Soru detayda yardımcı olur musunuz?

Sevgilim bana hergün evlenelim diyordu benimde okulda alttan derslerim bitmedi o da askeri ücret alan birisi ona dedim ki benimde işe girmem lazım evlenmemiz için dedim annesi babası hergün ne zaman istemeye gidicez ne zaman söz olucak diye baskı yapıyormuş sonra annesiyle kavga bile etmeye başlamış bu yüzden eve gidesi bile gelmemeye başlamış bana sürekli ne zaman yüzük takılacak diye ısrar etti sonra bana ara verelim sende düsün bende dedi sonra ara verelim deyince ben şok oldum sonra tamam dedim aradan üç gün geçti onun bana yazmasını bekledim nasıl yazmaz bana dedim üzüldüm sonra bana 3 üncü günün akşamı bitti dedi benden asla vazgecemeyen canından bile cok seven sevgilim bunu dedi ben yoruldum dedi ailemin baskısından da yoruldum dedi ara verelim kabul etmeyecektin bana mesaj atıcaktın dedi bana bende sana kızdım o yüzden senden bekledim hep benden bekledin herşeyi bitti son kararım artık her şey icin geç dedi napıcam ben mahvoldum hüngür hüngür ağladım dayamamam onsuzluğa ben napıcam birisi söylesin?
Soru detayda yardımcı olur musunuz?