Sevgilimin ailevi sorunları var?

merhaba aklımda sürekli bu problem dolanıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum. 1 yıllık bir ilişkim var çok dsa güzel ilerliyor aslında sevgide saygıda sorunumuz hiç yok ama sevgilimin ciddi ailevi sorunları var ve durumlar baya karmasik ustune gitmek istemiyorum tabiki ama bana cok fazla anlatmıyor sorunları genel olarka biliyorum ama ayrıntıları anlatmak istemedigini bu konuları konusmak istemedigini söylüyor ve bana göre sanki ilgisi azaldı ona bunu söylediğimde iyi olmadıgını uzgun oldugunu bu yaptıklarını bilerek yapmadığını söylüyor üzgünken iliskimizi cok dusunemiyorum diyor benide kırmak istemiyor sadece uzgun oldugunu söylüyor geçer illaki diyoruz beraber sabrediyoruz ama bu durum canımı cok sıkıyor ister istemez ve ikimizde üniversiteye basliyoruz ve zor bölümler dersler yuzunden benden daha cok uzaklasmasından korkuyorum onu seviyorum ve onun sevgisindende eminim beni kırmamaya calisiyor ama mutlu degil onu anlamaya calisiyorum ama uzuluyorumda bazen eskisi gibi olamadıgımıza insan ister istemez bazen kırılıyor sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimin ailevi sorunları var?