Sevgilimin giyimi hakkında uyarıda bulunmak istiyorum ama yanlış anlaşılmakta istemiyorum sizce ona nasıl söylemeliyim?

Amacım kısıtlamak karışmak değil. Sapıkça düşüncemde olmadı. Aynı iş yerinde çalışıyoruz zaten. Tayt giyiyor genelde ama atmdeyken iş yerinde gözüme çarptı tanga giymiş ama güneş vurunca belli oluyor popoda az biraz. Başka bakanlar filanda olur görürler kıskandım kıskanırımda zaten. Kapatması veya dikkat edebileceği bir şey varsa onu söylemek istiyorum ama karışır kısıtlar gibi ya da sapıkça poposuna bakmış gibide gözükmek istemiyorum. Tamam kilolu filan ama onu o şekilde seviyorum fiziğini de beğeniyorum. Ama başkaları baksın görsünde istemiyorum kıskanıyorum. İç çamaşırın popon filan görünüyordu dersem yanlış anlaşılırım diye tereddüt ediyorum bide yeni sevgili olduk hani sonuçta tastamam huyumu suyumu bilmez neyi ne amaçla dediğimi. Gözünde sapık biri gibi gözükmek istemiyourm.

Sevgilimin giyimi hakkında uyarıda bulunmak istiyorum ama yanlış anlaşılmakta istemiyorum sizce ona nasıl söylemeliyim?