Neden bu kadar hızlı vazgeçti?

Arkadaşlar 2 aylık sevgiliydik size şöyle söyleyim etrafımızda herkes bize özeniyordu çok güzeldik çok mutluyduk ama aramızda problem olan bir engel vardı oda benim Amerika da yaşamam ve uzak mesafe yapmamız gerekti 2 hafta hergun beraber geçirdik dolu dolu çok güzeldi hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım masal gibiydi. Bana dedi ki ben seni bekleyecem telefonlar var dedi sen merak etme başaracağız dedi neyse geldim Amerika’ya 1 ay çok iyidi sıkıntı yoktu ama sonra kavgalar başladı sonra işte şöyle bir olay oldu eski sevgisi yazdı buna bende engelle dedim tamam dedi sonra ss istedim çok kızdı. Attı resim ama sen bana güvenmiyorsun falan dedi. Arkadaşlar o günden sonra bana ilgisini azaltmaya başladı hep kavgalar başladı güvenmiyorsun sen bana diyor o benim ince çizgim diyor. Alkol içiyordu kızıyordum çünkü azaltmasını istiyordum. Daha çok olaylar oldu. Artık ilgisiz olunca bana üstüne düşmeye başladım telefonda beni aramasını bekliyordum ama aramıyordu. Sonra bana ben soğdum dedim beceremiyorum dedi uzak mesafe zor geldi bana seni çok sevdim ümidim vardı dedi ama bende problem diyor soğdum yazmak bile zor geliyor dedi bana arkadaşlar kalbim paramparça olmuştu. Sizce pişman olur mu ya da geri gelir mı? Bundan sonra ne yapmam gerek sizce?

Neden bu kadar hızlı vazgeçti?