Güncellemeler
+1 yıl
Yav herkes görücü usulüne takılıyor tanidik vasitasiyla hic mi kimseyle tanismadiniz abi niye bu kadar tuhaflastiriyosunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değer vermiyor demek ki
3 gün olmuş belki de etkilenmedi ve bu yüzden sana zaman yaratmak istemiyordur kırılman biraz tuhaf olmuş bir cok sey paylaşırsın ve böyle yapar ama 3 günlük insan
Kiriliyorum çünkü ilk gün konuştuğumuzda baya konuşmuştuk. Bi sey paylastigimizdan değil ama sonuçta tanistigim birisi su an bu şekilde böyle davranmasina üzüldüm birbirimize uygun degiliz falan dese tamam der yoluma bakarim zaten. Ortada bi belirsizlik olmasi beni kırıyor
Sana bu degeri vermeyen insan için bu kadar caba sal gitsin Baska insanları tanı dene sansını
Onu kendine bağlaman ilgili hale getirmen aşık edip ipleri eline alman çok kolay aslında
Napim ki olmazsa olmaz kimseyi kendime baglamakla ugrasmak istemiyorum birileri de artik benim için ugrassin
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Böyle düşmez uğraşma aslan
görücü nedir ama yaw
hayır tanışmadım aşka inanan biriyim ben
Harbiden aşk olmadan nasıl evleniyorlar anlamıyorum sonra kadına şiddet diye ağlarlar böyle hanzolarla evleniyorlar , kafası kolu ayrı yerde bulunuyor SDJFJSJHDHAHSHSHSH
Birileri tanistirinca da seversen veya aşık olursan evleniyosun olmazsa herkes yoluna bakiyo. Aska inanip inanmamalik bi olay yok kusura bakma çocukla merdivende çarpışıp bi anda aşık olmadigimiz için hdnsjsnxjnsns
Aşk öyle bir şey değil uza
Asil sen uza benim sorum burası :D
Aşk veya sevgiyi öyle bu Türk dizilerindeki gibi sanıyorsan zaten sana bir şey anlatamayız
Off abi öyle bisey demedim zaten sonda dedigim ironiydi her şeyi ciddiye almayin lütfen pls. Tamam en modern sizsiniz gidin tesadüfen aşık olun hadi burada ne işiniz var
Aşk sonradan olmaz , ilk görüşte karşılıklı olur , daha MALSIN sen ileride anlarsın büyüyünce tabi dayak yemezsen heriften
Birincisi ben sana halan anlatamadım olayı da neyseee. Sevebilirsin belkide belli olmaz. Ben modernlik şeyinde değilim sadece özellikle kadınların evlilik konusunda daha bilinçli davranmalarını isterim çünkü yanlış insanlar ve yanlış evlilikler maalesef ki onların hayatını karartıyor kısacası ama erkeğe bir şey olmuyor öyle. Neyse ayrıca benim adıma dersem sevgilim var ve onu gerçekten çok seviyorum ki burada olma nedenim arada boş zamanlarım oluyor ki amaç hem kafa dağıtmak hemde insanlara yardım edebilmek az çok
Ne alaka dayak ya görücü usulü evlenenler dayak mi yiyo mal diyenin kendisine bi bak iki haberden duyduguna itibar edip burada akil veriyo jxndjsnxnjdnd aşık olup onun için adalet bunun için adalet diyenleri görmüyorsun heralde hayırlısı neyse o olur bu kadar kasma kendini aşık olucam diye
Ok tm s. gg
@amguardd len senle bir kadınla doğru konuş önce bu nasıl bir konuşma tarzıdır
Doğru düzgün iletisim bile kurmayı küfür eden insanin beni anlayıp bi de soruma cevap vereceğini düşünmem zaten sacmalik ergen gibi tavirlarinla seni bas basa bırakıyorum
Abisi o daha büyümemiş iki küfür edince kendini cool saniyo :D
@ketsss abi ama napim çok saf bu , aşk sanıyor 1-2 kgun konuştuğu kişiyle , tribe falan giriyor adamı tanımıyor bile mal
S. g bb
Ben aşık oldum mu dedim seviyorum mu dedim okuduğunu anlamaya calis önce
Zaten tanimadigim için buraya yazmis olabilir miyim beynini kullan biraz sadece neden bu şekilde davrandığını cozemedim ve buraya yazdim bu yazdıklarımı aklin almiyo ama ben anlatiyom iste dkiekdjdjnxns
Ayn ondan
@amguardd Ben yine gidicem bu siteden arkadaş vallahi off lütfen azcık mantıklı davranın. Neyse bak tamam sen konuş onla nereye gider gitmez ama daha iki günlük konuştuğun kişiye de sevgilim muamelesi yapma. Yazmamıştır daha normal gelmiştir ona böyle bırakmak yani öpücük atacak değil sonuçta. Madem böyle denemek istiyorsun ki senin tercihin elbette dene bakalım tanı çocuğu ama amacınız evlenmek mi ki görücü usulü sevgili olma gibi bir şey sanki sizinki yani her neyse işte iyice tanımaya çalış onu ve düşüncelerinin sana uyup uymadığına bak. Ayrıca bir abin veya kardeşin olarak tavsiyem niyeti cinsellik mi değil mi iyi bak. Babana bile güvenme bu devirde çünkü insanlar çıkarı için her şeyi yapacak hale gelmiş. Neyse benim diyeceklerim genel olarak bu kadar ama umarım mutlu olursun ve bu çocuk doğru veya yanlış kişi bilmem ama umarım seni üzmez.
