Soru detayda yardım lütfen ?

2 Aydır biriyle sosyal medya üzerinden tanıştık ve o baska bir şehirde. Benden yaşca büyük olgun biri ama bazı konularda çok çocukça her neyse. ilgisizliğinden şikayetçiyim iş yerinde müsait olduğu anlarda aramaya calışıyor ama bir en fazla iki kere oluyor bu işten yorgun çıktığı için çoğu akşam hiç konuşmuyoruz bile.. samimiyetine güveniyorum anlamaya da çalışıyorum 2 ay az bir zaman değil her gün hemen hemen konuşuyoruz ama yeterli gelmiyor mesela her aradığımda kapatmak zorunda kalıyor eğer hafta sonu ailesiyle beraberse hiç bir şekilde konuşmuyoruz ki çoğu hafta sonu da konuşmuyoruz gün içinde bir iki arama o kadar sonrasında geceleri yorgun vs hiç konuşmuyoruz hafta sonları da ailesi ile diye konuşmuyoruz. her neyse bu burada kalsın çünkü kendisi müsait olduğunca aramaya çalışıyor ve işinin yoğun olduğundan eminim. haftaya doğum günü ve ben ona hediye göndermek istedim adresini falan aldım bu ara bi hafta önce vs. bir video atmıştı yaşlı adam eşine gül alıyor kadında ona sarılıyor falan şey demişti sarılanımız yokki bende bize de hediye alanımız yok demiştim ne alaka hem sen bana aldın mı evinin adresini mi biliyorum falan dedi sonra işte adres at falan yaptı da atmadım neyse ben bir haftadır ona hediye bakıyorum hem değerli kullanabileceği anlamlı bir şey olsun diye ve gayet güzel bir hediye de hazırladım iş yerine kargo gitmediği için bi adres verdi o adresteki kişiye söyle bugün kargoya çıkacak dedim tamam dedi hiç bir şekilde konuşmalarda da önemsemedi ben o kadar düşünüp hediyesiyle uğraştım geçen iş görüşmesi yapacakti gergindi baya stresli o sırada hediyeni buldum dedim bana " ya şu an en son düşüneceğim şey o " dedi konuyu kapattı eğer hediye gittikten sonra basit bir teşekkürle gelirse kesinlikle bütün irtibatı keseceğim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım tavırları size nasıl geliyor?
Soru detayda yardım lütfen ?