Konustugum cocuk cok iyi davraniyor bana degisik geliyor altında baska bi neden olabilir diye aklima geliyor yanlismi dusunuyorum?

3-4 haftadır konustugum birisi var guzel anlasiyoruz uzun zamandir konustugum kimse yoktu en son aldatilarak 4 yillik iliskim bitmisti ondan sonra ilk defa biriyle boyle konustum cok yakisikli iside var hemsire 23 yasinda ben 19 yasindayim radyoloji okuyorum o merkezde yaziyor ben ise ilcede uni acilinca merkezde olucam ve gorusecegiz daha hic yuz yuze gelmedik sadece fotolardan vs. Ama bana aşırı ilgili davraniyor sevgl olmaidgimiz halde bi story atiyor beni etiketliyor instda paylastgi fotografinin altina yorum falan yaptiriyor guzel seyler soyluyor ben alisik degilim hic eski iliskimde ilgi falan pek gormedim veren taraf hep bendim simdi daha beni gormeden boyle yapmasi tuhafima geliyor sizce bu kadar iyi davranmasinin altinda bi neden varmidir?

Konustugum cocuk cok iyi davraniyor bana degisik geliyor altında baska bi neden olabilir diye aklima geliyor yanlismi dusunuyorum?