Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kötü duygular içerisindeyim ki beynimi başkasına taksam gider intihar eder bence
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötü nefret doluyken niye özlüyorum peki (bu da aşağılık zayıf hissettiriyor ama öyle)
Çok kötü bir duygu... Acı verici birsey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Umursamayarak.
Durmadan her ayrıntıyı düşünerek bir anda terk etmek gerek değilse zamana yayınca geçmiyor.
Hiç düşünmüyorum ona bile gücüm yok
Zaten durmadan düşünüyorsun ki.
Doğru aslında ne kadar güzel kardeşim olduğunu vb. düşününce daha pis depresyona sokuyor ve O kadar derin yalnız hissediyorum ki delirtecek kadar acı veriyor
cano*
Anladın sen iste
Terk edilmekle başa çıkarım da onun da beni sevdiğini bilerek ayrı olmakla başa çıkamıyorum. Buna tavsiyesi olan varsa alırım.
severek ayrilanlaaarrrrr
Ne için ayrıldınız
onunda beni sevdiğini hissederek ayrildik. daha doğrusu o ayrıldı ben niye ayrılmayın ki seviyorsam çok saçma
@1war1yok bahane vs cart curt diyenler var ki bir noktada haklılar ama onun psikolojisini bir tek ben bildiğim için anlayabiliyorum yine de sevdiğini biliyorum ayrılık daha iyi olucak kafasına giriyor ama her günüm berbat geçiyor. Ruhum hastalandı resmen.
aynı ben işte bende öyle düşünüyorum ayrılık çözüm değil aslında ama ayrılınca her şey duzelcek saniyor. mutlu olabilme ihtimali varken bunun denenmemesi beni yiyip bitiriyor @Pretywomen
@1war1yok kader diyorsun bir noktadan sonra olucağı varsa olur hakkımızda hayırlısı olsun
öyle ama kaderimizi de kendimiz yazıyoruz biz yapmazsak olmuyor olacak olan hayırlısı olsun insallah
Sevmek zorunda değil evet ama üzülüyor insan çıkabilen insan da başka kişilerle deniyordur
Hiç terk edilmedim, zamanla her şeyin geçebileceğini düşünüyorum. Ek olarak her zaman daha iyisi vardır. Allah hayırlısını nasip etmiştir.
Var mıdır gerçekten
Elbetteeeeeee , bana güven
Hayatın kendisi acı boş versene her gün yeni bir başlangıç.
Terkedilmeyi geçtim zaten meğer sevgilisi varmış gözümün önünde sevgilisiyle mutluluklarını izledim geçmiyor sadece alışıyorsun .
Nasıl hissettirdi bu sana peki
Öfke kullanılmışlık kırgınlık bide kırgın kızgın olmana rağmen özlemekkk işte o çok kötü ama ilahi adalet şaşmaz herkes hak ettiğini bir gün Yaşar herkesin mutsuzluğu bi gün son bulup mutlu oluruz inşallah
Yanlış anlaşılmak o da kendince haklı buluyor kendini ya bu yüzden diyecek bir şey bulamıyorum insan ilişkileri çok saçma ve Bu Beni Daha Da Yalnız hissettiriyor bu duygu beni öldürecek çok acı verici asasim geliyor kendimi
kendini haklı buluyorsa bence akışına bırak haklılığını ispatlamaya çalışma kendini de yorma seven her türlü döner asasım kendimi tarzı cümleler ne saçmalama hemen öyle olumsuz şeyler konuşma hayat devam ediyor ölüm hariç herşeyin çaresi vardır unutma canım yıpratma kendini
Yok dönse kellesini alırım
Bizzat keserim hemde
ilk kez mi yaşıyorsun
Blmem
düşünmemeye çalışıyorum
Alışıyorsun zamanla
Ama Hayat devam eder
Zor olması gerek
Çok zor
Evet
Sanrım iyi değilsin
Tamamen yalnız olduğunu birkez daha hissettiriyor ve o sessizlik...
Dertleşmek ister misin
Hiç değilim hemde devam etmek istemiyorum
Takip et konuşalım
Ben sadece özledim
Anladım