Erkeğin sevgilisini erkek arkadaşlarına soylemesi anlatması doğru mu resmini göstermesi ismini soylemesi doğru birşey mi benim sevgilim öyle yapıyor
Cevabın nedir?
+1 yılBenim sahiplandigim sevdiğim kizi herkes bilecek, dusmanimda dostumda , eğer saklarsan bir gün supriz yumurta olur cikar karsina , Düşünsene dostun x kizla beraber olduğunu bilmiyor bu yüzden onunla ilişki kurmaya calisabilir , bu durum herkes tarafından kaldirilabilecek durum değil. İliskiniz, dostunuz zarar görebilir çoğunluğa gore. Bence herşeyin bir üslubu vardır diyerekten konuyu şöyle ozetliyim; Ne dusmanina ne de dostuna -dost düşmandan daha büyük dusmandir- nispet yaparak sevgilini gostermiyecek, reklam etmeyeceksin. Takarsin koluna alirsin yolunu. Kimisi alkislar kimisi havlar..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok iyi ozetledin
En İyi Cevaplar
arkadaşlığın durumuna bağlı ben çocukluktan beri arkadaş olduklarım var onlara sevgilim ile birlikte çektiğimiz bir fotoğrafı göstermişim o kadar. bazende ilişkimizi anlatırım kardeşim nasılsa onlar da öyle.
ama diğer arkadaşlar veya arkadaşlıklar bence fazla samimiyet iyi değil çünkü kim olursa olsun art niyet taşır.04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın yan gözle bakanın gozunude çıkarır öyle birisi
- +1 yıl
Yok dediğin gibi aynen oda öyle senin gibi
Ismini söylemesi seni anlatması seni düşündüğünü sevdiğini gösterir. Arkadaşları neyse de annesine anlatıyosa seni gösteriyosa resmini gerçekten seviyodur. Bu kesinlikle kötü bişi deyil senin nereni gösteriyo? Yüzünü. Bundan arkadaşları bana sulanır tarzında bişi çıkarırsan işin ucu kezoluğa kaçar. Ayrıca sende arkadaşlarına göstermelisin. "Bu benim erkeğim" demelisin zaten yan gözle bakan olursada onunla işin olmamalıdır. Yakın Arkadaşların arasından çıkarmalısın. Ama bunlar ismin resmin için geçerli tabi. Eğer özelini başkalarıyla paylaşıyosa pezevengin en önde bayrak taşıyanıdır.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın yok sadece ilk tanıştıgımızda göstermiş bana çok değer veriyor çok seviyor hoşuma gidiyor demiş
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim çok sagol
+1 yılResmini göstermesi hiç hoş degil sadece egosunu tatmin eder, sadece isim söylenmeli ve sizi birlikte görüyorsa olabilir fakat elinde resim vb bunlundurması hoş karşılacak durumlardan degil
09 Yorumla- +1 yıl
Neden ki ego tatmini derken
- +1 yıl
Mesela o göstercek resmi ve sorası şöyle olacak büyük ihtimalle
-vayy x bu kız güzelmiş bakışı duruşu faln
+tabi ne sandın... - +1 yıl
Yok o kadar da değil
- +1 yıl
Ne kadar mesela? Nasıl olmalı sence?
- +1 yıl
Sahiplenir gibi olsun yeterli ego tatminligi yapıcam diye pezoluk yapmasın
- +1 yıl
Bir arkadaşına fotonu göstermesi sahiplendiginin kanıtı olamaz illa sahiplenecekse sizi yanyana görsünler.
nefis bu ne yapar ne olur bilinmez
sana sadece olabilecek konuşmayı yazdım düzgün konuşursan iletişim süreklilik saglar. - +1 yıl
Yok yan gözle bakanın gozunu çıkarır ondan eminim pskopat maço zaten
- +1 yıl
Sadece bir resimden birden çok anlam çıkarılabilir dikkatli olmada fayda var
Kimin ne düşündügünü bilemeyiz. - +1 yıl
Haklısın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
103Cevap
Bundan daha doğal ne var?
Bende kız arkadaşım hakkında arkadaşlarımla konuşurum, fotoğrafını gösteririm, ismini söylerim. Bunda abes bir durum yok.
