Tüm ilişki kolları, psikologlar kadın alıcı erkek vericidir der ve ekler kadın açılırsa hiçbir kıymeti olmaz ilişki boyunca her şey ondan beklenir vs
Bu doğru mu, bir kadın bir erkeğe senden hoslaniyorum dediğinde duygularını değeri mi düşer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm ilişki kolları, psikologlar kadın alıcı erkek vericidir der ve ekler kadın açılırsa hiçbir kıymeti olmaz ilişki boyunca her şey ondan beklenir vs
Bu doğru mu, bir kadın bir erkeğe senden hoslaniyorum dediğinde duygularını değeri mi düşer?
Kadının ilk adımı atmadı ile erkeğin ilk adımı atması arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmekteyim … ikisi arasında gerek ilişkinin duygusallık şiddeti arasında çok fark var..
Cevap
6Cevap
illa şlk açılan erkek olmalıdır saçmalığına katılmıyorum. kadın da yeri geldiğinde açılmalıdır. kadının açılması onu basit yapmaz.
doğrudur
saçmalamışlar. siz açıldığınız zaman g*yü kalkan erkek zaten 5 para etmezdir buda sizin için can kurtarıcı bir turnusol olur.
Ne yani erkek kadının etrafında 4 dönüp 9 takla atıp mutlu etmek için cabalayacak kadın sadece alip mutlu olucak güzel sistem
İlk adımı atma sen bekle bir ömür boyu. İnşallah çocuk da başka birini bulur avucunu yalarsın.
Kadın açılırsa kıymeti olmazmış. Onlar açıldı da çok kıymetimiz oldu sanki.
Boş konuşma ya herkesi kabul etmek zorunda mıyız?
Herkesi kabul mu ettim. Daha okuduğunu anlamıyorsun cahil
S. tir git ya beyinsiz
Ben asla bir kadina ilk adımi atmam gerek yok sevgiliye
Buri bana adim atsin ☺️
Gunaydin mutlu sabahlar
Evet doğru.