Zaten evlilik amaçlı görüştüğüm birisi ve sevgilim gibi davranmadim sadece neden böyle davrandığını sormak istedim buraya. Kendi kendime triplere de girmedim. SADECE SORDUM SORDUM. SEVGILIM OLMADIGINI BENDE BİLİYORUM BU TAVRININ NEDENINI MERAK ETTİM O KADAR BEN BU ŞEKİLDE TANIŞTIM VE CIDDI DÜŞÜNMEDİĞİM BIRISIYLE SADECE SEVGILI OLARAK BIRAZ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN GORUSMEK BANA GÖRE DEĞİL SIZE NE KADAR CAG DIŞI GIBI GELSE DE BEN GELECEK DUSUNMEDIGIM BIRIYLE BOSUNA VAKİT ÖLDÜRMEK GÖNÜL EGLENDIRMEK ISTEMEM. Güzel dileklerin icin teşekkür ederim. sagol. Umarım beni anlamissindir
Anladım seni ama sen beni hiççç anlamadın. Ben sana gelecek düşünmediğin biriyle vakit geçir demedim ki asla. Bak benim de sevgilim var ve o benim bu hayatta en değer verdiğim varlık ve onu gerçekten seviyorum ve hep ciddi düşündüm ki evlenmek de istiyorum hatta nişan olucak inşallah bir kaç aya da işte devamı da bakalım. Anladım ama şunu bil ya bu çocuk sana ısınamadı pek ya da ilk günlerden aşırı samimi olmayayım şeylerine girdi. Tavrına dikkat et ve iki günde zaten senle canım cicim olmasını da bekleme zaten eğer düşündüğün gibi biriyse zaten öyle olmamalı ve ddediğim gibi dikkat et kendine
allah baska dert vermesin knk
ya senin derdini anlatta seni de dinleyelim hanfendiye dert begendiremiyoruz
alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor
Sana da akil versin allah tatlım belli ki sende de o yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
evet benim aklım ananın sulu @mmmında
Mal işte bu soran sndnsnsndnnsn gericiler aw
Bi insan hemcinsine nasil böyle bisey yazabiliyor ya allah cidden ahlak versin sana beyinsiz iki küfür edince havali mi saniyosun kendini
havalılık nereden çıktı serri hıremın
Erkek o da aw fake bu da , sen de malsin knk. Gorucuden bişi çıkmaz geç
Ne Saf n lan
Amguardd kiz sana düşecek vatani korur gibi arkasindan destek vermeye devam et ha gayret
Mal çocuk, erkek bu da niye erkeği koruyayim , fake iste. Hangi kız ananın bilmemneyi sulu der lan
🤣🤣🤣.
Biz kızlar aramizda çok sey konusuyoruz kanka denilebilir gayet dogal bi tek siz böyle kelimeler kullanmiyosunuz
Ayn ananın sulu bilmemnesi evet , uza artık yazma çocuk , haberlerde seni göreceğiz yeterince aw
Soru benim sorum sen bi defol git bence artik beyinsiz ergen
@amguardd erkek oldugumu nereden cikardin y@r. @k kafali
Kes la sende trasi , istek at o zaman hirrime
@ecexxxz bekle simdi seni savunucam hirrime
@amguardd demek ki gizlenmem gerekiyor ki gizlenmişim sipikeroni
Senin gibi bi ergenin beni savunmasina ihtiyacım yok hadi git oyununu falan oyna sen
Geçici ilişki 😁
Evet sanirim. Oyle
Görücü ne abi kaçıncı yuzyildasiniz aw