Ama her arkadaşımada bunu söylemem tabi. Dostlarım olur, sevdiğim insanlar olur onlarla konuşurum bunu. Yoksa benim için sadece arkadaş vasfını taşıyan, aynı ortamda bulunduğumuz kişilerin öğrenmesi pekte umurumda değil. Özel hayatım herkesi ilgilendirecek bir konu değil. Gerekli kişilerle, gerektiği kadar konuşurum o kadar !02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim.
www.google.com.tr/imgres
Bir erkek için yanlış durum bence.
Herkesinki farklı olabilir ama benim sevgilimin adını ilk söylediğimde nasılda çekinmiştim. İlk söylediğimde en yakın arkadaşıma çıkmaya başladıktan sonra 2 yıl geçmişti.
Kıskanç falan diyebilirsiniz, ama ben böyle sevdim. Elimde olsa başka gezegene saklardım onu04 Yorumla- +1 yıl
Bende bilemedim şimdi
- +1 yıl
Tamam sağol
+1 yılBu arkadaşların kişiliğine ve karakterine göre değişir. Benim yakın 5 arkadaşım var. Biz 5 kişi eskiden kardeştik yengeler gelmeye başladıkça kardeş olmaktan çok kayınço olduk. Yani biz yengemizin kardeşleri olduk. Yeri geldi yengemizi kendi arkadaşımıza ve başkalarına karşı da koruduk...
05 Yorumla- +1 yıl
Evet onun arkadaşlarıda öyle 2 se eden fazla çalışmışlar
- +1 yıl
O zaman bir sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşları adam gibi insanlarsa seni kardeşi olarak görürler.
- +1 yıl
Gormezlerse de bilemeyeceğim onuk namusu olacagm sonuçta
- +1 yıl
Tabi sonuçta bu da bir yaklaşım. Ama güvenilir kişilerse sorun olacağını düşünmüyorum. Bunun o da farkındadır.
- +1 yıl
24 yaşında farkındadır muhtemelen
+1 yılBir insan aşkla doluysa mutludur.
Mutluysa hormanlar hareketlenir, kıpır kıpır olur vücut.
Kıpır kıpır olunca yerinde duramaz, bazen çenesine vurur mutluluğu bazen gözlerine,
Gözleri parlayınca farkeder en yakınları, sorarlar "hayırdır" diye,
Engel olamaz diline, birbiri ardına çıkıverir sözcükler..
Sezgisel drama yaptım iki dakikada:)01 Yorumla- +1 yıl
Bencede çok doğru
+1 yılHer zaman iki şey vardır bunda da oldugu gibi ya seninle ilgili belaltı muhabetler yapıyordur ya da arkadasları da efendi insanlardır da ondan yengelerini tanısınlar bilsinler ters bir durum cıkmasın benim olmadığım yerde bir durum olur korur kollasınlar diye söyler yani kısacası nasıl söylediğine bağlı...
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bende orda bulunmadığım için ogrenemem
- +1 yıl
Bunu anlaman için orada bulunman gerekmiyor sadece dikkatli ol
- +1 yıl
Dikkat ediyorum ne yapmam lazım
- +1 yıl
hareketlerine konusmalarına dikkat edecen arkadaslarının yanındayken senle nasıl konusuyor ona bakcan kısaca karakterine dikkat et yeter ordan her şey belli olur
+1 yılEğer çok güvendiği arkadaşı ise ismini söyleyebilir vücudu fiziği çok belli olmayan sadece yüzünün olduğu bir fotografı gösterebilir ;) Ancak ne yaşadığınızı anlatması ne de bir erkeğin arzulayabileceği gibi bir fotografı göstermesi doğru değildir.
22 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece yuzumu göstermiş bugün o konu hakkında onunla konuşmayı düşünüyorum ağzını arıycam gizliden gizliden
- +1 yıl
Sadece yüzünü göstermesinde sıkıntı yok özel şeyleri paylaşmakdıktan sonra ;) Ama yoklamanda fayda görüyorum ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki doğru değil. Senin sevgilin kendini yetiştirememiş demek. Gerçi edep, namus, haya kavramları birçok kişi için asimile olmuş zaten. Değerini bilmeden aşkları, sevdaları, namusları harcayabiliyor insan müsvetteleri...
