Bosanma asamasinda, sizce dogru mu?

Merhaba arkadaslar, gecen sene Mart aylarinda biri ile tanistim ve cok iyi anlasiyorduk. 3 ay gorustukten sonra bana birsey soylemesi gerektigini soyledi ve evli oldugunu paylasti. Ben hic bir sekilde bu 3 ay iceresinde evli oldugunu anlayamazdim cunku sosyal medyasinda felan gozukmuyordu. Aile baskisiyla yeni evlendigini suanlik geri adim atamayacagini fakat ileride bosanacagini belirtti. Bunu paylastiktan sonra ben gorusmedim bir daha fakat surekli mesajlar atip durdu. Sokakta yururken 1 ay once beni takip etti. O sirada da mesajlar atip aradi. Boyle takip durumuna cok asabim bozuldu ve mesajina cevap verdim; bulusmak istedigini soylemisti ve bulustuk. Ben ona kizdim ve birdaha mesaj atmamasini beni takip etmeesini soyledim. Fakat o konusma esnasinda bosanma surecinde oldugunu ve beni cok ozledigini felan soyledi. Ben de ona karsi bos degilim fakat sirf onunla bulusmus olmak bile bana sucluluk duygusu doguruyor. Evli oldugu kisinin anne ve babasinin evine dondugunu soyledi ve gorusmemizde kendince bir sakinca gormuyor. Ben ne kadar istemedigimi belirtsem de bir sekilde onun manipulasyonlarina maruz kalmisim gibi geliyor. Bu arada bana kanit felan gostermedi bosanma davasi actigina dair. Kendi gostermiyorsa ben de sormam acikcasi, mesafemi korurum diye dusundum. Mesajlasirken cok darliyor, niye onlinesin kime onlinesin gibicesinden. Iki gun once bende aynisini ona yaptim. Ben online degildim sarjim bitikti diyor fakat gozumle gordum. Bu sebeple bir gururumun oldugunu ve onu kimseye ezdirmeyecegimi soyledim uzak durmasini belirttim. Onun uzerine bana attigi mesaj suydu:

Ben butun gun calisip seninle gorusmek icin telefonu elime almadim senin yaptigina bak, yaziklar olsun sana gozume gozukme dedi.

Vallahi zoruma gitti o mesaj cunku online gordum yani onu, ya kendi gozlerime gayette guveniyorum yani.

Simdi bu kisi hakkinda ne dusunmem gerek benim? Bu arada konusma umuyorum ki bu sebeple artik son buldu. Yalniz dedigi, sucsuz oldugum halde onun guya uzerine gittim diye sucu bana atip gozum gormesin dedi. Kendime yediremedim acikcasi.

Ilk bas yalan soyledi simdi de boyle manipule ediyormus gibi geliyor. Yaniliyor muyum sizce yoksa gercekten o mu hakli?

Bu arada evlerinin onunde posta kutularinda guzel ve suslu bir sekilde hala isimleri yazili ikisinin de.

Bu durum beni ikilemde birakiyor nolur oneride bulunun, yol gosterin, yargilanmayi da hakediyorum o yuzden hadi hodri meydan

Bosanma asamasinda, sizce dogru mu?