Ya biliyorum daha önce çok insanla muhatap oldum. maalesef ilk defa biriyle yatmak istiyorum. Bu duygu geçsin istiyorum ama çevremde olduğu sürece geçmeyecek. Psikolojim bozuldu artık. Günaha girmek istemiyorum ama aynı ortamdayiz maalesef
Hem günah hem tehlikeli. Ama resmen kendimle savaşıyorum. Başkasıyla görünce kalbim sıkışıyor. Uzak duruyorum iki gün dayanabiliyorum. Ya kendisi geliyor ya ben gidiyorum. Ve bı anda konu buralara geliyor. Sana karşı zaafım var modunda zaten
Ayrıyız zaten ama çevremde aynı ortamdayiz. Habire görüyorum. İki gün küsuyoruz üçünde gün sarılacak duruma geliyoruz. Kacamiyorum ondan. Başkasıyla yanyana görünce kalbimin acisindan duramıyorum kafayı yiyeceğim artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu tam bir sığırmış :D Aman uzak dur, sonra buraya gelip ağlama "şöyle oldu böyle oldu" diye :D
Korkuyorum ama adama karşı hissettiğim şeyi tarif edemem
O heyecan. Merak etme yeni birini bulunca da aynısı olur :D
Yeni birini bulunca dediğin 1 senedir ondan farklı 4 5 kişi daha karşıma çıktı. Ama bunun üstüne çıkamadı. Habire aklımda fikrimde namussuz
Şimdi ne desem boş, ilerde daha iyi anlarsın. Tecrübeye güven ;)
Ya biliyorum daha önce çok insanla muhatap oldum. maalesef ilk defa biriyle yatmak istiyorum. Bu duygu geçsin istiyorum ama çevremde olduğu sürece geçmeyecek. Psikolojim bozuldu artık. Günaha girmek istemiyorum ama aynı ortamdayiz maalesef
Çevrendeki biri ile beraber olmak biraz daha sıkıntılı :D
Hem günah hem tehlikeli. Ama resmen kendimle savaşıyorum. Başkasıyla görünce kalbim sıkışıyor. Uzak duruyorum iki gün dayanabiliyorum. Ya kendisi geliyor ya ben gidiyorum. Ve bı anda konu buralara geliyor. Sana karşı zaafım var modunda zaten
Ya belli ki bu olacak. Ben kasma derim ama senin tercihin sonuçta :)
İstemiyorum cidden. gozumun önünden yıkılsa keşke. kafayi yiyeceğim. icim alev alıyor o varken
:D :D Yani yapabileceğim bir şey yok buna :D
Çocuğun dediği doğru ama
Doğru değil ben yatmış olsam da gurur yapıp muhatap olmazdım en ufak soguklugunda
Seni s*kse farklı davranırsın
Ben aynı olacağımı düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
Peki neden inatlaşıyon
asdasasd terbiyesizi nerden buldun
Yapıştı yakama. İşin kötüsü ne dese bana normal geliyor artık.
algını bozmus, acilen ayrıl ve kendine gel yoksa hayatını bitirir, psikolojini alt üst etmiş, bilirim
Ya her şeye gülüyorum artık. Ayrıyız zaten ama çevremde habire didisiyoruz. Bitmiyor aradaki bu gerilim. Sonra bı anda yakinlasiyoruz.
Kopar bağları yoksa yıllarını heba edersin, bu konuyu dikkate al, kendine yazık etme
Haklısın. Deli zaten kendisi
Kend güzelliğine yazık etme, ayrıl lütfen
Ayrıyız zaten ama çevremde aynı ortamdayiz. Habire görüyorum. İki gün küsuyoruz üçünde gün sarılacak duruma geliyoruz. Kacamiyorum ondan. Başkasıyla yanyana görünce kalbimin acisindan duramıyorum kafayı yiyeceğim artık
Zor iş destek alman lazım, bu şekilde olmaz
doğru keşke sürtünseydin de
cocuk cok kaba bu ne
Ayrıl knk
Eh tamam ozmn hayatına bak. 1 erkeğe mi bağlısın saçmalama.
Kismen dogru
Ayril