01 Yorumla- +1 yıl
Namus duşkunu birisi ne giydigime kadar karışıyor herşeye kardeş gibi buyudugum kuzenimden nefret ediyor kıskanıyor çozemdim onu
+1 yılismini bilseler ne olacak ki? ayrıca sen cümle aleme nasıl gösteriyorsan o da gösterebilir. günde seni 1000 kişi görüyor neredeyse 1003 olsa neeee olmasa me
17 Yorumla- +1 yıl
Neyi gösteriyorum ben
- +1 yıl
yüzünü. sonuçta dışarı çıkıyorsun
- +1 yıl
Evet ne alaka şimdi
- +1 yıl
yani tanımadığın en az 1000 kişi zaten seni her gün görüyor sevgilinin 3-5 tanıdığı görse ölmezsin ne var bunda diyorum
- +1 yıl
İyi de ben kız arkadaşlarıma onu gpstersem kıskanırım yani gosteremem
- +1 yıl
en yakınına göstermez misin ailene kuzenine felan... bence çok dert etme
- +1 yıl
Yok aile ayrı birşey kız arkadaşlarıma gostermiyorum kıskanıyorum
Doğru değil, hoş değil, çok şükür öyle bir şey yapmadım, yapmamda. Seviyesizliktir. Yapanda iticidir, yeteri kadar kıskanmıyordur. Benim sevdiğimden kimene !
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede haklısın
döğru değil tabiki insan özelini başkalarına açmamalı göstermemeli yoksa bir anlamı kalmaz bu ewlendığınde de dewam eder ona buna özelını anlatır. işte siz kızların herzman zewk aldıgınız hatada bu harbi delikanlılar dururken gıder nerde bos adam war ona aşık olursunuz sonrada uzulursunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Harbi adam benimle konuşurken o arkadaşlarının yanına gidince böyle oluyor normalde çok kısıtlıyır beni
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe fikirler ne fikirler o la la !
Ne olacak gösterip, haber verince anlamadım. Doğrusu bu değil mi? Ben de gösterip söylerim. Arkadaşlarımıza kimle çıktığımızı da mı söylemeyeceğiz? Ha, bu muymuş yani dogrusu?00 Yorumla
+1 yılsöylemeden söylemeye fark var benim bir afedersin kazanova ark var çıktı her kızla ne b*k yerse anlatır bize yok kızla suraya gıttım kız öpmemi istedi vs vs bazen tepki gösteriyoruz ama adam durmuyor
19 Yorumla- +1 yıl
Benimki öyle mi bilemem inşallah pyle değildir
- +1 yıl
her insan aynı değil ben gizli yaşıyorum ilişkimi arkadaşlarımdan kıskancım ben yakın ark olsa paylaşamam adını resmini kimseyle
- +1 yıl
Oda kıskanç biri kuzenimden kıskanıyor beni ama göstermiş resmimi anlayamadım
O - +1 yıl
sevgisinden emin isen sadece resim göstermiştir kötü düşünme sakın her insan bir değil
- +1 yıl
Evet herkes farklı birşey söyledi kafam karıştı
- +1 yıl
zaten kötü niyetli biri ise senle samimi fotolar çeker hani yanlış anlama dudak dudağa falan
- +1 yıl
Beraber resmimiz henüz yok çunku o izmirde ben ankaradyım 7 ay oldu ilişkimizde ilk defa buluştuk bu cumartesi gelicek inşallah
- +1 yıl
hmm karışık bir durum uzak mesafe ilişkileri pek uzun sürmez ama hakkınızda hayırlısı dikkatli ol genede
- +1 yıl
Tamam sagol teşekkür ederim
+1 yılniyete bağlı bazıları sahiplenme amaclı söylüyor bazıları hava atma maksatlı bilemezsşn bunu ona sor ki çıkıp ta hava atmak için demez
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bunu ogrenmem lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben ciddi düşünüyosam kesinlikle bunların onda birini yapmam aşırı kıskancım. Ama öylesine çıktığım birisi için aynı şeyi söyliyemicem. Ama tabi bu sevgilin de ciddi düşünmüyo anlamına gelmez kişilik meselesi bu. Geniş birisidir belki normal geliyodur ona. (ben erkeğim. hesap kız kardeşime ait)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. ohoooo resim-isim ne ki?
