Boyum 1.73 18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bu boyla asla da olmaz zaten.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim buğra gülsoy bile 172, Tom Cruise de öyle sen ne anlatıyon
Onlar ünlü ama ünlü olmasalar kimse bakmazdı.
Hayır sadece sen özgüvensizsin. Eğer biraz tipin varsa olur
Yok kanka ne alaka benim boyum 185 sevgilim yok 😂😂
1.85 olsam her gece farklı kızı sever sen trolsün 1.85 le imkansız yalnız kalmanın.
Kanka kız çok ama sevgilim yok
171'im 20den fazla sevgilim oldu 19 yaşımdayım. Şu kısa boy sorularını görmekten midem bulanıyor artık
Ya tipin çok iyi ya da dark triadsın.
Dark triad ne demek
Serseri erkek yani.
Standartını düşür sen de, güzel kızlar 180 aşağısına bakmaz
Bak mesela böyle kezbanları sakın dinleme
Senin tipim iyidir ondandır kapiş
Güzel istemiyorum zaten ama çirkin kızlar da en az 1.80 istiyor.
Her şey tip değil , aura önemli bence
Dediğin gibi olsaydı kısa boyu erkekler sap kalırdı öyle bişey yok
Tip olmadan aura ne işe yarar bunlar avuntu sözler
Bazı kızlar güzel değil ama aurası ilgi çekici. Ben , benimle beraber olan kızların da sadece tipim için olduklarını sanmıyorum
Aşırı yakışıklı olanlar dışında saplar zaten.
Güzel olmamak ayrı, tipsizlik apayrı
Bahsettiğin ortalama tipler
Tipsiz olup 1.80 altına bakmam diyen çok duydum. Yoksa ben de tipsiz kızla olmak isterim dengim o çünkü.
Niye denginin tipsiz kız olduğunu düşünüyorsun
Sevgili olduğun kız senin gözünde dünya güzeli olmayacaksa o kızla sevgili olma bro , insan kendi dengindeki kıza tipsiz der mi ak
Ben de öyleyim tipim ortalama altı boy da kısa zaten.
@WhiteLightning Tipsizi hakaret amaçlı demedim öyle nitelendirilenler demek istedim.
Gerçekten ya, düşünsene karşı taraf seninle sevgili olucak ama tipsiz olduğunu düşünecek ne saçma bi kafa mutlu olmak için sevgili olucaksın tipsizliğini yüzünüze vurmak için değil
Sen kendine değer vermezsen değil bir kız , hiçbir insan evladı sana değer vermez.
Kanka tavırlarını değiştirmen lazım , azıcık p*ç ol giyim kuşamın da p*ç olsun. Mutlaka bir sporla uğraş , kelime hazneni azıcık artır bak nasıl güzel kızlarla beraber olacaksın. Ama ilk kural kendinden emin durucaksın ve kendine değer vereceksin. Karşındaki kïz dünyanın en güzel kızı da olsa senden daha değerli değil unutma
@WhiteLightning Aga çok avuntu yapıyorsun bunları yakışıklı uzun erkek yaparsa + olur ben yaparsam umursamazlar bile. Güzel kızda da gözüm yok zaten hem onun yanında kendimi kötü hissederim dengim neyse o olsun ama zor.
Lan oğlum beni de geç benim arkadaşım var 165 dünya güzeli kadınlarla birlikte oluyor, tipi harika değil parası da yok. Bu iş özgüven ve duruş meselesi
@WhiteLightning İstisnalar kaideyi bozmaz aga. Güzel istemiyorum kendi tipimde olana razıyım ama benim tiptekiler benim gibi birini istemiyor.
Sen bu arkadaşa bakma ortalama tipleri kastediyor yakışıklı olman şart değil diyor, adam sana ortalama altıyım diyor sen ne diyorsun o dediklerin için illâ ki biraz tip şart.(yakışıklı olmasa da)
Keza ben de senden kısayım gecen arkadaşlarımla 3 gün için ufak bir yere tatile gittik tatile gittiğimiz gün içinde hoş bir kadınla munasebetim oldu , maskülenite dedikleri şey bu. Boyun , tipin ne olursa olsun duruşun ve tavïrların sağlamsa problem cekmezsin
Ortalama altı da olsa , sağlam bir vücut entelektüel bir zihin ve erkeksi bir mentalite bu problemi çözecek diyorum
Ya bak sen şimdi " kendi dengin " diye nitelendirdiğin bir kızla beraber olsan bileceksin ki dışarıda daha güzel kızlar var , hiçbir zaman sevgilin gözünde dünyanın en güzel kızı olamayacak. Böyle ilişki olmaz aga o kıza yazık
@WhiteLightning Güzel kız da gözüm yok aga benim kendim iyi tipte değilim boyum kısa hakkım da yok zaten dengim olan beni kabul etse ondan başkasına bakmam zaten. Ki sokakta karşıdan güzel kız geçse kafamı çeviririm.
Allah için bana bi dmden fotoğrafını at , ben düşündüğün kadar tipsiz olduğunu düşünmüyorum
1.50 lerde biriyle çok yakışırsın
İstemiyorlar ama 1.50 si de 1.70 i de 1.80 üstü istiyor.
İillaki istemeyen olur herkes öyle çok takılmıyor yani 1.50 lerde olanlar
En çok da onlar takıyor. Aslında her kız boya takıyor 1.50 de 1.70 de.