Bizim 3 4 senelik ilişkimiz vardı. Sürekli ayrıl barış sürdü, ama ona o kadar alıştım ki. Yani ne yapsam bana geri geliyordu bundan emindim. Onu ailemden biri gibi görmeye başladım. Çok sevdim.. Onunda ailesinin benden haberi vardı. Bana benimle gelecek istediğini söyledi sürekli, ona gerçekten çok alıştım ailemden biri gibiydi ve sonunda tekrar ayrıldık. Ama bu sefer daha sertti tepkileri. Fotoğraflarımızı yırttı mesela, beni artık takip etme stalklama dedi.. Bende hiçbir şey yapmıyorum artık 10 gün geçti aradan hala tık yok ama hala yanımda gibi ne yapıcam nasıl bunun üstesinden gelebilirim ben ve tekrar gelir mi sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sizin yaşadığınızı yaşayan o kadar çok insan var ki.. destek olduğum.. olmaya çalıştığım. Allah yardımcınız olsun. Yardımcı olmak isterim.
Çok teşekkür ederim yani gerçekten psikolojikmen çok etkilenmiş durumdayım. Hala yanımda gibi hissediyorum ama değil..
Elimden geldiğince bu süreci kaliteli atlatmaniz konusuyla ilgili destek olmaya çalışırım. Flört ilişkisi devam ederken defalarca ayrılma ve barışma olmuş olan bir ilişkiyi evliliğe taşımayı mi düşünüyordunuz yoksa?
Şöyle oldu, Biz aslında ayrılmıştık. Ayrılalı 1 buçuk ay geçmişti.. Ayrılma sebebimiz bir kız vardı erkek arkadaşımdan hoşlanıyordu, erkek arkadaşımın o kızla takipleşmeye başladığını gördüm. Bunu görür görmez hakaret ettim Bi sürü. O da inatlaştı kızı çıkarmadı, birbirimizi engelledik 1 buçuk ay böyle kaldı. Sonra o aradan sonra 1 buçuk ay sonra yani engeli kaldırdığını fark ettim bende kaldırdım. Kaldırır kaldırmaz bana yazdı, barışmak istedi fotoğraflarımızı attı telefon kılıfının arkasında ikimizin fotosunu koymuştu. Sonra biraz konuştuk. Bu süreçte hayatına başkasını almayı denedin mi diye sordum. Yok dedi.. O zaman o kızı neden inatla takipten çıkarmadın dedim. Çıkarmadığımı nereden biliyorsun dedi, ayrılırken çıkarmamıştın demek hâlâ öyle dedim. Evet dedi.. Sonra tekrar hakaret ettim tekrar birbirimizi engelledik
1 hafta geçti onu stalklıyordum. Fotoğraflarımızı paramparça etmiş bir şekilde paylaşmıştı. Altına da gülücük atmıştı.. Çıkar dedim çıkarmadı böyle inatlaştı benimle Sonra o fotoğraflsrı çıkardı. Beni birdaha takip etme dedi bende bişey yapmıyorum 10 gün geçti hala yok yani engeli de kaldırmadı
Yani soru açıklamanız da sürekli ayrıl. barış sürdü yazmissiniz. Bu istikrarlı bir gidiş değil gibi düşünmüştüm. Bir kere olduysa.. çareler aranabilir elbette.
Evet öyle çoğu kez ayrılıp barıştık. Ama bu sefer neden bu kadar sert çıkıştı buna anlam veremiyorum
O zaman evlenince bunun şiddeti dahada fazla artacak.. ayrıl.. barislarin.. aynı ya da daha fazla sıklıkla baba evine döneceksiniz. Sizce bu ilişkiniz.. evliliğe taşınmaya uygunmu?
Sanmıyorum. Bizim sorunlarımız hep mesafelerden kaynaklı zaten. Yüz yüze hiç olmadığımız kadar iyiyiz. Ama mesajlaşmaya gelince ne o beni anlıyor nede ben onu
Sizce bir kız için neden bu kadar inatlaştı benimle?
O kıza reelde yakinmi? Onunla kolay bulusabilme imkanı var mı
Hayır yok. 16 Haziran yurt dışına çıktı. Biz en son 14 Haziran yüz yüze görüştük.. Ve 1 Temmuz ayrıldık. O zamandan sonra doğru düzgün bir barışma olmadı geri dönmek istedi ama yine olmadı
O zaman şöyle sorayım. O kızı takip etmesine karismasaydiniz. Sizce ne olurdu? Bundan dolayı onunla tartışıp küsmeseydiniz?
Hiçbir şey olmazdı ama bana değer verdiğini hissederdim. Yabancı biri için benimle kavga etmediğini görmek isterdim.