"manitayı geçen gün şöyle sktim böyle sktim" diye anlatanlar bile var, hem de bir sürü..10 Yorumla
+1 yılbana göre degil ! ben anlatmazdım hiç ama dedigim gibi giden için farketmezki bu kafasına eser gider anlatmassın faerketmez analtırsın farketmez..
05 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım tam olarak
- +1 yıl
ben anlatmazdım ha cok yakın bır arkadaşı our derki bak benım sevgılım bu kardeşim bu tarz ! ama genele açıp her arkadaşada anlatıp bsy beklemez yanı o karaktsızlıkdır
- +1 yıl
Her arkadaşına degil 2 tanesi sadece gormuş diğerleri ismimi biliyor
- +1 yıl
o bıle fazla :D ben 1-2 maxımum gerısınde hayalet ızlenımı verırım
- +1 yıl
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. burada erkeklik taslayıp anlatmam diyenlerin hepsi 3 gün aralıksız detay detay anlatıyodur merak etme
23 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılYa niyetine bağlı. Senden övünür gibi mi bahsediyor, seni sunar gibi mi bahsediyor yoksa seni paylaşır gibi mi bahsediyor. Karışık işte. Ama anlarsın kulak misafiri olursan...
00 YorumlaNasıl gösterdiğine bağlı.. Seni tanımaları için bir kez gösterir belki sonra zaten isteyen Facebook instagram bakar
03 Yorumla- +1 yıl
İkiside yok kıskançlıgın cabası açtırmıyor bana
- +1 yıl
Öyle vallaha bilmiyorum
bence bu güzel bişey sen nasıl kız arkadaşlarınla toplandıgında onlara anlatıp resmini istediklerini gösteriyosan onun içinde normal değil mi :D
06 Yorumla- +1 yıl
Bnn gostermiyorum kıskanıyorum
- +1 yıl
Yok gerçekten izin vermiyorum gostermiyorum
- +1 yıl
Amin sagoş
doğru yanlış kendilerine kalmış kendi özel hayatları.. sevgilim olursa saklmam bilirler ama özelimi anlatmam fotosu falan gerekmedikçe göstermem kıskanırım l*n ben
01 Yorumla- +1 yıl
Normalide p bence
+1 yılBence değil çünkü güven meyecen kimseye sonra basın arıyor ama hava atmak için yapıyolar şahsen ciddi düşündüğüm kızları kimseye göstermem kendime saklarım haa öylesine çıkıyosam sıkıntı yok gösteririm hava atarım felan
08 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik fikirler var kafam karıştı
- +1 yıl
Yani ben sevdiğim kızı göstermem ama öylesine eylenmek için çıkıyosam gösteririm adını da söylerim nolcak nası olsa eğlence için çıkıyom
- +1 yıl
Çok acımasızca
- +1 yıl
Eeee yani
- +1 yıl
Erkekler acımasız olabiliyorlar ams benim tırnağım kanasa içi acır onun
- +1 yıl
Hiç bişeyden o kadar emin olma
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Çünkü erkeğiz biz bize güven olmaz
+1 yılOlur mu yav. Ayıptır. Kıskanır insan. Ne demek sevdiğini anlatıyor. Kızlar aralarında erkeği çekiştirse neyse.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadım bugün konuşucaz
+1 yılkesinlikle normal değil. gerçekten seven bir erkek sevdiği kızı kıskanır kimseye anlatmaz kimseye resmini falan göstermez.
00 Yorumlahiç sevmediğim bişeydir anca çok yakınımdakine bir sorun olduğu zaman dertleşmek için anlatırım o da 5 dakikayı geçmez
03 Yorumla- +1 yıl
Anlatmasıda yani sadece ilk tanıştığımız zaman göstermiş resmimi hoşuma gidiyor beni seviyor ilgileniyor demiş
- +1 yıl
Synen bende sevmiyorum eğer öyleyse pezonun teki
+1 yılwala ben gerçekten sevıyorsam herkezden sakınırım arkadaş!!! gızemlı severım ama yınede göstermem!!
04 Yorumla- +1 yıl
O arkadaşlarına ailesine gosterdi
- +1 yıl
haa aile varsa arada ozaman ciddi olabilir derim... ama arkadaşa gösterılmez yaff... cok yakın dostundur sırdaşındır ona eywalah..
