hislerim yok deniyorum ama yok yani elimden geleni yapıyorum belki öyle gözükmüyor ama kendi içimde denedim şu an olmuyo ondan sana kalmış bir şey bana bırakma yani dedi bende benle sevgili olmak istemiyomusun dedim Hislerim olmadan neyi istiyip İstemiceğimi bilemem Ya seni zaten çok seviyorum sana verdiğim değeri kimseye vermiyorum ama bu sevgi farklı şekilde değil bunu biliyorum ama şunu bilki bunu en içten şekilde diyorum ben birini kaybetmemek için tek sende uğraştım ve yine uğraşırım dedi sizce denemeye devam etmelimiyim hisleri olması için neler yapmalıyım
Cevabın nedir?
Erkek versiyonu bende var uyuz bir durum
074 Yorumla- +1 yıl
İçinde kalacağına et derim ama hayal kırıklığına uğramayı da göz önüne al. Açık açık sana bırakıyorum demiş. Hisler kolay kolay değişmez. Değişse ben 3-4 senedir cebbelleşiyorum değişirdi. Ama o yine olmuyor deyip gitti. Olan bana oldu. Kötü örnek vermek istemiyorum bende oldu diye sende olucak diye bir şey yok.
- +1 yıl
Sen şimdi alıştırdın onu o yüzden bekliyor normal olarak. Yavas yavaş işliceksin artık o kısmı. Çalışıyorsan müsait olmadığını söylersin. Tahminimce sert yapan biri de değilsin yumuşak karnını kullanıyordur. Arada sesini yükselt ama abartma. Ahajha bildiğin taktik vermiyorum şu an aşık ettiricem onu sana. 😂
- +1 yıl
Bak şimdi yoğun çalışıyorum diyorsun 10 dk değil 2-3 saat yazma sonra işte yoğunum falan vs yaparsın. Sert yap ama asla küfür etme bir de abidik gubidik şeylere sert yapma. Sert yapmazsan kız orada heyecan bulmaz erkeğin bir tık baskın olmasını ister. Ne bileyim kıskançlık konusu olabilir mesela
- +1 yıl
Tamam yazarsın burdan cevap veririm görünce. Maalesef bu devir böyle kim ne derse desin ben kendim dahi bu taktiklerle aşık oldum. Doğru düzgün sevene kıymet verilmiyor. Her daim gidebileceğini görsün yani cepte görürse anlamın kalmaz. Ya ben şunu yaparsam atıyorum Ali kesin bırakır beni desin.
- +1 yıl
Her zaman müsait oluyodum ya valla dediğin iyi oldu mesela o yazmıyodu ben yazıyordum yine naptın falan diye bi arada kızdım tamam kız düzelticem dedi yazmaya başladı ama ztn kendide diyo seni seviyorum kimseye bu değeri vermem sadece farklı bi sevgi değil diye ama ben farklı olsun istiyorum
- +1 yıl
Bugün bütün gün yazmadı ben yazdım dedim böyle olcaksan devam etmiyelim uyardım kaç kere kendini düzelticeksen devam edelim dedim düzeltmiceksen etmiyelim dedim oda bana bi kaç gün izin ver sağlıklı düşünecek halde değilim ve yazmamın sebebi hastayım dedi foto attı baya da hasta ondan tamam beklerim karsrını dedim bugün bu şekildeydi
- +1 yıl
Bundan sonrası artık yazmaman bu saatten sonra ne yazarsan yaz bahane olur o yüzden cepten çıkaramazsın kendini. Madem söylediği kadar değer veriyor o halde sana ulaşacaktır dayanamayıp bundan sonra sana gelirse o zaman kendi şansını yaratabilirsin. İyi bir fırsat olabilir senin için. Bu arada hastalık falan bahane yani istese her türlü yazardı çok konuşmak zorunda değilsin ama duygusal bir şeyler hissetmediği için yazmamış olması normal. Bu süreçte hiç ulaşma ona.
