Ben şahsen evleneceğim insanın gezgin ruhlu biri olmasını istiyorum evde baykuş gibi oturan biriyle çok sürmez ilk 4 sene çocuk olmadan hayatın tadını çıkarmış olmalıyız.
Hayır tabiki insan ailesini onların düşünce tarzlarını kendisi seçemez bu yüzden bu konularda kısıtlanma olasılıkları yüksektir ama eşini hayatının geri kalanını sürdüreceğin birini kendin seçersin yani onunla evlendikten sonra ailenin himayesinden çıkmış olursun artık istediklerini sevdiğin insanla beraber yapabilirsin bu gayet normal
Bekarken kadınlarımız genelde istediği şekilde özgür olamıyor özgürlüğünden kastım istedikleri yerleri görmek istedikleri kıyafetleri giymek ya da özgürce kendilerini ifade etmek o yüzden evlendikleri zaman bunları eşleri ile birlikte yapmak istemeleri gayet normal bir durum yargıya kapalı ve olağan.
Değil aslında. Gene bakarken gezmeyi hayatı yaşamayı düşünüyorum nasip olursa ama sevdiğim kişiyle evlenip onu hayat arkadaşım yaparsam bambaşka bi güzelliği olur. Onunla gezerim onunla eğlenirim onunla dertleşirim ondan ilgi görmeyi falan beklerim. Asıl cehennem senin hayallerini yasatmayacak yasaklayacak kadar kötü biriyle evlenmek
Eğer eşinin durumu buna yetiyorsa gayet. normal sen hayatıni birleştirdin artik her şeyiniz birlikte mutlu olduğunuz anlar istediğiniz hayat evliliğinizi olumlu yönde etkiler ama durumu isteginize yetmiyorsa çokta bunaltmayin bence