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
yanı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim beni arkadaslarıyla tanıştırdı onlarla takılıyoruz bazen onlar da benim kardeşim oldu. Neden sevgilin seni baska erkeğe satmış gibi konuşuyosun anlamafm
03 Yorumla- +1 yıl
Satmış derken benim erkek arkadaşım olmasına izin vermiyor o onunda kız arkadaşı olamaz seninkisi biraz satılmak gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yılSevgilimin evini paylaştığı kardeşim dediği insanlarla beni tanıştırması satılmaksa oyle de dusunebilirsin. Kız arkadası olamazmış bu ergenliklerşnşzle birbirinizi bunaltıp erkekleri kaçırıyosunuz işte sanki adamın arkadası olsa nolcak
benim hiç işim olmaz öyle şeylerleee anlatmak nedirr yaa iki kişinin arasında olanlar üçüncü kişiye anlatılır mı hiç?
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar ileriyi anlattıysa pezoluk
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Ergenlik dönemi ve sonrası bir kaç yıl için makul olabilecek bir durum. Sonrası için yok böyle bir şey.
01 Yorumla- +1 yıl
24 yaşında
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir resim gösterdiğine bağlı ki aslında ne olursa olsun bu durumda sevdiğinden şüphe ederim büyük ihtimalle arkadaş ortamında mezesin
03 Yorumla- +1 yıl
Bayadır orda çalışmıyor ilk tanıştığımızda ordaydı
- +1 yıl
ne farkederki ordakine anlatan burdakinede anlatır
- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılSeviyorsa namusu bilr gostrmz sevmyrsa her yerde der ama askindan mecnunlasmssa dunya alemde duyar kisiye baglidr
11 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
yakın arkadaşlarınadamı söylemicek ne var bunda. Erkekler arsında her zaman kız muhabbeti geçer kimi anlatsın
13 Yorumla- +1 yıl
Geçer geçmesine biliyorum da yinede sevgilisiiym 7 aylık doğru mu
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
"Herkes bilsin ulan bu kızı seviyorum işte. Yengeniz... " gibi düşünerek gururlanarak söylüyordur ve gösteriyordur belki.
10 YorumlaHava atıyordur bu kız benim sevgilim falan diye bence kötü bir şey yok bu durumda
00 YorumlaErkek çöpe aracapı sevgilisine bunu yapar.
Ama eş adayına asla yapmaz!!!33 Yorumla- +1 yıl
Verecek hesabını sorucam ona
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bence arkadaşları bilmeli kimin yenge olduğunu..
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılInsan kime güvenip guvenmeyecegini bilir biz kızlara göstermiyor muyuz Sevgilimizi ya da hoslandigimizi? Gosteriyosa seni önemsiyor demektir bence gösterdiği kişilerde güvendiği kişilerdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. o benim özelimse herkes normal şekilde kim olduğunu öğrenir.. amaç nedir yani sevgilimin öz geçmişinide anlatayım yok böyle bir şey.
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar da degil
bir aralar bir bir sevgilim vardı. Arkadaşlarıma bahsederdim ama resmini göstermezdim. Şimdi olsa yine göstermem
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki tanısın bilsinler
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yıldogrumu yanlisi yok bunun. seven insan yerinde duramiosa paylasir. sokaktaki copcu amcaya kdr.
00 Yorumla ters bır durum yok kı bunda normal yanıı senıı herkese gosterıyor senınle olmak ona guccc verıyor demek kı
00 Yorumlaİsmini söylerimde, fotoğraf göstermek nedir abi. Hayatta göstermem.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadım sorucam neden gosterdin diye
- +1 yıl
Ama şöyle birşey var, karşımdakini gerçekten sevmiyorsam sadece cinsel olarak arzuluyorsam, eğlenmek için takılıyorsam kısacası aşık değilsem arkadaşıma gösteririm bak ben bu kızla takılıyorum gibisinden. Ama ciddi düşündüğüm bir kızsa asla göstermem, gerek duymam böyle bişeye. Tabi senin sevgilinin ruh hali ne bilemiycem, ona göre normal geliyor olabilir. Günahınıda almış olmayım yani.
