Evlilik daha çok kadınların üreme ve erkeği kendine bağlama isteği gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgililikte saçma geliyor biraz bu kadar egolu narsist manipülatif insanlarla neden sevgili olayım ki
Evlilik daha çok kadınların üreme ve erkeği kendine bağlama isteği gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgililikte saçma geliyor biraz bu kadar egolu narsist manipülatif insanlarla neden sevgili olayım ki
Evlenmek sıkıcı saçma geliyor ama sevgililik doğru kişiyi bulunca güzel olur bence. Tabi zamanla sıkılırsın o da doğru kişiyi bulmamışız demektir.
Ve narsist manipülatif insanlar konusunda da haklısın
🙂bezdim uje ama olmur
hedonist olarak yaşamak insanı hayvandan farksız kılar hayvanlarda dilediği gibi yaşıyor istediği ile çiftleşiyor.
insan şereflidir hayvan gibi yaşayamaz, bir düzen ve bir değer üzerine hayatını kurmayan insanların geneli ya sapıklık ya da inançsızlık ya da sosyal olarak travmlar yaşıyor
Şereften kastın nedir öğrenebilir miyim
şeref, insandan çıkan her iyi ve merhamet odaklı davranıştır. bir açı doyurmak ta şereftir bir kadının gönlünü sevgi ile doldurmakta şereftir.
hilm geçimi güzel olmakta şereftir. ölçülü ve saygılı yaşamakta şereftir.
Yani anlattığım şey şerefsizlik mi oluyor şimdi
Sanırım soeun burada :) hayatı ve insanları yanlış anlıyor tanımlıyorsun bunu aşacağın yaş geldiğinde bu düşüncelerin belkide komik gelecektir
Sana şere fsizlik yapıyorsun demiyorum
Söylenen şeyi söylenme maksadına uygun olarak değilde anlayacağın gibi bir anlam yüklüyorsun belkide genel böyle olduğun için aykırı düşünüyorsun
Emin ol 22 den sonra bu düşüncelerin hiç biri kalmaz
İnsan şereflidir hayvan gibi yaşayamaz demişsin
Benim anlattığım şey hayvan gibi yaşamak mı oluyor yani bunu sormaya çalışmıştım
Sanırım sen de beni yanlış anlamışsın
hayır yanlış anlamadım emin olabilirsin senin yaşama biçimini eleştirmedim, evlilik ve sevgililik konusunda olması gerekeni söyledim
Anladım görüş için teşekkürler
Evlilik saçma bencede evet neden tek kişiye baglı yaşıyosun bi ton masraf sorumluluk dert stres çekceksin ki ama swvgililik öyle degil istedigin zaman bitiryosun nafaka derdi yok mal paylaşma derdi yok falan sevgili kısmına katılmıyorum aşko
Evlilik hakkında düşüncemin değişeceğini sanmıyorum sorumluluk gerektiren birsey bu
Sevgiliye gelince ise
Bence sorun doğru kişiyi bulamamak
Bulunca da bu durumdan sıkılmak
Herhalde ben de bir sorun var bilmiyorum😅
Evlilik de hemfikiriz de aşko sevgilide dogru kişiyi bulamasan bile tehlike veya büyik bi olay yok şak ayrılıyosun bitiyor tertemiz xhanahsh o yğzden sal sevgili yapta fotl at bana 😃
Senin için kolay herhalde benim için zor ve imkansız gibi artık
Bebegim imkansız zor falan beynine böyle kodlama gayet dogal bi durum bunu bu kadar bğyitmene gerek yok
O yüzden diyom yani sorun bende sanırım biyerde hata yapıyom ben çözemiyorum da🤦🏻♀️
Tatlı ya 😃 yerim seni şunu bi çöz artık iyç kalpli kadın ❤️