- +1 yıl
Bide bugün hiç yazmadı dün akşam ki mesajım bile duruyordu bende yazdım hayla böyle yapıyorsun kendini düzeltmedin kendini düzeltçeksen devam edelim düzeltmiceksen devam etmiyelim dedim oda böyle bi mesaj attı bide gün içinde aktif oldu instadan ortak arkadaşımızın fotosunu beğendi ama bana yazmadı beni cidden üzüyo bu halleri ama bekliycem peki hiç yazmıcam sonra kararına göre devam etmek isterse senin dediğn gibi sürekli yazmayarak kararlı bi şekilde ilerlicem istemezse de tamam derim geçerim
- +1 yıl
Çok seviyorsun o böyle yaptıkça da bağlanıyorsun ona. Bundan sonra ayna taktiğini uygula o sana nasıl davranıyorsa sende ona aynı şekilde davran. Sana yazdığında da hemen ilgi göstermek gibi bir hata yapma. Dediğim gibi o sana ne kadar yürüyorsa sende o kadar git. Yazmaz geç yazar senin moralini bozan şeyler yapıyorsa dile getirme bir süre bunları duymaktan da sıkılmış olabilir ve hâlâ ondan ilgi beklediğini anlar. Umursamaz tavırlar takın yani. Sende hikaye paylaş gez toz falan. Ama göndermeli hiç bir şey atma şarkı, söz gibi.
- +1 yıl
Ya aslında emin değilim böyle dvranmaıs garip ama şimdi yazan eden yok nasıl aşık alabilir diyelim birisine aşık oldu ben o kadar istemiyosan bitirelim devam etmiyelim diyorum oda oda deniyoruz bilmiyorum diyo öyle olsa bitirir konuşmazdı demi ama instada bi tanımadığım çocuğu takip ediyor şüpheliyim doğal olarak
- +1 yıl
O yüzden diyorum işte bazen insan kendine bile söyleyemez başkasını sevdiğini çünkü o kişi onu üzmüştür falan aklımda bitirdim der ama bitiremez. Bu sefer yine sen üzülürsün. Ama sana tutarsız davranıyor olması senin kadar sevmediğini gösteriyor zaten. Sevgisinden emin olsa net davranırdı. Ben bu kız için uğraşırım üzülürsem de üzülürüm diyorsan devam et. Eğer ben kaldiramam diyorsan bence sende yoluna bakmalısın. Çünkü bu şekilde çok yorulursun psikolojik olarak.
- +1 yıl
O yüzden o denemek istedikçe bende elimden geleni yapıcam zaten benim isteğim belli sadece onu bekliyorum bu arada bundan 2 ay önce ilk ayrıldıktan 2-3 hafta sonra istemiyomusun artık beni dediğim de çok net bi şekilde istemiyorum bizden olmaz diyodu sürekli şimdi bilmiyorum deniyoruz diyo oda var
- +1 yıl
Bence sen onun kafa karışıklığının senin hayatına müdahale etmesine müsaade etme. Araya ortak arkadaş falan da sokma. Kız seni duygusal açıdan sevmediğinden emin sadece mantığına uyuyor olabilirsin. Kendi hayatına odaklan ve onu geride bırak. Onu bekleyerek enerjini harcama. Belki de hiç gelmez ve hâlâ bekleyerek kendine yazık edersin. Sen ne zaman hayatına odaklanırsan o o zaman merak edip sana yazar.
- +1 yıl
Seni anlıyorum ama kimseyi kaybetmekten korkma. Ben çok sevdiğim insanlayken bile kaybetmekten korkmadım, evet gitmemesini istedim ama kaybetme korkusu yoktu. Çünkü biliyorum ki ben onunla gelmedim dünyaya onsuz da yaşamaya devam edebilirim. Sende böyle düşün ve emin ol bir şeyin üstüne ne kadar düşersen ve onu ne kadar çok seversen onu kaybedersin. Çok sev ama belli etme kimse sevmenin dozunu ayarlayamaz ama bunu belli etme noktasında kontrol edebilir. Dediğim gibi onsuz devam et bu hayatta hiç bir şeye sıkı sıkıya tutunma. Ve eminim sen hayatına devam ettiğinde o kişi seni merak edip gelicektir.