Ben o kıza yazdım durumu anlattım * Ben mi hoşlanmışım kim demiş dedi* kendisi öyle söyledi öyle olmadı mı dedim. Hayır canım ya kendisi benim yakın arkadaşım ile aynı sınıftaydı hoşlanma gibi bir durum olmadı dedi. Kıza seninle konuştuğunu bile düşündüm dedim. Hayır biz konuşmuyoruz emin ol barışırsanız beni takipten çıkabilir söylersin dedi tamam teşekkür ederim dedim. Yani öyle bir şey de yokmuş
O zaman zaten bişey yokken bir çuval inciri mahvetmis mi oldun acaba :)
1 hafta önce erkek arkadaşıma yazmıştım *sen o kız için bu paylaşımı yaptın değil mi dedim onu etkilemek için fotoğraflarımızı o şekilde paylaştın dedim* - yaw arkadaş sen manyak mısın dedi. Beni neden takip ediyorsun benden ne istiyorsun dedi. O kızdan hoşlandığından şüpheleniyorum dedim. Sen kimsin dedi, sen kimsin de şüpheleniyorsun dedi. 4 senedir hayatında olan biriyim hafıza kaybı mı yaşadın dedim. 1 senedir değilsin dedi. Ne ciddi misin dedim. Beni takip etme dedi. O kızı mı seviyorsun dedim. Kimseyi sevmiyorum ak dedi. Beni takip etme dedi ve engelledi beni. 15 dakika sonra engeli kaldırdı beni nereden takip ediyorsun dedi sanane dedim. Neden beni takip ediyorsun dedi, seni takip etmiyorum dedim. Ediyorsun dedi hangi hesaptan dedi, etmiyorum anlamıyor musun dedim. O yırttığın fotoğrafların paylaşımını kaldır kime şov yapıyorsan herkes gördü dedim. Sanane arkadaş yazdı. Gerizskalı çıkar ben hayatından çıktım onu da çıkar dedim. Çıkardım yazdı ve engel attı tekrar, ertesi gün ona mesaj attım. Uzun bir mesajdı en sona *beni Birgün başkasıyla görürsen bana yaptıklarını hatırla, çünkü ben seninle kalmak için elimden gelen herşeyi yaptım dedim * o kadar uzun mesaja sadece *bok yaptın* cevabını verdi. Engelledim. 3 gün sonra vsco sitesinde onun paylaşımlarına bakıyordum yanlışlıkla beğeni atmışım. O da beni aradı açmadım. Sonra mesaj attı, ne istiyorsun benden dedi. hiçbir şey istemiyorum yanlışlıkla oldu dedim. Niye profilime giriyorsun dedi. Öylesine diyorum kurcalama dedim, bana bulaşma artık dedi. Sana bulaşmıyorum, aramıyorum yazmıyorum dedim.
Benim profilime neden giriyorsun dedi. Tamam sus dedim ne susu sorularıma cevap ver dedi. Bir anlamı yok neden beni aramışsın dedim. Benden ne istediğini sormak için dedi. Senden bişey istemiyorum artık istemem de sesini bile unutacağım yakında dedim. O zaman neden baktın dedi sıkıldım ondan bakmak istedim dedim. Ne sıkıldım Günün 24 saati bakıyorsun dedi, yo 24 saati bakmıyorum kendini fazla önemsiyorsun dedim.. Tabi yazdı bende neyse dedim ve tekrar engel attı...
2 Eylülden beri hiçbir şekilde konuşmadık sence artık yazmaz mı tamamen vaz mı geçti
Sabret
Ne için?
Yazar
Beni engellemiş ama😟
Acar
Tartışma konusu neydi
Biz aslında ayrılmıştık. Ayrılalı 1 buçuk ay geçmişti.. Ayrılma sebebimiz bir kız vardı erkek arkadaşımdan hoşlanıyordu, erkek arkadaşımın o kızla takipleşmeye başladığını gördüm. Bunu görür görmez hakaret ettim Bi sürü. O da inatlaştı kızı çıkarmadı, birbirimizi engelledik 1 buçuk ay böyle kaldı. Sonra o aradan sonra 1 buçuk ay sonra yani engeli kaldırdığını fark ettim bende kaldırdım. Kaldırır kaldırmaz bana yazdı, barışmak istedi fotoğraflarımızı attı telefon kılıfının arkasında ikimizin fotosunu koymuştu. Sonra biraz konuştuk. Bu süreçte hayatına başkasını almayı denedin mi diye sordum. Yok dedi.. O zaman o kızı neden inatla takipten çıkarmadın dedim. Çıkarmadığımı nereden biliyorsun dedi, ayrılırken çıkarmamıştın demek hâlâ öyle dedim. Evet dedi.. Sonra tekrar hakaret ettim tekrar birbirimizi engelledik
1 hafta geçti onu stalklıyordum. Fotoğraflarımızı paramparça etmiş bir şekilde paylaşmıştı. Altına da gülücük atmıştı.. Çıkar dedim çıkarmadı böyle inatlaştı benimle
Sonra o fotoğraflsrı çıkardı. Beni birdaha takip etme dedi bende bişey yapmıyorum 10 gün geçti hala yok yani engeli de kaldırmadı
Bitmis
Bunu nereden anladın
Dm den gelir misin