Seven insan böyle davranabilir mi?

5 yıldır beraberiz. Sorun hep 3. Kişiler annesi ablası ağzına geleni pat pat konuşur bana karşı irezilin kızı irezilin d*lü gibi ifadeler kullanıyorlar. Bende tepkimi koydum benimle bu şekilde konuşamazsınız diye hadlerini bildirdim. Ama yine boş beleş konuşmaları bitmedi bitmez de oğulları da diyo düzelmezler takılma diye. Kendi de vermiyor adam akıllı cevaplarını. Neymiş veriyormuş da benim yanımda yapmıyormuş. Tabi birde arkadaş çevresi var. Arkadaşlarından biri tam bir karaktersiz kendi sevgilisinden it gibi korkuyor benim aptal sevgilimi bir şeyler yapma konusunda teşvik ediyor en basitinden benim sevgilime dokunan bir kızla buluşturmak gibi. Görüşmeni istemiyorum dedim hala görüşüyor. Benim taytlı fotoğrafla instagram da fotoğrafım var diye ve liseden bir erkek arkadaşım ekli diye gidip instadan buna benim yanımda temas eden kızı eklemiş önceden çok krizler yaşadık bu sebepten üstelik. Neymiş ne yaptığımı anlayacakmışım. Bu kadar mı olabilir. Annem kanser hastası ve ciddi anlamda üzülüyorum. Bunu söyleyip sen anlayışsız dediğimde ise bana verdiği cevap bunun arkasına saklanıp bana oynama oldu. Birde zamanında bana hediye diye aldığı şeyin parasını bende olmayan parayla beni zorlayarak krediden çektirerek zorla aldı. Bumu seviyor şimdi. En son gece tak etti zaten canıma konuşurken baygınlık geçirdim ve ağlma nöbetine girdim telefon açık hala bıdır bıdır bir şeyler söylüyor. Zor bela kapattım tekrar tekrar aradı açtım yine söyleniyor bu sefer ağlayarak yeter ya az önce ne olduğunu bilmiyorsun bile dedim. Donuk bir sesle noldu düştün mü dedi. Ağlayarak git artık dedim yüzüne kapattım engelledim her yerden.

Seven insan böyle davranabilir mi?