- +1 yıl
O seni arkadaş olarak seviyor o halde. Eğer devam edebiliyorsan arkadaş olarak devam et, kimseyi zorla duygusal olarak sevdiremeyiz. Merak ettim ama bir kızla başka yola girsen kıskanır mı seni? Bence ona arkadaş kalmayı teklif et, çok da belli etmeden kıskanacağı şeyler yap. Eğer kıskanıyorsa seviyordur ama senin onu sevdiğini bildiği için öyle bir ihtimal görmüyordur. Ama ilk o yazsın. Şu an çıkmazda zaten o kız seninle arkadaş kalmak istiyor belli ki.
- +1 yıl
Yazmasaydın da beklemeseydin de keşke. Eğer yoluna bakmak istiyorsan bakarsın zaten o karar verdiğinde onun için geç olur. Sen devam etmiş olursun. Sen ben onunla arkadaş kalamam diyorsan yoluna ilerle zaten. Kendisi demiş açık açık bu saatten sonra sevgili olalım diye gelmez sana istese en başta belli ederdi. Gelse bile seni o anlamda sevmediğini bile bile sevgilicilik mi oynıcaksınız. Emin ol bir süre sonra ben yapamıyorum deyip gidicek.
- +1 yıl
[13/9 19:53]: Ben seni üzmek istemedim hiçbir zamanda istemem verdiğin zaman arasında kendimi cidden denedim ama olmadı bilmiyorum sana göre vermedim gibi gözüktü belki ama öyle değil cidden gönül isterdi ki hayatından çıkarma ama senin tercihin silip atmak
[13/9 19:56] : Olmuyo işte
[13/9 20:03] : Gitmek zorunda değilsin ama benim yüzümden daha fazla üzüleceksen git ama konuşmak istediğin zaman gel olur mu :/
[13/9 20:05] : Özür dilerim sana zarar veriyorum
Bitti ve şu an o kadar kötüyüm ki biraz zamana ve ağlamaya ihtiyacım var - +1 yıl
Aslında çok asil bir kız. Ben senin yerinde olsam hayatımdan çıkaramazdım. Baksana eğer sana kötü geliceksem hayatından çıkar beni demiş. Senin duyguların çok yoğun olduğu için bu teklifi kabul etmemen normal, hayatında tuttukça yoluna bakamayacaksın. Reddedilmek, terk edilmek de güzeldir, insanı ayağa kaldırır, güçlendirir:) Böyle bir insana denk geldiğin için çok şanslısın. Seni kırmadan dökmeden karar vermiş, yazmış ve seni çok önemsiyor. Karar senin artık.
- +1 yıl
Mevzu hak etmek değil ki. Sen sanki senden nefret ediyor gibi düşünüyorsun. Ama bir insanı gönülden sevmek zor iştir ve insanın elinde de değil. Öyle olsa sende seni sevene giderdin. Herhangi bir kız sana aşık olsa sırf o seviyor diye onunla olabilir miydin. Asıl haksızlık sen onunla olsaydın olurdu. Hepimiz bu hayatta reddedip reddedilebiliyoruz. Ben mesela asıl haksızlığa ben uğradım. Adam beni sevmediği halde girdi hayatıma sonra bırakıp gitti hemde defalarca. İşte haksızlık budur. Ben o kızı kararından dolayı tebrik ediyorum. Emin ol şu an kalbin 10 kırıldıysa seni birden yapamıyorum deyip bıraktığında 1000 kırılıcaktı. Sen özgüvenini yüksek tut hayatına yine çok kıymetli insanlar gelicektir karşılığını alabileceğinn..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimin hisleri yok arkadaş olarak deniyoruz şu an bana bunları de denemeye devam etmelimiyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım