bu doğru kişi kim
nerde yaşıyo
boyu kaç
kaçıncı sınıfa gidio
yemek mi yapıyo
kim lan bu
bu doğru kişi kim
nerde yaşıyo
boyu kaç
kaçıncı sınıfa gidio
yemek mi yapıyo
kim lan bu
Herkes zevk ve menfaat için ilişkilere yöneldilee özgürlük diyerek cinsellik peşine düştüler herkes daldan dala atlıyor kendinç evliliğe ssklayan ciddi düşünen yok
Biz varız da ne oluyoruz?
Harbiden isimle uyusmuyor varsınızda yazınca yüz vermiyonuz bi tripler yapıyonuz
İlla ağzımı bozduracaksınız neden uyuşmuyor neden? Kapalı bir kadın Seksi olamıyor mu? Özelde her boku yiyip gelip burada ahkâm kesmeyin ahlak bekçileri !!!
Abarttın ya ne ahlak bekçiliği yaptık ismin uymuyor dedik alttarafı özel konusmalarda ne yapıp yapmadıgımı nerden biliyosun son soruma gel bak özelden biri yazdı ne cevap vermişim gör
Doğru kişi.. Ben de güzel ahlâklı, iyi bir insan istediğimi söylemiştim. Abim "İyi biri yok, hiç evlenemezsin o zaman" demişti 🤦🏻♀️😅
Dünyanın dengesine baktığımızda bir iyi bir kötüye yazılmış gibi.. Bir sessiz bir cazgıra..
Allah iyileri iyilerle karşılaştırsın.
Cevap
5Cevap
Çünkü doğu kişi yok
evet ;_; anladım maalesefki
Hocam doğru kişinin alnında ben doğru kişiyim yazıyor mu? Nereden anlayacağız bunu 😀😀😀😀
Doğru kişi diye bir şey yok maalesef varsa bile baya iyi saklanıyor
Doğru kişiyi bulmamız lazım hemen AJKSHDNDHD
Doğru kişi diye bir şey yoktur doğru zannetiklerin vardır sadece
o zaman hep yanılmışız :d
Doğru olsaydı yanlış olmazdı zaten bir de nerden baktığın önemli yanlış yerden bakıyorsun
yanlış yerden bakmak için doğruyu görmek gerekir ama doğruyu göremediğimiz için hep yanlışı görmüş olmaz mıyız?
Çünkü dogru kisiyi bulmak nadir kisiyi bulmakla aynı şey herkes sıradan orasinı burasinı acıyor erkeklerle geziyor alem malem biz ise istedigimiz dogru kisi yi bulmamız için seçici olmalıyız
Amacin sevgili bulmakmi yoksa hayatını ömrünü geçirecegin o kişi yi bulmakmı?
Kim ulan bu kimmmmmmn
Hemennnn
Bunun cevabını bulursan banada haber et
Tamam ablası
Abla abi kelimesi saygıdan denen bişey bence beni rahatsız etmez
Paran varsa o kişi seni bulur
Ben de çoğu zaman bunu düşünüyorum hatta diyorum umarım kızlarla yiyişmiyordur ş*refsiz 😂😂
Boşa upraşmahın eli yüzü düzgün eline kız eli değmemiş insanlarıda elinin tersleriyle itiyorlar
@ibrahimfurkan34 yooo gelmişte kim itmiş ben itmedim 😂 birde bu devirde herkesin sevgilisi olmuştur hani kimse demesin benim yoktur diye olmamışsa bile mutlaka kızlarla konuşmuştur flörtü olmuştur.
Olabilir sevgilisi olmasında bi sakınca yok oldugunda nabtı o önemli benim 2 yıla yakın sevgilim oldu eli elime bile değmeid
cidden neden zor
Değerli olan az bulunur da ondan
Dimi:)
Bulunmaz bulunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?