+1 yıltanıtması bak bu benim sevgilim demesi normal fakat özelliklerinden girip kızın özel hayatına kadar giderse bilki o erkek öküzdür
00 Yorumlane saçmalıyosun kankı ya bunun yanlıs bı tarafı mı var
24 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum
- +1 yıl
Bazıları anlatıyorda sevmiyordur diyor
yanlıs abi yanlısss göstericekse illa foto beraber oldugu kareyi göstericek anlatmaya ihtiyaç yok !
09 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamıyorum ki onu bugün telde konuştuk arkadan adam çağırıyor guluyorlar sürekli benimle ugraşıyorlar diyor
- +1 yıl
Duruyorlar duruyorlar diyor seninle konuşmaya başlayınca bırak telefonu konuşma diyorlar diyor
- +1 yıl
Ben seviyorum mühim olan onunda sevmesi gerçekten sevmesi sevmiş gibi mi yapıyor bazıları öyle soyluyor
- +1 yıl
bulamıyorum fikrin var mı
- +1 yıl
Soğuk davrandım telefonda fazla konuşmadım sustum kazma anladı mı bilmiyorum
+1 yılYa sevıpte bu sevınıcını paylaşmak ıstemış olabılır
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede katılıyorum
+1 yılsamimi olduğum kişilere ismini söylerim birlikte çekindiğimiz resmi gösteririm.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
+1 yılİşte cümle aleme bu kadın benim diyor. Biraz olumlu bak olaya. Bence iyi bir şey.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel o zaman teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kizi sevmiyo demektir elinden gelse paylasir sozde kiz arkadasini arkadaslariyla , seven erkek birak fotograf gostermeyi kizin hakkinda bisey soylesen bile savunmaya gecer
00 Yorumla
+1 yılBelki şimdiye kadar ilkkez sevgilisi olmustur anlatıp yuppiiiii yassasın benimde var ilginç ama benimde var bir sevgilim kafası yasamış bunun neticesinde agzını sıkı tutamayıp soylemiştir )))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılÇok samimi arkadaşlarıysa bunda birşey yok ayrıca sen sevgilinden emin değilsin biraz sanırım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBanada söylüyor resim felanda atıyor arkadaş ben tınmıyorum banane mk diyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence nasıl , ne amaçla söylediği önemli. Ismini söylemesin de bişi yok ki saklaması iyi olmazdı asıl. fotografını görmek belki onlar istemiştir.
00 Yorumla
+1 yılne var canım bunda. bu benim sevgilim diyor sahipleniyor. tanıtıyor insanlara. ciddi düşünüyor demekki. çıplak fotoğraflarını falan göstermez ya
00 YorumlaKişisine göre değişir erkek zaten her erkeğe güvenmez kadınını kime göstereceğini de iyi bilir
02 Yorumla- +1 yıl
Oda doğru haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Demekki senin gibi bir sevgilisi olduğu için gurur duyuyor ve arkadaşlarına hava basıyor
02 Yorumla- +1 yıl
İyi birşey o zaman
daha neler anlatıyolar bilsen küçük dilini yutarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Bilemem
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılGevşekse gösterir hatta muhabbetini bile yapar şöyle öpüyorum böyle vuruyorum ama adamsa korkma
15 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adam öyle tanıyorum 7 aydır bir ayıbını görmedim şukur
- +1 yıl
tamam o zaman neden anlatsın sende kuruntu yapma bunlar yüzünden ilişkiler bozuluyor ikiniz bir olmanız lazım o sana sahip çıksın sen ona böyle şeyler düşünme
- +1 yıl
Ypk ben ona güveniyorum yinede erkekler kızlar gibi duşuyor mu onu merak ettim
- +1 yıl
bir dkkk kızlar anlatıyormu?
- +1 yıl
Ben anlatmıyorum
eğer sana çok aşıksa erkek sineğe bile göstermez ama seninle çıkmak için çıkıyorsa gösterir
11 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkımız 8
paylaşmayı seviyosa demekki yadırgamamak lazımmm... :)))))
05 Yorumla- +1 yıl
O ne demek
- +1 yıl
İyi oz aman teşekkür ederim
- +1 yıl
Amin inşallah teşekkür ederim
- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin sevgilisini erkek arkadaşlarına soylemesi anlatması doğru mu resmini göstermesi ismini soylemesi doğru birşey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler