Şimdi buraya gelince guzel bir soru cevap vermem gerekti mesela ben sevgilimle tartıştım ve aramızda sevgi var bende de onda da ama hep tartışıyoruz ve ayrılıyoruz bu sevmediğimiz anlamına girmiyor sadece anlamsızlık oluşma diyelim bu durumda aradan 5 6 gün geçti biri aldattı yorumlara bakıyorumda tek tek tartışma esnasında ağızdan kelime çıkabilir ve sonrasında böyle bir durumla karsilasirsın ve biri sadık kalıyor biri ise aldatıyor yanii gerçek bir durum erkek olan sadık çıkıyor kadın ise ona yanlış yapıyor ,, bu durumda sevgi devam ediyor erkek haberi yok kadın ise sevdiği halde aldatıyor bu konuda fikrinizi merak ediyorum gerçekten şimdiden teşekkürler dilerim. MG
Zorlama olan her şey uğruna savaşmaya değmiyor, akan akıyor. Aldatmak istekli bir iradeye dayanır, istenmeyen kişinin bunu kabullenememesi kendini kandırmaktır.
ayrılığı kabullenmeyen biri kendi içerisinde kabullenmiyordur, ikisinden biri ayrılalım dediği an o ilişki biter. hayır hâlâ sevgiliyiz gibi diretmeler bu gerçeği değiştirmiyor. ha şayet diretmelere göz yumup sevgililiği devam ettirirse diğer taraf, göz yumduğu için bir hata yaptığı gibi bunu bir haklı gerekçe görerek aldattığı zaman da daha büyük bir hata yapar. aldatma hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz.
Ayrılığı kabullenmiyor diye devam edip aldatmak çok saçma. Ayrılık izin alarak yapılan bir şey değil. Her iki tarafın onayı şart değil. Bir taraf için bitmişse ve bunu dolaylı yoldan değil net olarak ifade etmişse ilişki bitmiştir.
Şimdi şöyle bir durum var eğer bir insanın ilişkisi devam ederken başka birisiyle birlikte oluyorsa bu kesinlikle aldatmadır ve karaktersiz hatta adiliktir. Ancak artık sevgi diye bir şey kalmamış ilişki tamamiyle bitmiş yani pislik kişiler arasında bir bağlılık yok O saatten sonra kimin ne yaptığı kendini ilgilendirir başkasını ilgilendirmez.
Eğer biri kafasına göre ayrılıp konuşmayıp başka birisi ile konuşuyorsa aldatmadım karaktersizliktir!
Eğer oturup bir yerlerde sorunu konuştular ile sonuca varamadılar ise ama iki kişinin ağzından bitti kelimesi çıktıysa ayrılmış olurlar. Kesinlikle ikisi bitirmiş olması lazım yoksa aldatma olur