Depresif, negatif düşünmek istemiyorum ama acaba iyi kalpli olduğum için mi böyleyim😅😂
Eveeğğtt iyi kalbinden aşko o kadar güzelsin ki ee bi yerden sıkıntı olcak o da senin masumlugum işte ❣️
O kadar güzel değilim😅
Diğer konuda haklısın içimde bir saflık var benim 😂🤦🏻♀️
😘😘 Seviliyosun
Çok kibarsın ya 😘
Sende öylesin babe 🙏
Dönemsel olarak böyle olabiliyor sanırım. Hayatımda biri yokken bir aralar ben de böyle düşünüyordum çok gereksiz çok saçma vs. diyordum. Ama öyle iyi biri çıkıp geliyor ki ben bununla hemen evleneyim bile diyorsun. Sevmek, sevilmek çok güzel şeyler
Anlıyorum ne demek istediğini sanırım
Ama işte hiç öyle düşünmedim ben belki de daha erkendir
Bende belki de bir sorun vardır 🤷🏻♀️
Estağfurullah ne sorunu. Sadece doğru kişi karşına çıkmadığı için bu düşüncelerinde haklısın. Tabii ki herkes evlenmek zorunda değil ama karşına seni anlayan, gerçekten seven biri çıktığında evlenmek çok mantıklı gelecek bak vakti geldiğinde görürsün :)
Ya konu bitek evlenmekte değil ilişki yapmayı düşünmüyorum artık türkiyedeki insanların çoğunluğunun etik olduğunu düşünmüyorum bu yüzden saçma geliyor artık bu işler
Haklısın büyük çoğunluğu saçma insanlar oluşturuyor ama emin ol bir o kadar da iyi insan var
Cevap
2Cevap
Benim için mutluluk verici bir şey evlenmek
Nedenini sorabilir miyim?
Çünkü baya bi sorumluluk gerektiren bir şey ve ilerde ne olacağı belli olmayan bir şey gibi
Maddi manevi sıkıntılarla karşılaşa bilirsin çünkü
Çünkü daha önce hiç sevilmedim. seni seven sana değer veren her zaman yanında olan her gece birlikte uyuduğun ve aşık olduğun biriyle evlenmek diğer tüm sorunları benim gözümde önemsizleştirir
Anladım Ve genelde öyle olmuyor ilişkiler
Bende seven de oldu sevmeyen de ve ben beni seven kişileri bile itiyorum sanırsam, ilk önce bunu çözmem lazım ama işte çözemiyorum
Umarım sen de istediğin ilişkiyi bulursun🙏🏻
Teşekkür ederim sizde mutlu olursunuz umarım :)
🙏🏻😊inşallah
Erken yaşta evlilik bana da saçma geliyor ama sevdiğin insanla bir ömür boyu yaşamak çok güzel bir histir bence 🙂
O yüzden 30 dan önce evlenmemeli bence insan
Bence de evlilik yaşı 26-30 arası
Sevgili olmak da evlenmek de mantıklı geliyor bana.
Benim farklı düşünmemin nedenini çözmem lazım sanırım
Yaşın genç daha. Bazı düşünceler zamanla değişir. Sen nasıl hissediyorsan öyle yaşa bir gün bu düşüncenden sıkılırsın ya da farklı hissedeceğin biri olur.
Olur tabi de acele ediyorum belki de ben
Sonuçta senin biyolojik bi saatin var ve bu geçtikten sonra anne olamama bi durumda var ama tabi senin mantığına uymuyorsa sen bilirsin
Ben de onu yani anlatmaya çalıştım üreme isteği yani evlilik kısaca
Yapabileceğin bişey yok bide şey demişsin egoist insanlar dolu falan her insan bir değil iyi insanlarda var sadece doğru kişiyi bulman lazım
Doğru kişinin karşıma çıkacağını düşünmüyorum uzun bir süre 25den sonra oluyor o da evlenmek için genelde
Sen bilirisin ama umudunu yitirme
Türkiyede zor sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?