Nerde Yanlış Yapıyorum?

İlişkilerimde sürekli bir sorun oluyor ve genelde aynı sorun örnek vericek olursam Değer veriyorum ilgi gösteriyorum fazlasıyla onu mutlu edebilmek için her şeyi yapıyorum ve bundan memnun olduğunu söylüyor ama aradan kısa bir zaman geçtikten sonra ilgisi azalıyor ve bana sıradan davranmaya başlıyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum bunu ilişki başında konuşuyorum ben böyle şeylere gelemem diye bana ileride bir anda buz gibi olacaksan gerek yok diyorum hayır saçmalama ben öyle miyim falan diyor başlıyoruz ve yine dediğim gibi oluyor işi vardır diyorum mesajıma saatler sonra cevap geliyor çevrimiçi oluyor bana geri döndüğünde çok yoğundum diyor biraz konuşalım mı diyorum şu an meşgulüm su saat konuşalım diyor o saat gelince yine saatler sonra gelen mesaj 😕 en son ilişkimde çok fazla değer veriyorsun bu kadar ilgi ve kızları bunaltır ve devam etmezler maalesef çağ böyle dedi ve terk etti bende hesaplı kitaplı mı olmam lazım? Yani soğuk sıcak mı yapmam lazım bunları beceremiyorum sonuçta ben sevgiyi olması gibi yaşamak isteyen biriyim bu konudan çok sıkıldım ve yardım istiyorum benzer şeyleri yaşayan varsa ya da fikir önerisi falan olan varsa dinlemek istiyorum 😕 çok fazla yoruldum... Düzgün bir ilişki nasıl kurabilirim?
Nerde Yanlış Yapıyorum?