekten okuldan geldiğimden beri hüngür hüngür ağlıyorum. Çok kötü bı durumdu.

Bugun Fakültede Doktor Hocam Tarafından?